Bir kızın bu şekilde gülümsemesi sizce neye işarettir?

git konuş yaw bu kadar düşünme olursa olur olmassa hemen başkasıyla git konuş birinden biri kabul edecektir........

ama ben o kızı istiyorum diyorsan walla kızları kimse çözememiş kızlara soruyorsun tamam ama eminim kızlarda tam bir sonuca waramazlar yani yine benim yola geliyor git KENDİN GİBİ konuş derim ........(Allah yolunu Açık etsin)

aynı ortamda bulunduunus için slm werme tarsında bi gülümseyiş bence bu farklı bişi olduunu sanmıyorum
bayanların hisleri erkeklerinkine oranla daha baskındır hisetmesi mümkündür hal we hareketlerinisden illa gösgöse gelmenis gerekmiyo :)

gülümsemek gelmiştir içinden gülümsemiştir:melek

ama sana karşı bi ilgisi olduğunu sanmıorum....seninde öyle sanmaman için soğuk davranmıştır...yani o yüzden bakmamıştır sana:saskin

hocam bu tur vakalar yenı nesıl genclerın hepsınde olmaya basladı bende derımkı gıt kızla konus kaybetcegın bısı yok nası olsa ama kazanabılecegn bısı var onun ıcın bos hayalerede kapılmanı ıstemem..sansını bı dene derım ben..

SickDreTh' Alıntı:
hocam bu tur vakalar yenı nesıl genclerın hepsınde olmaya basladı bende derımkı gıt kızla konus kaybetcegın bısı yok nası olsa ama kazanabılecegn bısı var onun ıcın bos hayalerede kapılmanı ıstemem..sansını bı dene derım ben..

Biraz saygılı ol.:angry

senın anladıklarından ne kadar olgun oldugun anlasılıo arkadasım ben sana yukarda dedıklerımı kotu bı anlamda solemedım ama sen baska bı yerden anladın..

ayrıca ben hayatımda kımseyı kucumsemedım kucumsememde ama sen kendını suan kucuk dusuruosun cunku benım ne demek ıstedıgmı anlamadım ayrıuca felegın cemberınden gecmen yada kac karı goturup goturmedıgn benı hıc mı hıc baglamaz..

hhoslandıgın ınsana ondan hoslandıgını soylemek akılsızlıksa sen bole devam et:D:D:D

ayrıca bana suan saygıdan bahsetme cunku yukarda yazdıklarımın hıc bırınde saygısız bı tavrım yok..!!!

''Bu Çocuk Yine Bana Bakıyor'' Deyip GüLmüştür... İyiye İşaret DeğiL Ne Yazıkki Dostum

asLına bakarsan bu güLüş çok değişik anLamLar aLabiLir meseLa ;

Kız senden ho$Lanıyordur ( ama bunu göstermemeye çaLı$ıyordur )
Yada bu güLü$ normaL bir güLü$tür ( ba$ka bir ifade aramamak gerekir )
Veya ; Senden ho$Lanmıyordur ( ama Bazı kızLar varki ho$Lanmasa biLe , bu tür hareketLer yapıp karşıdaki kişiyi daha cok bağLar )
Seviyordur ama utanıyorda oLabiLir ...
BayanLarın Fikrini sormu$sun bu güLü$ü değiLde
cidden göz göze geLmiyorsa bence ho$Lanıyordur derim ben :aşk
Ama sana bir tavsiye ; onun sana kar$ı neLer hissettiğini biLmiyorsan
kendinden ödün vermemeye çaLı$ ... Ona onu sevdiğini iLgiLendiğini beLLi et !!
ama Daha fazLasını yapma öğrenene kadar ...
Yoksa , üstüne fazLa düşersen iLeride üzüLebiLirsin ...

