N i h i L
New member
Merhaba sevgili yöneticiler ya uzun süredir bu siteye takılıyorum.Paylaşımlarımı da hepiniz biliyorsunuz birkaç kez moderator tekliflerinde bulundum ancak daha erken cevapları aldım.Sizler bir süre sonra tekrar başvur demiştiniz.Ve bende isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci diyerek sizlerden şu istekte bulunuyorum.
Bana nerede yöneticiliği uygun görürseniz orada başarılı olurum.Arkadaşlar bu sefer lütfen bir görev verin bana da yaa artık hackhell için bende birşeyler yapmak istiyorum lütfen.Şimdiden hepinize saygılar sunuyorum.
+1 VERİN NOLURRR YAAAW

Edit: Arkadaşlar Mail Hacking bölümüne adayım.Ama yok burası olmaz diyorsanız sizlerin takdir ettiği bir forumda göreve başlayabilirim.
Bana nerede yöneticiliği uygun görürseniz orada başarılı olurum.Arkadaşlar bu sefer lütfen bir görev verin bana da yaa artık hackhell için bende birşeyler yapmak istiyorum lütfen.Şimdiden hepinize saygılar sunuyorum.
+1 VERİN NOLURRR YAAAW
Edit: Arkadaşlar Mail Hacking bölümüne adayım.Ama yok burası olmaz diyorsanız sizlerin takdir ettiği bir forumda göreve başlayabilirim.