bilin bakalım!!akıl oyunları şampiyonası eleme sorusu

mafiaketur' Alıntı:
bence persembedir

cunku kadin dun yalan soyluyodum diyerek dogru soylemektedir ama erkek bende diyerek persembe gununki yalan soyleme hakkini kullaniyor :D :D :D :D

Dogru mu ?

katılıyom keswinliikle perş

abi beni kesseler bulamam cevabını yaw. hiç basmaz benim gafaam böle şeylere. :D carzy kusura bakma artık cevap falan yok kardeşimm:D :D

100 defa verildi

perşembeeeeeeee:sigara:

nediyorsun sen böyle anlamadım :D

Hevesli hevesli okudum sonra cevabı buldum sonra bi de baktım herkes cevabı bulmuş. Bu tip mesajlara ilk cevap veren olmak lazım...

çoğu kişinin de soylediği ve açıklamasınıda yaptığı gibi "perşembe"cevabı doğrudur ama bu işte bir yanlışlık var ya 346 görüntilenme var ama1 kişi bile teşekkür etmemiş......:eek: yazık valla ya

Millet sorunun cevabını düşünmekten teşk. etmeyi unutmuş heralde... :) Bu arada şaka maka ben de teşekkür etmemişim saol çok verilmiş ama ben ilk duymuştum.

?

perşembe diyorum ben;
hatun dün yalan söylüyodum diyerek doğru söylüyo, çünkü önceki gün çarşambaydı ve çarşamba hatunların yalan sööleme günü, perşembe günü yalan söölemedikleri için dooru söölüyo. erkek şahıs da ''ben de'' dio. o yalan söölüyo. çünkü o gün perşembe ve yalan söölemek onun en büyük hakkı :D

sorunun cewabı bu değilse bile, bana göre mantıklı bir cewap :D

tabi ki perşembe günü çünkü çarşamba kadının yalan söleme günü erkeğin değil ama perşembe günüde erkeğin yalan söleme günü yani öle bişiy :)

Kedinlikle Perşembe Başka şansi Yok

persembe ama bunu bilmekle zeki oluyorsa insan varsin bilmesin salak olsun.

pazar olmalı baksanıza amcam haftanın 6 gününü saymış 7.günü saymamiş bence pazar günü

bu HH ahaliside amma zekiymiş canım:p şıppadanak bildiniz soruyu

Geri