Evet aynı değil belki ama çok benzer bir hikaye anlatmak istiyorum.(kahramanı benim malesef)
Bir işe başladım ve orada bir bayan arkadaş bana inanılmaz ilgi gösterdi! Nezaman sıkışsam hep yanımdaydı ve bana canım vs gibi kelimeler kullanıyordu.Bunun dışında gülüşler ve hatta gözgöze gelmeler, neredeyse bir ay geçti ben onu tam olarak çözememiş ve ona yavaş yavaş aşık olmuştum farkında olmadan...Artık içim içimi yiyor geceleri onu düşünüyor hatta mesaim bitse bile onu görmek için kalıyordum.Bana şu yönümüz benziyor bu yönümüz benziyor deyip duruyordu vs.Tabi benimde onun bu tavır davranış ve konuşmalarından ona olan ilgim oldukça artmış ve aşık olmuştum artık.Söyleyemiyordum içimde büyüyordu ve beni aşırı agrasifleştirmişti bu konu. Çok alıngan ve çok kıskanç olmuştum, kendimi tanıyamıyordum adeta ve arkadaşlarımla konuştum... Onlardan biraz öğüt dinledim ve uyarıldım ..Sonunda kıza açılmaya karar verdim .En azından içimde ona karşı büyüyen şeyi bilmeye hakkı vardı!.. O an bana çık, bu iş yerini terket, birdaha gelme dese inan çıkar giderdim! okadar büyümüştü kalbim ona karşı.Bilirsiniz keşkeler geçmişi geri getirmez ve bende daha sonra pişman olup keşke söyleseydim dememek için açıldım ona.Ama bir Şartla!İşte belkide burası bana göre en acı olan kısmıydı,korkuyordum ya cevabı hayır olursa diye ve içimden bir ses hayır diyecek diyordu. Onaca şeye rağmen hayır diyebilirdi

Bende bana bir söz vermesini istedim ondan:BU KONUŞMA SADECE AMA SADECE BURADA KALACAK VE BEN NE SÖYLERSEM SÖYLEYEYİM BANA BİR CEVAP VERMEYECEKSİN!!! BURADA BAŞLAYIP BURADA BİTECEK!...İlk sözlerim:ÖNCELİKLE SENDEN HİÇBİR BEKLENTİM YOK HAYATINDA BİRİ VARMI YOKMU ONUDA BİLMİYORUM AMA SADECE BİLMENİ İSTİYORUM!!!(Çokmu saçma

çok duygusalım yıkım olur benim için böyle anlar!

)Uzun bir konuşma hislerimi en uygun şekilde anlatma fırdatı bulmuştum ve son sözlerim:SENİ SEVİYORUM OLDU..:vur
Ertesi gün :
Çok heyecanlıydım çünki seni seviyorum deyip onu orada öylece bırakıp arkamı dönerek gittim!Mecburdum bir şey söylemesinden korkmuştum ve umutla işe gittim...
Sonrası ise benim için bir yıkımın başlangıcı oldu..Bir insan bir gecede bukadarmı deişir benden uzaklaşmış yanımdayken yok olmuştu artık benimle ilgilenmiyordu ve adımı bile ağzına almıyordu kendince belki beni kendinden soğutmaya çalışıyordu..Başaramadı ve ben bir Hafta sonra Başka bir şubeye geçmek istediğimi söyledim Müdürüme (Bu acıdan kurtulmak için kaybettiğimi kabullenerek!!!

)Ama o beni göndermedi ve onunla şimdi düşman gibiyiz (sevgim nekadar büyükse nefretimde bir okadar büyüktür benim )Bende ondan uzak duruyor ve onu görmezden geliyorum artık zor ama başka seçim şansım yok...
Umarım bu yardımcı olur:Sonucu bilemezsin ama sana birşey söyleyeyim:aynı olay ileride başka biriyle tekerrür ederse yine çekinmeden söylerim hislerimi..Acıdan zevkmi alır oldum ne