euheuhe ben yıllardır bu işi düşünüyorum.
Henüz mükemmel bi plan yapamadım. ama şu yaptığım en iyisi.
maktülü tanıyor olduğumuzu varsayarak konuşuyorum.
HErşeyden önce antalya bodrum gibi bi yerde kendinize güzel bi tatil ayarlıyorsunuz. işte örneğin zart otelde bi hafta tatil. böylece orada kayıtlarınız bulunmuş oluyor. bi günlüğüne istanbula gelip bu işi hallediyorsunuz. ve mutlaka olay saati yakınlarında kredi kartınızı bodrumda kullandırmış olmanız gerekiyor.
önce evin yerlerini(default kaplama halı vs.nin üzerine) lamine kaplarım. maktülü eve çağırırım. içeriye çağırırım. bundan sonra bi şekilde bayıltmak gerekiyor. eter sanırım iyi bir çözüm tabi beyzbol sopası da olabilir ama fazla efor sarfettirecek her hareket arkada kalacak delilleri arttıracağı için bunu tercih etmiyoruz. bayılan maktulu, önceden hazırladığım naylon çadıra alıyoruz.çadırımız sıvı geçirmez nitelikte hazırrlanmış olmalı. fermuarını kapadığımız çadırın içinde maktülü ince ince kıyıyoruz. daha önceden satın aldığımız 72 ekran eski model televizyonun elektronik devrelerini söküp içini boşaltıyoruz. kıyılmış maktulü içine yerleştirdikten sonra tv yi kapıyor ve üzerine şeffaf silikon sıkıyoruz. bu tv yi taşırken kan sıçramaması için bize yarayacak. neyse daha sonra tv yi gece vakti kiralayacağımız bi tekne ile ağırlıklar vasıtası ile marmaradaki birçok kaderdaşının yanına batırıyoruz. eve döndüğümüzde gün ağırmamışsa çadırı ve daha önceden kapladığımız lamineleri dikkatlice toparlıyoruz. onları da götürüp imha ediyoruz. /yakmak mantıklı olabilir. böylece ortada ne maktul kalıyo ne suç aleti ne de olay mahaline damlamış kan, yere düşmüş kıl tüy yün gibi dna alınabilecek deliller.
Son olarak da olay mahalinin heryerini amonyak ile temizliyoruz ki, dnalar imha olsun.
iyi vicdan azapları...
Arkadaşlar ben senaryo çalışmaları üzerine çalıştığım için böyle bi hikaye uydurdum. umarım kimse böyle bişeyden etkilenmez. Eğer kendini dedktif yerine koyupta, burada bi hata bulacak arkadaşlar varsa(ben bu cinayeti şurdan çözerim burdan çözerim gibi lütfen yazsınlar=))