Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

öldürmek istediğim kişiye damardan boş iğneyle hava basarım kalp tıkanır pek delil olmadan ölür. Yada eterle bayıltıp aklıma gelen bütün yada hakettiği bütün işkenceleri yapıp yarı yaşayacak şekilde bırakırım ölmeyi çok hakeden biri ise öldürmem. Ya da bizim evin çatısı yüksek oradan kanasla (susturuculu) tek atışla bitiririm işini . Ya da güzel bir kız arkadaşımla o nu kandırıp yüksek bir yerden aşşa atarım ya da o nu lise çıkışına gönderirim :) bu saçma oldu galiba:)

Evdeyken eldivenlerimi takar ve kafasına ütüyle beyni parcalanana kadar vurarak öldürürdüm heralde.. =P

ben başta adamı bi kaç gün boyunca takip ederim ve sürekli geçtiği en tenha yeri belirlerim arkan saldırıp önce bayıltırım ardından kişisine bağlı eğer sevmediğim biriyse işkence çektiririm ardında güzel bi şekilde öldürürm

eğer birini öldürceksem fener-galatasaray maçının olduğu bir zaman golden sonra çıkıp adamın evinin önüne camına doğru ikitane ssıkar kaçarım kimse benim yaptığımı anlamaz kurşun sekti diye düşünür.
bir başka yol sniperı alır adam içten dönerken on bina yolındaki apartmanın çatısına çokar pusuya yatarım öylece öldürürüm.:mad: :mad: :mad:

çakır tombalacıyı oldurdu ya onu herkes bılır bende ole oldururum işte

şimdi zaten ben elimi kana bi buluyim bu şehirde nekadar büyük katliam yapcam önce büyük bi davet var die öldürceğim herkeze birer mektum içinde davetiye dağıtırım büyük bi konferans salonu olabilir tabi ben altıına onun tnt yada c4 kesin komuşumdur abi herkes geldikten sonra tek tuşla toptan temizlik
(bunlar birer hayal ürünü ama her an gerçek olabilir):)mad: :sigara:

öncelikle çok güzel bir konu neyse başlıyorum;

aileme zarar veren birini öldürürdüm bunu nasıl yapardım çook planlı bir şekilde öncelikle akrep burcu olduğumu belirteyim. İntikam soğuık yenen bir yemektir onun için şahısla olay hemen sıcakken bir sürtüşmeye yada çatışmaya girmem beklerim ha bu 1 ay mı olur 2 ay mı olur bilemem ama beklerim baya bi insanların unutması lazım olayı o lavuğunda unutması lazım tabiki. Neyse diyelimki aradan 3 ay geçti gayet güzel bir zaman tüm olaylar unutulmuş olmalı ama benden zerre kadar şüphelenmemeliler ama bundan emin olmak lazım onun için öldüreceğim şahısa ufak bir zarar vermek lazım mesela arabası varsa kundaklamak gibi bakalım benden şüpheleneceklermi? evet arabayı kundakladım ama kimse ilgilenmedi çünkü ben o olay olduğunda evde hasta yatıyodum numara tabi hasta yatmak olayı tüm aileyi mahalleyi kaldırıyorum ayağa hastayım diye yataktan kalkacak halim yok o şekil yani yataktan kalkamam adamın arabasını nasıl kundaklayayım heheheheh:mad: Neyse herşey istediğim gibi gidiyo biraz iyiştim buda numara tabi ve aileme tatile çıkmam gerektiğini söylüyorum komşuların hepsini dolaşıyorum bir istekleri varmı diye çünküü izmirden antalyanın sıcak sahillerine gideceğimi dinleneceğimi söylüorum genellikle dedikodu yapacak insanları dolaşmaya özen gösteriyorum çünkü olay olduğunda onlar benim tatilde olduğumu bilecekler :mad: evet otobüs biletimi otel rezervasyonumu yaptırıyorum yolculuk vakti gelince gayet normal bir şekilde otobuse binerek gidiyorum antalyay geliyorum tabi sonrada aşka bir otobusle aynı gün dönüyorum yine izmire ve gecenin o ürkütücü karanlığından yararlanarak makdul olacak arkadaşımızın evine giriyorum bakıyorum mışıl mışıl uyuyor bir anda 3 ay öncenin tüm kini tüm intikam ateşi vucudumu sarıyo yanımda getirdiğim ekmek bıçağını çıkartıyorum ve karaciğerine zevkle saplıorum çığlık atamıyo tabiki ve zevkini çıkarta çıkarta bıçak darbelerini sallıyorum parmak izi bırakmamak için eldivenlerim var tabiki aynen çıkıyorum evden sessizce ve gecenin karanlığına karışıyorum ve ilk vasıtayla antalyaya dönüp tatilime başlıyorum dönünce tatilden haberi duyuyorum ve üzülüyorum hesapta çok üzgünüm çok dağ gibi adamdı ansıl oldu memleketin hali çok kötü oldu nolcak bizim bu halimiz kim koruyacak bizi diye yakınıyorum nerde bu devlet falan diyorum kimse ihitmal vermiyo tabi benim katil olduğuma hahahahahaha:mad: :mad: :mad: :mad:

