bilin bakalım!!akıl oyunları şampiyonası eleme sorusu

dreammaker

New member
Reaction score
0
bilin bakalımmm!!!!!!!!!!!!!

Bir kabilede kadınlar Pazartesi, Sali, carsamba günleri
erkekler ise Persembe, Cuma, Cumartesi günleri
yalan söylemekteler, diger günlerde ise dogruyu söylemektelermis.
KADIN: Dün yalan söylüyordum.
ERKEK: Ben de.
SORUMUZ: Bugün günlerden nedir?
NOT: Bu soru Akil Oyunlari sampiyonasi 2006 Eleme Sinav Sorusudur.

bence persembedir

cunku kadin dun yalan soyluyodum diyerek dogru soylemektedir ama erkek bende diyerek persembe gununki yalan soyleme hakkini kullaniyor :D :D :D :D

Dogru mu ?

valla kardeş şimdi doğru cevabı solesem cok erken olur:)biraz daha bekle ole soliyim cevabı ok

yaf bıktık artık aynı sorudan,başka sorumu kalmadı piyasada ne? akıl sadece bu soruyla mı ölcülüyor acaba?? :=)

mafiaketur kardesimin dedigine katılıorum aynen persembe:)

bencede perşembe sanki bunu daha önce görmüş gibiyim :eek: :eek: :eek:

soruya bakmadan kadın yalan sölüo diorum alayı yalancı nede olsa

not: (%90)

ya perşembe ya erkek yalan söylüyor yada ikiside yalan söylüyor ama galiba cvp erkek yalan söylüyor...

perşembe............

fena soru deilmiş ama basit bir soruymuş.. hele ki bu kadar iddialı bir sınavda demekki final öncesi soruları daha ilginç ve akıl yorucuymuş ki finalde beyinleri rahatlatmak açısından böyle bişi olmuş. yada o kadar sorudn sonra böyle soruyu beyin kaldırmaz diye.. neyse yaa :D özetle iyi soruymuş.. arkadasında dedıgı gıbı pbeden baska yanıt yokkı zaten..

kadın dun yalan soyluyorum diyor yani dogruyu..... erkek ise yalançııının teki zuahah

o kadarda zor bi soru değilmiş

dreammaker' Alıntı:
bilin bakalımmm!!!!!!!!!!!!!

Bir kabilede kadınlar Pazartesi, Sali, carsamba günleri
erkekler ise Persembe, Cuma, Cumartesi günleri
yalan söylemekteler(burada söylmekteler derken çok emin)
, diger günlerde ise dogruyu söylemektelermis. burada miş diyo ki kesin bi olay yok

KADIN: Dün yalan söylüyordum.derken doğal olarak akla işlk gelen perşembe oluyo ama
ERKEK: Ben de. diyerek acaba dünümü yoksa bugünümü kastediyo
SORUMUZ: Bugün günlerden nedir?
NOT: Bu soru Akil Oyunlari sampiyonasi 2006 Eleme Sinav Sorusudur.
Cevap Perşembe ise2006 akıl oyunları eleme sorusuna pk yakışmayacak bi soru olduğunu düşünecem. Ben PAZAR diyecem. içmden ööle geçiyo nedense

hadi bende perşemde diim bari
perşembeee ........... :):D

perşembe olabilir..

çünkü kadın yalan söyleme gününü kullandığını söylemiş, erkek ise perşembe günü yalanını salmışş..

ama ben PazaR diyorum..

çünkü kadının c.tesi yalan söyleyip söylememesine engel yok.. erkek te aynı şekilde c.tesi yalan soyleyip soylemediğini itiraf etmek açısından özgür ki konuşmanın pazar günü geçtiğini varsayıyorum....

yani günlerden PAZAR olsa gerek..;)

Geri