Birde bunu oku derim :(

Evet aynı değil belki ama çok benzer bir hikaye anlatmak istiyorum.(kahramanı benim malesef)
Bir işe başladım ve orada bir bayan arkadaş bana inanılmaz ilgi gösterdi! Nezaman sıkışsam hep yanımdaydı ve bana canım vs gibi kelimeler kullanıyordu.Bunun dışında gülüşler ve hatta gözgöze gelmeler, neredeyse bir ay geçti ben onu tam olarak çözememiş ve ona yavaş yavaş aşık olmuştum farkında olmadan...Artık içim içimi yiyor geceleri onu düşünüyor hatta mesaim bitse bile onu görmek için kalıyordum.Bana şu yönümüz benziyor bu yönümüz benziyor deyip duruyordu vs.Tabi benimde onun bu tavır davranış ve konuşmalarından ona olan ilgim oldukça artmış ve aşık olmuştum artık.Söyleyemiyordum içimde büyüyordu ve beni aşırı agrasifleştirmişti bu konu. Çok alıngan ve çok kıskanç olmuştum, kendimi tanıyamıyordum adeta ve arkadaşlarımla konuştum... Onlardan biraz öğüt dinledim ve uyarıldım ..Sonunda kıza açılmaya karar verdim .En azından içimde ona karşı büyüyen şeyi bilmeye hakkı vardı!.. O an bana çık, bu iş yerini terket, birdaha gelme dese inan çıkar giderdim! okadar büyümüştü kalbim ona karşı.Bilirsiniz keşkeler geçmişi geri getirmez ve bende daha sonra pişman olup keşke söyleseydim dememek için açıldım ona.Ama bir Şartla!İşte belkide burası bana göre en acı olan kısmıydı,korkuyordum ya cevabı hayır olursa diye ve içimden bir ses hayır diyecek diyordu. Onaca şeye rağmen hayır diyebilirdi:( Bende bana bir söz vermesini istedim ondan:BU KONUŞMA SADECE AMA SADECE BURADA KALACAK VE BEN NE SÖYLERSEM SÖYLEYEYİM BANA BİR CEVAP VERMEYECEKSİN!!! BURADA BAŞLAYIP BURADA BİTECEK!...İlk sözlerim:ÖNCELİKLE SENDEN HİÇBİR BEKLENTİM YOK HAYATINDA BİRİ VARMI YOKMU ONUDA BİLMİYORUM AMA SADECE BİLMENİ İSTİYORUM!!!(Çokmu saçma :( çok duygusalım yıkım olur benim için böyle anlar!:( :( :()Uzun bir konuşma hislerimi en uygun şekilde anlatma fırdatı bulmuştum ve son sözlerim:SENİ SEVİYORUM OLDU..:vur

Ertesi gün :

Çok heyecanlıydım çünki seni seviyorum deyip onu orada öylece bırakıp arkamı dönerek gittim!Mecburdum bir şey söylemesinden korkmuştum ve umutla işe gittim...
Sonrası ise benim için bir yıkımın başlangıcı oldu..Bir insan bir gecede bukadarmı deişir benden uzaklaşmış yanımdayken yok olmuştu artık benimle ilgilenmiyordu ve adımı bile ağzına almıyordu kendince belki beni kendinden soğutmaya çalışıyordu..Başaramadı ve ben bir Hafta sonra Başka bir şubeye geçmek istediğimi söyledim Müdürüme (Bu acıdan kurtulmak için kaybettiğimi kabullenerek!!!:( )Ama o beni göndermedi ve onunla şimdi düşman gibiyiz (sevgim nekadar büyükse nefretimde bir okadar büyüktür benim )Bende ondan uzak duruyor ve onu görmezden geliyorum artık zor ama başka seçim şansım yok...

Umarım bu yardımcı olur:Sonucu bilemezsin ama sana birşey söyleyeyim:aynı olay ileride başka biriyle tekerrür ederse yine çekinmeden söylerim hislerimi..Acıdan zevkmi alır oldum ne :D

eğer göz teması kurmamışsa kesin birine benzetmiştir.he he

bencede git konuş yaf. belli mi olur belki o da seviodur seni

arkadasım sen kızlara guvenme rezıl de olma onların sagı solu bellı olmas her gulenle konusursan bende gulıyım:):):)

bayanlar o tarafa bakmasa bile birinin ona baktını anlayabiliolar bnde anlarım çoğu kez eğer giyimi kuşamı konuşması fln sadeyse bu alaycı değildir bnce yani kızda karşılık gibi bşy vermiş oluyo bu durumda
ama
belki o anda başka birine yada başka bi yere gülümsüyo olabilir

yani bu gülümseme çok çeşit yorumlanabilir bnce bi slm ver eğer sana gsl bi şskilde slm verirse hoşlanıodur eğer sallamaz bi vaziyeteyse alaydır :goz:

