Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamam o zaman hadi halbuki kelimesinden bahset bize biraz kaç kelime birleşmiş koknleri ne bu kelimlerin ne bileyim anlat bildigini ama google amcaya sormak yok.. dediğim biri
tunyukuk nick deiştirmiş biri
tmm ozman hal bulunduğumuz durum bu bu işaret kipi ki oda tümleç olsun bu kelime genelde şeerli ortamlarda fazla kullanılır göylü lisanına biraz ters düştüğü için pek fazla tercih edilmez
örnek vercek olursak ;
AŞKIM HALBUKİ BEN SENİ ÇOK SEVİYOM NİYE BENİ TERKEDİON
örnek verilebilir bi anlamı daha var oda yani durum şudur ki gibi bşi oluo
zuahahha harbiden güldüm he :U
olur mu yahu ben size layk olacam cok calışcam hiçbirinizi ayırmıcam sınıfta herseyi sizin için yapıcam ben bazınız sevemnyecek beni kızacak ama bilmeyecek kı ne yaptıysam onların iyiliği için yaptım ahh ahh hüzün bastı bea
ama layık olur muyum bilmıorum
dediğim biri sınıf baskanı hem de
evladım gene sorduguma cevap vermemişsin ama olsun bilgi bilgidir 75 aldın ikinci bir sorun da şu olsun
"Ayın 5'inde Atakan dönüyormu$ Türkiye'ye =) Kesin dönü$ yapacak.O geLsin bir topLantı yapacağız abi $u modifiye team i$ine hareketLiLik getirmek gerek =) " dediğim biri =)