Bir Üstteki Üye Nasıl Biri ?

güzel araba resimleri paylaşan biri=)

hhııımmmm du bakalımmm.... mutluluğu kendisinin elinin altında bi takıntı, bi sofistike an, bi kocaman hayatı ayiklama, bi karabataklık, bi ben ona şuna buna daldım; ona suna buna gömüldüm;nerde kalmıştık; ha o degil de ben nerde kalmıştım diye name dropping yaparak kendine romantikleştiren bohemdir; sesi guzeldir; pesten de konusur, ama cevab vermez; saygı ve sevgi çerçevelendirmesi içinde tanımlar kendini; hiçbişey yokmuş;olmamış gibi devam eder kendi kendine kendini hayatına. iyidir. iyi insandır, iyi bi insandır vesselam....izlenimini uyandıran bir adet insanevladı.... ve beni tanıyan biri... =)

bkz.mavi noktaları araştırıp genel kültür eyleniniz.

bkz.hackhell iconunun üzerine mause ile geldiğinde "biri beni durdursun" yazıyo... heeehh durdurabilen varsa bi zahmet benide durdursun ahahhhh....

hh'dekilerin genel kültürünün artmasını istio =)

iyi kalpli ve userlar icin iyi düsünen biri [ne oLur Samuray demeyin]

büyük adamların heykelleri onlar hayattayken üzerlerine atılan taşlardan yapılır..... diye bi yazı okumuştum vaktinde.... bi kaç cümle paylaşabileceğim ve cülelerin boşa gittiğini düşünmediğim bir tanrı yapımı....

bkz.alttaki hakkında ne düşünüyo acaba. visi0n.....

yazılarını bir nefesde okudugum kişi... sitede kısa yazanlardan....

Dogru KeLimeLeri yanLıs yerlerde kullanmak da ısrar eden biri =))

yanıldıgını söylemek istediğim bir yetkili.

bkz. kişilere keyf mutluluk vermek hoş bişe ama... fazla kalmıcam... bi arkadaşa bakıp çıkıcaktım...

herkez kendi dünyasında kendi çerçevesinde yetkilidir..... yetki ile ban kilit vesaire leri kasdetmedim....

bkz. tekrar yanıldın ve ispatladım.. =)

bkz. harflerine hasta olan ve forumda kanımın ısındıgı nadir kisilerden biri =))

sitede beni seven 10/3 'nün içinde olan biri... nick i aklımda....

bkz.siteden çıkarken gidiyorum dediğim gerçek anlamda ilk kişi...mutlu kal...sayın üye..

tesekkürü eLLe yazdıgım iLk ve Sonn Kisi..

bkz. nereye dai,daha yeni kaynasıoduk :(

ağlayan biri =)

Herkesin İnfatuate Demekten Başka Herşey Dedikleri ßiry.. [ Örn : İnfa Vs. ]​

Geri