..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..

Butonların etrafındaki beyazlıklar olmasa daha iyi olacak =)
Ayrıca arka fon'la konu arasında renk farkı olsa daha iyi olur birbirine karışıyor biraz daha açık gri olablir konu içeriğinin olduğu alan (=

Hersey Cok güsel olmus temaya bayıldım.
Tesekkur ederken Ayrı bir sayfa acılmıyor bu olay cok hosuma gitti.
ama
ana sayfa konuları güncel konuları goremiyoruz
bide bulanık goruyorum zannedersem gri arka Plandan kaynaklı. Sorun bende heralde

emeği geçen herkese teşekkürler.

mükemmel olmuş. benim bilgisayardanmıdır internet hızındanmıdır bilmiyorum ama bu tema ile dahamı hızlandı site?

bide bi sorum olacak aşşağıdaki resimdeki kısım ne işe yarar? kaldırın bence

bide yazı rengi otomatik olarak siyah çıksa? arka plan gri yazılarda gri olmuyo. okumak güç oluyo. onu bi şey etsenniz tam süper olacak :)

5zc320z.jpg

apıştım birden görünce siteyi böyle. yazı boyutu değilde kontrast ile oynbanabilirse daha iyi olur kanaatindeyim. malum gri üzerine gri, zor oluyo seçmek. gözü yormayacak bişeler bekliyoruz.

Bence çok İyi oLmuş (= i$te HackheLL yine FarkLıLığını göstermiş.. eLinize sağlık ^^

elinize sağlık güzel olmuş
yalnız biraz göz yoruyo alışırız heralde

Bence cok güzel olmuş ama renklerde bi ayrım olsa ıyı olurmus cok fazla sıyah var gıbıme geldı bana..tabı karar sızın bu benım gorusumdu ..onun dısında hersey super olmus..ellerınıze saglıq.ıyı forumlar.

bnce süper olmuş..

daredevil çok iyi gözlemlemiş tamamen katılıorum..

eski tema değişikliğinde olduğu gibi alışması zor deil..

ayrıca mozilla temamla mükemmel uyum sağladı :D (isteyene tavsiye edebilirim =] )

teşekkür olayı ve "çoklu alıntı" çok ii olmuş..

bide sağ tarafta bi boşluk kalıor :(

ellerine sağlık sayın adminim =)

edit : cs serverları kalkmasaydı iyi olurdu gibi sanki ;)

online butonu yeşil olsa bnce daha hoş durur

anasayfada gelişmiş arama yok mu yoksa ben mi göremiorum =(

Msj yazdıktan sonra bazen boyle oluyo sinir oldum :}

4yz1sa0.jpg

:hhman:Ayrıca Yazı Rengi siyah olursa we font bir miktar daha yukseltise Süper olacak :hhman:

Edit: simdi dikkatimi cekti.

522ja01.jpg

Sram asagıdakı resım dedıgın sıtenın daha cok aramalarda cıkmasını saglıyor bildigim kadarıyla.
Sadece resim degil kalmasında fayda var =)

Yenı tema guzel olmus yazı boyutlarıda gayet okunur sekılde bence dıger turlu kabaya kacıyor boyle kalması iyi olur.
Renklerde hos ellerinize saglık

bir çoğunuzun bahsettiği bikaç ufak eksik dışında bence cidden mükemmel oldu hackhell, tabi Bora bunun için yaklaşık 4 gündür 0 saat uykuyla hayatına dewam edio =))

şu an kendisi dışarda, ewe geldiğinde bütün postları gözden geçirecek we sitemizin eksiklerini tamamlıcak =)

ilginize tşk ederim :sigara:

emeğine sağlık bora abi
edit: anasayfa ve yazılar konusndaki istekleri belirtmişler zatende beni en çok sevindiren sayfaların açılış hızı oldu temayada alışırız yakın bi sürede
BİRİ BİZİ DURDURSUN:hhmanD

Bence sonkez olmamalı bi süre içinde değişmeli güzel oluyor böyle.Üye bilgisinin olduğu yer çok güzel olmuş ama bende düzeltilmesi gereken bi yer var.Rütbe bölümü: Rütbe yazısı olmasa daha iyi olurdu eskiden nickin üstünde yazılı olduğu zaman mesela bende" The creed of chechen" yazıyordu o benim nickin açıklaması gibi duruyodu.Şimdi aşşağı alınmış keşke o olmasaydı onun haricinde herşey süper.

emeği geçen herkese teşekkürler.

mükemmel olmuş. benim bilgisayardanmıdır internet hızındanmıdır bilmiyorum ama bu tema ile dahamı hızlandı site?

bide bi sorum olacak aşşağıdaki resimdeki kısım ne işe yarar? kaldırın bence

bide yazı rengi otomatik olarak siyah çıksa? arka plan gri yazılarda gri olmuyo. okumak güç oluyo. onu bi şey etsenniz tam süper olacak :)

5zc320z.jpg

sitemap googlenin sayfalarımızda daha çok bot tutmasını ve indexlemesi amaçlanan bir sistem. alt tarafıyla üyelerin pek işleri olmasa gerek :melek

Geri