Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

Oyuna devam edeLim Lütfen =)
SahraniL ; iyi biri gibi

Heavensis : metalci gaLiba =)

Heavensis:Haksızlıqa Tahammulu Olmayan Biri =) Çarşılı Ruhu Var Sende =) Gebzeli:Ajdar Hayranıymıs Ben Öle Duydum :D

ßĻάςЌ ξάģĻę;3145668' Alıntı:
Heavensis:Kediler Miyaw Der Cigeri Fırlatırsın Uzaklaşıp Giderler =) Bu Sozu Bilmeyen Biri.Takma Be Texsaslı Seni Bilen Biliyor Alla Alla :D Toykan: 2 Dir Araya Giriyor Kotu Şeyler Dusunuyorum Adamım Hakkında :D

yapma bız kardesız bılıyorsun kardes kardese kotuluk dusunurmu cıcısın sen taman :durdurun

ђєάVєηśįś;3145665' Alıntı:
Ben art niyetli falan değilim yok kızlara asılıyo yok bilmemne benim bu forumda hiçbi kızla o anlamda işim olmaz tamam mı benim bi nişanlım var ve ben onu çok seviyorum haddini aşma...

:vur yanlış bişe dediğimin farkındayım özür dilerim tmm mı

heavensis bebeklik fotosu diorum başka bişe demiyorum allah canını almasın emi:durdurun:durdurun:durdurun

Kanka evet geyik yapıyoruz burda bunu anLamayan varsa bo$wer hadi barı$ın bakem saLLayın ya oyuna devam edin =)
Heavensis msn'e ekLedim kabuL etmesini bekLediğim biri :melek

OLgunLuğunu takdir ettiğim biri(toykan)
Sevdiğim biri (heavensis)

ђєάVєηśįś;3145700' Alıntı:
Tamam aslı ama bunu yapma bidaha ben burda bayanlara biraz kibarlık falan yapiosam bu asılmak değildir biz burda bi aile gibiyiz gerek yok böyle diyaloglara...

affetmesını bılır benım kardesım alnından opuyorum senı dai

ђєάVєηśįś;3145709' Alıntı:
Yaw sen şimdi o resmi hatılayıp gülüyondur reklam olduk iyimi :) Saklamıyosundur umarım o resmi :melek

ölene kadar saklıycam hatıra hatıra:melek:melek:durdurun:durdurun:durdurun

Toykan:Yeni Transferınızın Hayırlı Olmasını Diledigim Biri =) Sahranil:Bebeklik Resim Kolexsiyonu Yapan Biri =)

ßĻάςЌ ξάģĻę;3145717' Alıntı:
Toykan:Yeni Transferınızın Hayırlı Olmasını Diledigim Biri =) Sahranil:Bebeklik Resim Kolexsiyonu Yapan Biri =)
tesekkur ettıgım bırı 4.5 mılyon dolara ne idugu belırsız bırıne bonservıs bedelı odemekten ıyııdr canım kardesım

Geri