..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..

hepimize hayırlı olsun..

bi arkadaşında dediği gibi gri zemin üzerine griye yakın yazı rengi okunmayı biraz zorlaştırıyor.

ama baya güzel olmuş ellerinize sağlık

birde mesaj attıktan sonra (firefox kullanıyorum) yükleniyor diyor ve iki sayfa comun reklamı sol üst köşeye gelip donuyor ve sayfa donuyor.yenile yaptıgımda mesajımın gittiğini görüyorum.

$u T$k OLayı Güzel OLmuş...=)

TEbdili Tema da Ferahlık wardır..

ELinize SAğlık Güzel tema ama alışmak biraz zaman alacaktır..

Ajax rullaz :) Teşekkür butonu olayında ajax a geçilmiş "oh be!" diyorum :)
ayrıca hızlı mesaj da resim ekle gibi butonlar olsa daha iyi olurdu..
ve yine ayrıca mesajların arkaplanı Sitenin genel arkaplanından farklı bir renk olsaydı çok iyi olurdu...
üstteki logoyu küçültebiliriz mesela... biraz daha yukarı çıkar site.. banner ın yüksekliği kadar bir logo olsa yeter kanımca...
teşekkürler ayrıcana... birşey daha,
PHP:
Hackhell Forum » Forum Hakkında » Duyurular »  ..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..
Duyurular Site Hakkında Duyurulara,Haberlere Bu Bölümden Ulaşabilirsiniz.
bu kısım göze hitap etmiyor, yani çok arkaplanda.. ama önemli bir bölüm.

son olarak bu şekilde mesajlara bakarken mod-admin-user farketmiyor çok güzel olmuş..
eskiden sol kullanıcı bilgileri olan kısım farklı farklıydı sanki.
yıldızlar çok ön plandaydı böyle daha iyi olmuş...

*renqi brz kapalı kaçmş qbi duruyo ama zamanla alışırız herhalde...
*yazı boyutu brz daha büyük olabilirse oda qzl olurdu
en azından belli bi süre bakıldığında gözlerimiz yorulmazdı...
diye düşünüyorum onların haricinde qayet qzl duruyo...

+ hızlı msj yazdığımızda sayfa açılmıo :saskin

ellerinize saqlık... Kolay qelsin

alıştık :durdurun

yeni tema benim hoşuma gitti =)

güzel iş çıkarmışınız beyler..;)

"[hide]" "[/hide]"
codLarını kuLLanmamız mümkün oLsa
tam süper oLacak :durdurun

Turkiyenin en iyi forumu en guzel temesına kavusmus kırmızı ve siyah tonlu temalara bayılırım ilk actıgımda şok oldum super olmus.Tesekkur butonunda acilan kıl pencerede giderilmiş ellerine saglık dark kardes tesekkurler

Gerçekten çok güzel olmuş. Şimdi ilk başta biraz zorlanabiliriz. Ama alıştığımız zaman çok güzel olacak.

denemek icin bi msj atayım... alla alla garipsedim bi an : )

emeği geçen herkese çok teşekkürler...kullanıcısı için her zaman daha iyiyi isteyen başka bir oluşum var mıdır bilemiyorum...tekrar tekrar teşekkürler...

bunada alışcaz zamanla emeği geçenlere teşekkür

cok hos olmus özellikle renk kombinasyonu hayirli olsun.

Bide önceden konularin sag tarafinda en son msj yazilan konuyu görüyoduk o güzeldi.

Butonlar daha şık olabilirmiş.

ßutonların yeniden tasarlanması şart bence daha okunaklı bir font ile daha şık butonlar elde edilebiliR.

Geri kalan herşey mükemmel...

Her$eyi İle MükemmeL..Yalnız Eleştiri Yapmadan Duramıcam.Sadece Gri Rengin tonu Biraz Daha Arttırılırsa Daha iyi oLucak gibi.ßenim Kendi Düşüncem..

Geri