teşekkürler hoşbulduk merve....öncelikle gösterdiğin ilgi ve alaka için tekrardan çok teşekkür ederim hiç değişmemişsin hala kendini yok sayıp başkalarının yardımına koşuyorsun hala güzin ablalıktan kurtulamamışsın peki ya sen sen gerçekten naslsın:melek neyse bunları sora konuşuruz....
beni gerçekten anlamana sevindim aynı şeyleri yaşaman üzdü beni çünkü gerçekten iyi bi durum değil git-gelleri oynuyorum..ve bu acı veriyor ama sadece acı değil güzellikleride var..bakalım bi kaç gün sora buluşcaz bi erde oturup konuşcaz ondan sora umarım daha iyi bi karar vericem ama şuanda kendimde senin "yap" dediğin gücü bulamıyorum...belki karşısına geçtiğimde ben sölemeden o bana bişeyler söler canımı iyice yakarda bölece vazgeçmem daha kolay olur...ama çok canım acıo...her konuşmamızda biraz daha küçüldüğümü hissediyorum ama telefonu kapatınca yine o sis perdesi çekiliyor etrafıma..sağlıklı düşünmekte çok zorlanıyorum...senin durumunda tıpkı bölemiydi...yani orda benim şimdiki konumumda olan senmiydin? acaba gerçekten tarih tekerrürden mi ibarettir