ßĻάςЌ ξάģĻę;3145668' Alıntı:Heavensis:Kediler Miyaw Der Cigeri Fırlatırsın Uzaklaşıp Giderler =) Bu Sozu Bilmeyen Biri.Takma Be Texsaslı Seni Bilen Biliyor Alla AllaToykan: 2 Dir Araya Giriyor Kotu Şeyler Dusunuyorum Adamım Hakkında
![]()
ђєάVєηśįś;3145665' Alıntı:Ben art niyetli falan değilim yok kızlara asılıyo yok bilmemne benim bu forumda hiçbi kızla o anlamda işim olmaz tamam mı benim bi nişanlım var ve ben onu çok seviyorum haddini aşma...
Heavensis : metalci gaLiba =)
ђєάVєηśįś;3145697' Alıntı:Yok daha neler dediğim biri![]()
:vur yanlış bişe dediğimin farkındayım özür dilerim tmm mı
:vur yanlış bişe dediğimin farkındayım özür dilerim tmm mı
heavensis bebeklik fotosu diorum başka bişe demiyorum allah canını almasın emi:durdurun:durdurun:durdurun
ђєάVєηśįś;3145700' Alıntı:Tamam aslı ama bunu yapma bidaha ben burda bayanlara biraz kibarlık falan yapiosam bu asılmak değildir biz burda bi aile gibiyiz gerek yok böyle diyaloglara...
ђєάVєηśįś;3145709' Alıntı:Yaw sen şimdi o resmi hatılayıp gülüyondur reklam olduk iyimiSaklamıyosundur umarım o resmi :melek
ölene kadar saklıycam hatıra hatıra:melek:melek:durdurun:durdurun:durdurun
tesekkur ettıgım bırı 4.5 mılyon dolara ne idugu belırsız bırıne bonservıs bedelı odemekten ıyııdr canım kardesımßĻάςЌ ξάģĻę;3145717' Alıntı:Toykan:Yeni Transferınızın Hayırlı Olmasını Diledigim Biri =) Sahranil:Bebeklik Resim Kolexsiyonu Yapan Biri =)