Bi Durgunluk'mu Var..

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
Uzun Bir süre yoktum. ; (
Bu sürede bazı şeyler revizyona uğramış yeni gelenler gidenler olmuş bir kaç günden beri steye giriş yapıyorum. yanlız bir durgunluk söz konusu konuların görüntülenme sayısına bakıyorum 100 kişi görüntülemiş 2-3 kişi yorum yapmış..
şimdi bu konuyu neden açtığıma gelince..
bir kişi (User olabilir mod yada Smod ) bir konu açtığında hani merak ediyosun konuya giriş yapıyorsun.
bakıp çıkmak olmuyor. hani oraya bir tşk bile edinildiğnde insanın hem paylaşım isteği artıyo hemde gerçekten iyi bişy yaptığına inanıyo.... aksi takdirde konunun bu şekilde ilgi görmediğini gördüğümüz zaman boş bişy yaptığını düşünüyo ki kesinlikle öyle bişy yok o yüzden bence çok zor olmasa gerek tşk etmek yada yorum yapmak..

benim herkesten ricam yada önerim diyelim.açılan konu her ne olursa olsun ondan bir şekilde faydalanan
kişi ona bir şekilde teşekürünü iletmeli buda yorum olabilir veya tşk butonunu kullanabilir.

bu benim nacizene bir önerimdir.

iyi forumlar. : )

Önerin Gerçekten Çok Güzel Fikrim Olduğu Konularda Yorumumu Esirgemiyorum Zaten Fikrim Yoksada Teşekkür Ediyorum Sadece

çok iyi düşünmüşsün kardeşim hele teşekkür olayı çok önemli teşekkür edenler artınca konu açma paylaşım yapma heveside artıyor çok iyi bir tespit.

evet acı gerçekler bunlar konuya bakıp bir butona basmak zor geliyor bizlere ... :)

Sanırım Bu Konuda Haklısın Gєηco ...
Hiç Olmaz İse Bir Teşekkür İyi Olur KanaatinDeyim ...

konu başlığında +18 yaz bak o zaman nasıl 50 kişi yorum yapıyo, "burda +18 lik bişey yok" diye. Maalesef istinalar dışında özellikle ergen kısım elinde sabunla açıyo Hackhell'i bu herkes için geçerli değil, herkes her konuya yorum yapma ya da teşekkür etmek zorunda değil tamam ama kardeşim hiç mi bi konu ilgini çekmez? adam 1 yıllık üye ne bir teşekkürü ne de bir yorumu var. download yapıp iyice sömürüyo. Ayıptır.

ya arkadaşlar zor olan hiç bişy yok artı sitemizde illegal şeylerin olmadığı halde mevcut durumumuz çokta kötümsenecek seviyede değil bu site zaten kurulduğu günden bu yana çok üye olalım ve çok para kazanalım diye yapılmış bir platform değil 1000 tane ortada gezen lüzumsuz üye olucağına 100 kişi online ve ne dediğini ne yaptığını bilen insanın olması bence daha iyi biz kaliteyi artırdığımız zaman herşey emin olunki peşi sıra gelicektir..

konu başlığında +18 yaz bak o zaman nasıl 50 kişi yorum yapıyo, "burda +18 lik bişey yok" diye. Maalesef istinalar dışında özellikle ergen kısım elinde sabunla açıyo Hackhell'i bu herkes için geçerli değil, herkes her konuya yorum yapma ya da teşekkür etmek zorunda değil tamam ama kardeşim hiç mi bi konu ilgini çekmez? adam 1 yıllık üye ne bir teşekkürü ne de bir yorumu var. download yapıp iyice sömürüyo. Ayıptır.

+18 de de gördük,konuyu 200 kişi bakar 150 kişi indirir 2 yorum,5 teşekkür onlar da arkadaşlarındır. :)

Şu sıralar okullar yeni açıldı,herkes okul telaşında onun da etkisi var durgunlukta tabiiki.

KesinLikLe katıLıyorum..

Bazı böLümLerde konu açıyorsun 200-300 kişi bakıyo,2-3 kişi teşekkür edip geçiyor..

Biraz daha emeğe saygımızı göstereLim arkadaşLar.ÖzeLLikLe şu profiLinde teşekkür sayısını arttırmaya kıyamayanLar için söyLüyorum..

upload yaptığımda birileri teşekkür etsin ya da yorum yapsın diye değil faydalansınlar diye yapmıştım ben. teşekkür etmemeleri hiç paylaşım isteğimi azaltmadı açıkçası. insanı üzen iyi niyetli insanlara sanki suç işliomş gibi davranılması. kemal'in başına sürekli geldiği gibi. nese bilinçli bi bölüm var nasıl olsa forumda. onlarla güzel herşey.

Çok haklısın dai ne yazık ki böyle bir durum var. Sorunun giderilmesi için çözümler üretilmeli.

