Bende Bir Görev İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N i h i L

New member
Reaction score
0
Merhaba sevgili yöneticiler ya uzun süredir bu siteye takılıyorum.Paylaşımlarımı da hepiniz biliyorsunuz birkaç kez moderator tekliflerinde bulundum ancak daha erken cevapları aldım.Sizler bir süre sonra tekrar başvur demiştiniz.Ve bende isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci diyerek sizlerden şu istekte bulunuyorum.

Bana nerede yöneticiliği uygun görürseniz orada başarılı olurum.Arkadaşlar bu sefer lütfen bir görev verin bana da yaa artık hackhell için bende birşeyler yapmak istiyorum lütfen.Şimdiden hepinize saygılar sunuyorum.

+1 VERİN NOLURRR YAAAW :D :D :D

Edit: Arkadaşlar Mail Hacking bölümüne adayım.Ama yok burası olmaz diyorsanız sizlerin takdir ettiği bir forumda göreve başlayabilirim.

Kardeş İlk Önce Bu Şekilde Modluk İstenmez Modluk Yapmak İstediğin Bölüm Nedir Onu belirt..!

Cree' Alıntı:
Kardeş İlk Önce Bu Şekilde Modluk İstenmez Modluk Yapmak İstediğin Bölüm Nedir Onu belirt..!
Bu 1

2.si Mesajlar: 444 Teşekkür Sayısı: 77 59 Mesajına 157 Kere Teşekkür Edildi

sencede biraz az deil mi ?

Ya olursa mail hack bölümü eğer olmazsa sizin takdirinize bırakıyorum.Şunu da söyleyim bana moderatorluk vermeniz doğrultusunda kaybedeceginiz hiçbirşey olmayacagini temin ederim.Kesinlikle başarılı olacagim.İlgilerinizi bekliyorum.

hackhell için birşeyler yapmak adına yıldıza mı ihtiyaç duyuyorsun. en fazla adam banlar konu açıp kapatırsın ya da gereken başlıga taşırsın bunuda hh adına yapan bir sürü yetkili var.. hem daha nereye bile aday oldugun belli degil. diyelim sen makarna pişirmesini biliyorsun ama senden mantı istedik. mantı yapmak için makarnaya:( kıyma katıp sarımsaklamak yetmez ki....

>>>bana laf sokacagına dogru düzgün yazsaydın nereye istedigini sana yazarken mesaj yazmışsın.... editlemek sonradan gelmiş heralde aklına mesajı .... çok gülerim ben buna yaaa:D

içimizden biri daha önce sana şunu yazmış :) "kurt köyden dağa çıkar ancak dağdan şehri izler..."

nihil son zamanlarda senı forumda goruyorum bayadır bu güzel fakat senin bilmen lazım böle mod luk istenmiceini bi bölüme yogunlasırsın orada calısırsın sonra asistan mod sonra mod olursun sonra smod bıle olabilirsin :D ama böle olmaz be dostum

Birz daha msj sayını yüklseltirsen neden olmasın :D

bence arkadasa fazla yüklenmeyelim...ii niyetle bişeler yapmak istiyo sonucta...

iSPiyoncu aga bak ne güzel anlatmısın senin yorumunu begendim ancak su senin üstündeki kişi ne diyor öyle olursa mail hack dedim hiç okumuyor galiba ya her neyse takdir sizin.

Ya iste yapamiyacagim bir is degil size kesin soyluyorum verin bir moderatorluk hadi yaa Gercekten basarili olurum.Hadi ilgilerinizi bekliyorum.Ben bu siteye faydalı paylasımları olmayan hackhell ile hiç ilgilenmiyen birileri degilim.Bu acıdan lütfen +1 oylarınızı bekliyorum!!

bu ne stres burda :s
ıhtıyac duyuluyorsa gereklı arkadaslar görüşlerını yazıcaktır bence kavgaya gerek yok arkadaslar

bizim bu işler için çok çalışmamız lazım galiba.....

neyse basarılar....

maybe_' Alıntı:
hackhell için birşeyler yapmak adına yıldıza mı ihtiyaç duyuyorsun. en fazla adam banlar konu açıp kapatırsın ya da gereken başlıga taşırsın bunuda hh adına yapan bir sürü yetkili var.. hem daha nereye bile aday oldugun belli degil. diyelim sen makarna pişirmesini biliyorsun ama senden mantı istedik. mantı yapmak için makarnaya:( kıyma katıp sarımsaklamak yetmez ki....
çok güzel cvp üzerine söylenecek bişi yok

ama sanırım ben o lafı ona sölememiştim..:lol:
maybe_' Alıntı:
içimizden biri daha önce sana şunu yazmış :) "kurt köyden dağa çıkar ancak dağdan şehri izler..."

öncelikle asistan modluk başvuru yapman için gerekli olan bi kaç prosedürü okumamışsın bunları oku yap ve sonra bana pm at başvurunu tekrar açıyım
Konu Kapanmıştır.

nihil' Alıntı:
Ya iste yapamiyacagim bir is degil size kesin soyluyorum verin bir moderatorluk hadi yaa Gercekten basarili olurum.Hadi ilgilerinizi bekliyorum.Ben bu siteye faydalı paylasımları olmayan hackhell ile hiç ilgilenmiyen birileri degilim.Bu acıdan lütfen +1 oylarınızı bekliyorum!!

"verin bir moderatorluk hadi yaa Gercekten basarili olurum"

bu sekılde yonetıcılık ıstenmez.. Bır yonetıcede aradıgım vasıfların olmadıgını dusunuyorum eger amacın yardımcı olmaksa forumun altındakı bolum yonetıcılerı sayfasını bır kenarda acık tutarsın, ters bı durum gordugunde yonetıcılerden onlıne olana bakar ordan pm atarsın... buda bır yardımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri