คђєηq
¢ιкℓє† & รєχ
__ela__' Alıntı:aldırmayın geçer bunlar bunlar geçer yenisi gelir
Dogru sölüyorsun dertler asla bitmez!!
__ela__' Alıntı:aldırmayın geçer bunlar bunlar geçer yenisi gelir
saf_kizz' Alıntı:ya nolur biri bana yardım etsin ben birini çok seviyorum ama onunla çıkamam çünkü onun en yakın arkadaşı beni sevio ve ben onun o arkadaşına bu kazığı atamam o hergün bana bi adım daha yaklaşıyo ve ben hiçbişey yapamıyorum arkadaşı üzülmesin die bide bunu sadece ben biliyorum içimde yaşıyorum insanlara karşı hep bir maske takıyorum ve ben çok sıkıldım bu mutluluk oyunundan beni havalı görüyorlar çok mutluyum sanıyolar ama ben her gece ağlıyorum kimse bilmiyor içimde olanları çok sıktı bu maske beni yaşadığım o kaadr çok sıktıki beni dayanamıyorum çıkardığımdada çok güçsüz biri olduğum ortaya çıkacak beni herkes çpk güçlü biliyor ama değilim biliyorum saçmaladım aamma bunları yazarken bile ağlıyorum ne yazdığımıda bilmiyorum neyse...
saf_kizz' Alıntı:ya ben hep başkaları için yaşadım başkalarının mutluluğu için çabaladım şimdi hoşlandığım kişiyle çıkarsam diğerini çok üzeceğim evt hoşlandığım kişide benden hoşlanıyo ama arkadaşı beni sevdiği için uzak durmaya sadece arkadaş olmaya çalışıyor bu gidişle diğeriyle çıkmak zorunda kalacağım yani sevdiğimi değil beni seveni seçeceğim hayatımın geri kalanının mahvolacağını bile bile çünkü oda arkadaşı beni sevdiği için bana yaklaşamıyo
F!$T!KK!zz' Alıntı:Banada yardım et karizma 5
Gerçek aşkı bi türlü tutturamıyorum hep darbe hep darbe nereye kadar kardeşim ya dünyada leylayla mecnun ferhatla şirin gibi aşklar kalmamış
คђєηg®™' Alıntı:Aktug hayırdır kardeşim sen buralara cok yogunlaştın..
Boşverin hh ailesi aşklar palavra...Hem Öle Bi Duyguy sarıyorki insanı ucu gozukmeyen bır kuyudasın gıbı önce merak edip giriyorsun sonra cıkamayacagın bır olay ıcınde buluyorsun..Sonunda ne oluyor kuyuda bunalıma girip öldürüyorsun kendini...
αηтι αѕк
Aktuğ' Alıntı:ne tesadüf....:aşk
bende :slap
ahahahaa diyene bak sanki kendisi buldu da mutlu oldu :hadiordanF!$T!KK!zz' Alıntı:Korkma AKTUĞ bigün bulursun yanlızlık Allah'a mahsusdur..........
KnockOut' Alıntı:ben uyuyamıyorum artık hergün HH deyim ve mutluyum HH de olmaktan fakat uykum neden gelmiyor anlamadım yarasa gibi oldum abilerim ve ablalarım sizce neden kafama çokmu şey takıyorum acaba
__ela__' Alıntı:ahahahaa diyene bak sanki kendisi buldu da mutlu oldu :hadiordan
bizim gibi
baya bildğin biz işte sen ben o birleşince olan biz warya ondanคђєηg®™' Alıntı:Bİz DerKen Biz Mi , BiZ mİ? :saskin :saskin :saskin yani bende yanlızımda onu dedım ha ha :saskin :saskin :saskin :aşk
__ela__' Alıntı:ahahahaa diyene bak sanki kendisi buldu da mutlu oldu :hadiordan
bizim gibi
F!$T!KK!zz' Alıntı:__elacım__bak tepemin tasını attırma benim seni topuklarından vururum :durdurun
buluyoruz noluyo sanki gerçekten seven kaldı bu dünyada varda tek tük onlarda bize rastlamıyor:melek