azureshadw' Alıntı:
Evet aynı değil belki ama çok benzer bir hikaye anlatmak istiyorum.(kahramanı benim malesef)
Bir işe başladım ve orada bir bayan arkadaş bana inanılmaz ilgi gösterdi! Nezaman sıkışsam hep yanımdaydı ve bana canım vs gibi kelimeler kullanıyordu.Bunun dışında gülüşler ve hatta gözgöze gelmeler, neredeyse bir ay geçti ben onu tam olarak çözememiş ve ona yavaş yavaş aşık olmuştum farkında olmadan...Artık içim içimi yiyor geceleri onu düşünüyor hatta mesaim bitse bile onu görmek için kalıyordum.Bana şu yönümüz benziyor bu yönümüz benziyor deyip duruyordu vs.Tabi benimde onun bu tavır davranış ve konuşmalarından ona olan ilgim oldukça artmış ve aşık olmuştum artık.Söyleyemiyordum içimde büyüyordu ve beni aşırı agrasifleştirmişti bu konu. Çok alıngan ve çok kıskanç olmuştum, kendimi tanıyamıyordum adeta ve arkadaşlarımla konuştum... Onlardan biraz öğüt dinledim ve uyarıldım ..Sonunda kıza açılmaya karar verdim .En azından içimde ona karşı büyüyen şeyi bilmeye hakkı vardı!.. O an bana çık, bu iş yerini terket, birdaha gelme dese inan çıkar giderdim! okadar büyümüştü kalbim ona karşı.Bilirsiniz keşkeler geçmişi geri getirmez ve bende daha sonra pişman olup keşke söyleseydim dememek için açıldım ona.Ama bir Şartla!İşte belkide burası bana göre en acı olan kısmıydı,korkuyordum ya cevabı hayır olursa diye ve içimden bir ses hayır diyecek diyordu. Onaca şeye rağmen hayır diyebilirdi:( Bende bana bir söz vermesini istedim ondan:BU KONUŞMA SADECE AMA SADECE BURADA KALACAK VE BEN NE SÖYLERSEM SÖYLEYEYİM BANA BİR CEVAP VERMEYECEKSİN!!! BURADA BAŞLAYIP BURADA BİTECEK!...İlk sözlerim:ÖNCELİKLE SENDEN HİÇBİR BEKLENTİM YOK HAYATINDA BİRİ VARMI YOKMU ONUDA BİLMİYORUM AMA SADECE BİLMENİ İSTİYORUM!!!(Çokmu saçma :( çok duygusalım yıkım olur benim için böyle anlar!:( :( :()Uzun bir konuşma hislerimi en uygun şekilde anlatma fırdatı bulmuştum ve son sözlerim:SENİ SEVİYORUM OLDU..:vur

Ertesi gün :

Çok heyecanlıydım çünki seni seviyorum deyip onu orada öylece bırakıp arkamı dönerek gittim!Mecburdum bir şey söylemesinden korkmuştum ve umutla işe gittim...
Sonrası ise benim için bir yıkımın başlangıcı oldu..Bir insan bir gecede bukadarmı deişir benden uzaklaşmış yanımdayken yok olmuştu artık benimle ilgilenmiyordu ve adımı bile ağzına almıyordu kendince belki beni kendinden soğutmaya çalışıyordu..Başaramadı ve ben bir Hafta sonra Başka bir şubeye geçmek istediğimi söyledim Müdürüme (Bu acıdan kurtulmak için kaybettiğimi kabullenerek!!!:( )Ama o beni göndermedi ve onunla şimdi düşman gibiyiz (sevgim nekadar büyükse nefretimde bir okadar büyüktür benim )Bende ondan uzak duruyor ve onu görmezden geliyorum artık zor ama başka seçim şansım yok...

Umarım bu yardımcı olur:Sonucu bilemezsin ama sana birşey söyleyeyim:aynı olay ileride başka biriyle tekerrür ederse yine çekinmeden söylerim hislerimi..Acıdan zevkmi alır oldum ne :D

bnce sn acıdan zevk almıyosun sadece ona karşı inatmı desek grurmu desek bilmiorum ama ondn yapıosun çnkü insan sevdiği kişiyle uraşırsa zevk alır ne kdr görmezlikten geliorum desene gösü yine ona kayar napıo die onun yaptığını yapmaya çalışır inat olarak bnce böyle kolay gelsin :goz:

Riksli bi durum abi...ama hani derler ya her gün ölecene bi defa öl...bi merabadan bi şey olmas gibi geliyo bana:victory Kolay gelsin...

Geri