Nasıl ama ?

herkes bi fantazi anlatmış sıra bana geldi galiba...
önce kaçırırım ne de olsa burası türkiye kimse farketmez bile... bir odada sandalye üzerine oturturum.. biraz canice olsun diye dişlerini söker kafatasına çakarım. karşısında sigara içer izmaritleri üzerinde söndürürüm.. yukardan dalmayan su damlalarını tam kafasına denk gelicek şekilde ayarlar beklerim. bi süre sonra o su damlaları kesinlikle çivi etkisi göstermeye başlayacaktır... ha bu arada tırnak üstlerine ateş basmayı unutmam... yönetmen olsam ne film yapardım be.. +13
(BU YAZILARIN TAMAMI HAYAL ÜRÜNÜDÜR-YAPABİLECEK OLSAM ZATEN ŞU AN HAPİSTE OLURDUM)

boğularak ölmek en kötüsüdür ama bi tane daha var...
eğer ailemden birini öldürceksem o gece uyurken sessizce arkasına yaklaşır ağzını kapatırdım...bıçakla kan kaybedip acı çekeceği ama ölmiycee yaralar açardım...daha sonra yara yerlerine tuz dökerdim hem acıdan hem kan kaybından fatiha.... :) en büyük hayalimse evde birini ölldürüp cesedini parça parça evden çıkarmak :&

Ben olsaydım ılk once kendıme 5 veya 6 tane daha adam bulurdum... Oldurecegım kısıyı ve onun en yakını babası abısı vs vs onunla bırlıkte kacırıdım... Ve her hangı bır ıssız yere gotururdum... Ikısınede kucuk bı cısım yuttururdum... Ortalarınada bı bıcak saplardım... Ve derdım ''kım cısmı alırsa rakıbının karnından onu serbest bırakıcam''(tabıkı oturup buyuk tuvaletlerını yapmalırını veya kusmalarını beklemem)
eger hıc bırısı buna cesaret edemzse ben kendı sadıstlıklerımı onlara kullanmaya baslıcam..
Eger polıs fılan yakalarsada ''tartısmaya gırdıler bır bırlerını oldurmek ıstedıler'' derım benımle beraber bu 6 kısıde aynısını solıcek...
Ikı yollada ben ıntıkamımı almıs olurum elbet bırısı bırısını kesecek oburkusude ıntıhar eder herhalde ben en yakınımı oldurdum kendı ellerımle dıe...

kim olursa olsun.. gırtlağa jilet.. sessiz.. fazla acı wermeden.. sadece boynunda dolaştır..

birini öldürmek istiyorsanız kafasına bitane sıkın kımse görmeden tabi ondan sonra vurduğun saatte güvendiğin biri kredi kartından para ceksin o saatte başka yerde olduğunu makbuzdaki saatte ispatla kurtul
bir filimde görmüştüm tamamen hayal ürünü ben kalpten ölürüm çünkü :)

benim birini oldürmem için namusuma serefime halel getirmiş olması lazım
eger bu şartlar oluştuysa passaport u ve bileti hazırlar uçağın hareket saatine yakın bir zamanda kafasına sıkar yurtdışına çıkarım

