Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

olur öretmenim türkçe olsun ama sınıf başkanı benim kimseye vermem dediğim biri :)

yok ama sınıf başkanı özgür abin :W

tamam o zaman hadi halbuki kelimesinden bahset bize biraz :D kaç kelime birleşmiş koknleri ne bu kelimlerin ne bileyim anlat bildigini ama google amcaya sormak yok.. dediğim biri :D
tunyukuk nick deiştirmiş biri

Size Layık oLucam dedigim ßiri :hhmanD

tmm ozman hal bulunduğumuz durum bu bu işaret kipi :) ki oda tümleç olsun :) bu kelime genelde şeerli ortamlarda fazla kullanılır göylü lisanına biraz ters düştüğü için pek fazla tercih edilmez :)

örnek vercek olursak ;

AŞKIM HALBUKİ BEN SENİ ÇOK SEVİYOM NİYE BENİ TERKEDİON :)

örnek verilebilir bi anlamı daha var oda yani durum şudur ki gibi bşi oluo :)

MAŞALLAH ZEKA KÜPÜYÜM YAW :)

zuahahha :D harbiden güldüm he :U
olur mu yahu ben size layk olacam cok calışcam hiçbirinizi ayırmıcam sınıfta herseyi sizin için yapıcam ben bazınız sevemnyecek beni kızacak ama bilmeyecek kı ne yaptıysam onların iyiliği için yaptım ahh ahh hüzün bastı bea:D
ama layık olur muyum bilmıorum :D
dediğim biri sınıf baskanı hem de:D

evladım gene sorduguma cevap vermemişsin ama olsun bilgi bilgidir 75 aldın ikinci bir sorun da şu olsun :)

gelecek de birgün gelecek.
öğelerini bul bakalım:D

İmzası gereğinden fazla uzun olan, boşlukları silmesinin bizler için daha kolay olacağını düşündüğüm biri :hhmanD

feryall: Canım ablam =)

Öretmenİm Herteldene Sinif Kurun Ama BaŞtan SÖleyİm Asİstan BŞkan Ben Olcm :) Bİde Sinif Temsİlcİsİ :)

gelecek de birgün gelecek

GELECEKLER YÜKLEM YÜKÜ BİRAZ FAZLA OLUNCA 2 TANE KİRALAMIŞLAR :)

BİRGÜN ZAMAN ZARFI

DE BAĞLAÇ

NASIL OLDUMU :)

Sevdiğin iyi bir kardeşim : ) Basıclife

Teknik bir öğretmen o da iyi bir insan feryal : )

KurbağaLarı seven payLa$ımcı biri =)

gs Li biri ............

Zafer abi msn de hiç göremiyorum seni ya =) Dediğim biri

"Ayın 5'inde Atakan dönüyormu$ Türkiye'ye =) Kesin dönü$ yapacak.O geLsin bir topLantı yapacağız abi $u modifiye team i$ine hareketLiLik getirmek gerek =) " dediğim biri =)

modifiye team i$ine hareket getirmeyi düşünen biri......

Spor bölümü yeni asistan modumuz , başarılar dilediğim biri

en favori dj in ismini kullanan birisi nick olarak ; ) müzik zevki ii o zaman : )

Geri