Çok güzel ve yerınde bır konu açmıssınız..Teşekkurler umarım herkes sızın kadar özen gösterır buna..Bu arada bırsey dıkkatımı çektı forum eskısı gıbı değil dıyenler neden kendılerı başlamıyor bu uygulamaya....Benım gördugum kadarıyla konulara yorum yapan ve teşekkurler edenler hep aynı kişiler genelde. İsim yazmayım şimdi ama onlar kendılerını bılıyor. Emege saygı göstrerenler sözüm size binlerce kez teşekkur size....

Bırde sadece konu acıp başkalarının konularına hıc bakmayanlar , yorum yapmayı bırak teşekkur bıle etmeyenler var.... Sadece konu açmak önemlı degıldır bunu unutmayalım lütfen....

Saygılar Hepınıze...

konuya katılımlar beni gerçekten memnun etti.. ata kızı "Bu arada bırsey dıkkatımı çektı forum eskısı gıbı dıyenler neden kendılerı başlmaıyor bu uygulamaya" derken "değil" kelimesini galiba kullanmayı unutmuşsun yazından dolayıda bilhassa tşk ederim.

Evet unutmuşum , asıl ben teşekkur ederım :smile:

Bir Durgunluk bence cok yumuşak kalpli bir baslık olmus..Bir degil ,, birden fazla durgunluk var..Bunun nasıl giderilicegi Sadece Site Yönetimine Bırakılmamalı..! Neden ?

- Site yönetimindeki arkadaslarımızda tüm üyeler gibi bir insan, belli başlı meşguliyetleri ,, belli başlı sorunları var.Bu sorunlar üstüne böyle sorunlarda eklenince ister istemez insanın dengesi bozulabilir.Biz üyeler olarak en az site yöneticilerimiz kadar sitenin bu durgunluguna son vermemiz lazım.

Neler Yapılabilir ?

- Site'nin Bazı Bölümlerindeki Konu Sınırlaması Arttırılabilir veya Kaldırılabilir.
- Siteye günlük 3 mesaj atan bir üye günlük 5 mesaj atarsa o aradaki +2 mesaj hem siteye yeni konular eklenmesine ,, hem sitenin güncel kalması ,, hem de o sitenin üstündeki ölü topragı ( durgunlugun ) atılmasına neden olabilir.
- Hackhell kapsamında başta sitemizin yöneticileri olmak üzere çeşitli aktiviteler yapılabilir.( mangal , buluşma , sinema organizasyonları vb.)
- Sitenin belli bölümleri düzeltilip , o bölümler için 7/24 yardım & destek messenger adresleri olusturulup gerekli yardım ve destekler verilebilir.
- Sitedeki reklamlar düzeltilip +18 içerik , iddaa vb. site bannerlerı düzenlenip kaldırılabilir.
- Yönetim eger site icin reklam alıcaksa ince eleyip sık dokuması gerekir ki siteye koyulucak reklamların yeri bile üye çekmek ve üye kaybetmek arasındaki o ince cizgiyi belirlemiş oluyor.

İnsallah Önerilerim dikkate alınır. Şimdiden Teşekkür Ediyorum..

Bir Durgunluk bence cok yumuşak kalpli bir baslık olmus..Bir degil ,, birden fazla durgunluk var..Bunun nasıl giderilicegi Sadece Site Yönetimine Bırakılmamalı..! Neden ?

- Site yönetimindeki arkadaslarımızda tüm üyeler gibi bir insan, belli başlı meşguliyetleri ,, belli başlı sorunları var.Bu sorunlar üstüne böyle sorunlarda eklenince ister istemez insanın dengesi bozulabilir.Biz üyeler olarak en az site yöneticilerimiz kadar sitenin bu durgunluguna son vermemiz lazım.

Neler Yapılabilir ?

- Site'nin Bazı Bölümlerindeki Konu Sınırlaması Arttırılabilir veya Kaldırılabilir.
- Siteye günlük 3 mesaj atan bir üye günlük 5 mesaj atarsa o aradaki +2 mesaj hem siteye yeni konular eklenmesine ,, hem sitenin güncel kalması ,, hem de o sitenin üstündeki ölü topragı ( durgunlugun ) atılmasına neden olabilir.
- Hackhell kapsamında başta sitemizin yöneticileri olmak üzere çeşitli aktiviteler yapılabilir.( mangal , buluşma , sinema organizasyonları vb.)
- Sitenin belli bölümleri düzeltilip , o bölümler için 7/24 yardım & destek messenger adresleri olusturulup gerekli yardım ve destekler verilebilir.
- Sitedeki reklamlar düzeltilip +18 içerik , iddaa vb. site bannerlerı düzenlenip kaldırılabilir.
- Yönetim eger site icin reklam alıcaksa ince eleyip sık dokuması gerekir ki siteye koyulucak reklamların yeri bile üye çekmek ve üye kaybetmek arasındaki o ince cizgiyi belirlemiş oluyor.

İnsallah Önerilerim dikkate alınır. Şimdiden Teşekkür Ediyorum..

önerilerinin geneli gerçekten bana mantıklı geldi.
bugün bir sorun çıkmazsa genel sorunları halletmeye çalışıcaz kendi aramızda
önerilerin içinde ayrıyetten tşkler..

sanırsam siyaset çok zarar verdi bunu da göz önünde bulundurmak lazım

Geri