önce adamı eterle bayıltır kimsenin olmadıgı bir yere götürürüm. sonra ona yemek iskencesi ederim.sonra onu matkapla öldürmeden delik desik eder günlerce ole bırakırıjm kendiliğinden olür

Kiralık Katil Tutarım %50 peşin %50 İş Bitimde :)

SuÇ Cezasiz Kalmaz Elbette BİrgÜn Yakalanirsin
Bence HİÇ Deneme

euheuhe ben yıllardır bu işi düşünüyorum.

Henüz mükemmel bi plan yapamadım. ama şu yaptığım en iyisi.

maktülü tanıyor olduğumuzu varsayarak konuşuyorum.

HErşeyden önce antalya bodrum gibi bi yerde kendinize güzel bi tatil ayarlıyorsunuz. işte örneğin zart otelde bi hafta tatil. böylece orada kayıtlarınız bulunmuş oluyor. bi günlüğüne istanbula gelip bu işi hallediyorsunuz. ve mutlaka olay saati yakınlarında kredi kartınızı bodrumda kullandırmış olmanız gerekiyor.

önce evin yerlerini(default kaplama halı vs.nin üzerine) lamine kaplarım. maktülü eve çağırırım. içeriye çağırırım. bundan sonra bi şekilde bayıltmak gerekiyor. eter sanırım iyi bir çözüm tabi beyzbol sopası da olabilir ama fazla efor sarfettirecek her hareket arkada kalacak delilleri arttıracağı için bunu tercih etmiyoruz. bayılan maktulu, önceden hazırladığım naylon çadıra alıyoruz.çadırımız sıvı geçirmez nitelikte hazırrlanmış olmalı. fermuarını kapadığımız çadırın içinde maktülü ince ince kıyıyoruz. daha önceden satın aldığımız 72 ekran eski model televizyonun elektronik devrelerini söküp içini boşaltıyoruz. kıyılmış maktulü içine yerleştirdikten sonra tv yi kapıyor ve üzerine şeffaf silikon sıkıyoruz. bu tv yi taşırken kan sıçramaması için bize yarayacak. neyse daha sonra tv yi gece vakti kiralayacağımız bi tekne ile ağırlıklar vasıtası ile marmaradaki birçok kaderdaşının yanına batırıyoruz. eve döndüğümüzde gün ağırmamışsa çadırı ve daha önceden kapladığımız lamineleri dikkatlice toparlıyoruz. onları da götürüp imha ediyoruz. /yakmak mantıklı olabilir. böylece ortada ne maktul kalıyo ne suç aleti ne de olay mahaline damlamış kan, yere düşmüş kıl tüy yün gibi dna alınabilecek deliller.

Son olarak da olay mahalinin heryerini amonyak ile temizliyoruz ki, dnalar imha olsun.

iyi vicdan azapları...

Arkadaşlar ben senaryo çalışmaları üzerine çalıştığım için böyle bi hikaye uydurdum. umarım kimse böyle bişeyden etkilenmez. Eğer kendini dedktif yerine koyupta, burada bi hata bulacak arkadaşlar varsa(ben bu cinayeti şurdan çözerim burdan çözerim gibi lütfen yazsınlar=))

asla yapmam

Ben birini öldürmek istersem önce onunla dost olurum bana güven duymasını sağlarım.
Sonrası zaten cok kolay bir yolunu bulurum:mad: :Sopa

Valla kimseye mermi sıkmam.Çünkü mermi ardında iz bırakır.Tabancanın seri numarası kovanda kaldığından yakalanmanız kolaylaşır.Ben ayak izi bırakmamak için o tıpta kullanılan şeylerden giyerim.Elimede tıp eldiveni.Bir gün tenha bir köşedesinsice bıçağı saplar öldürürüm.Çenesinin altından.

Geri