Bekir Coşkun bukezde Halka "DAVAR SÜRÜSÜ" Dedi

Türkiye'de azınsanmayacak sayıda aydınlık. Laik ve demokrasiye inanan ve bunun için uğraşan insan dolu. Bekir Coşkun bu kişiler için söylemediki bu lafı. Laftan alınan alınmış zaten. Ben hiç alınmadım nedense. :goz:

Türk halkına söylenmiş böylesine iğrenç bir cümleyi TÜRK olmayan batı yardakçısı kişilerin üstüne alınması zaten beklenen bişey değildir.

Kendi milletinden korkan üstün aydın kitlesi
Yalan olur gider bu tip karakterden yoksun ülke halkına hakaret eden kişiler.
Geride pislikleri ve o pislikte oynaşmayı seven lağam fareleri bırakırlar.

halk yanlışın yanlış olduğunu göremiyorsa doğruyu görenlerin azınlık oldukları için susması mı lazım?
yok öyle şey. davarlık yapmasın o zaman kimse. yalakalık da yapmasın. kim din din diye biyerlerini yırtarken bir yandan ahlaksız işler yapıyor görsün! sesini çıkarsın! benim hırsızım iyidir demesin!!

köpeğini kaşıyan bu bekir e şimdi bende kalkıp , Davar senin sülandir desem sülalene yazık.

Senden iyi davar olmaz desemmm inanki davara yazık.

iki arada bir derede kaldım .

halk yanlışın yanlış olduğunu göremiyorsa doğruyu görenlerin azınlık oldukları için susması mı lazım?
yok öyle şey. davarlık yapmasın o zaman kimse. yalakalık da yapmasın. kim din din diye biyerlerini yırtarken bir yandan ahlaksız işler yapıyor görsün! sesini çıkarsın! benim hırsızım iyidir demesin!!

Halk yanlışı doğruyu görebiliyor. Halk önünde alternatifler çok az. Halk ekonomiyi bir cizgide götüren dini değerlere saygı gösteren insnaları görmek istiyor. Peygamberimize sıradan bir insanmış gibi konuşan insanlar güven vermiyor.

Bekir Çoşkun bilindiği gibi malum medyanın Aydın Doğanın medyasının yazarıdır. Halka hakaret eden PaPermoonlarda en lüks yerlerde akşam yemeğini yiyen sabah kahvaltısında havyar yiyen insanların halka hakaret ederek göstermeye çalışması ne kadaretkili olabilir?

Halk yanlışı doğruyu görebiliyor. Halk önünde alternatifler çok az. Halk ekonomiyi bir cizgide götüren dini değerlere saygı gösteren insnaları görmek istiyor. Peygamberimize sıradan bir insanmış gibi konuşan insanlar güven vermiyor.

Bekir Çoşkun bilindiği gibi malum medyanın Aydın Doğanın medyasının yazarıdır. Halka hakaret eden PaPermoonlarda en lüks yerlerde akşam yemeğini yiyen sabah kahvaltısında havyar yiyen insanların halka hakaret ederek göstermeye çalışması ne kadaretkili olabilir?

1. ekononminin iyi yere gittiği yok. bunu her türlü tartışırım.
2. alternatif yok doğru ama bu demek değil ki yapılan yanlışa ses çıkarmayalım. oyunu akp ye vermişsen bile eleştirini yapacaksın.
3. bekir coşkunun avukatı değilim ama sürekli takip ederim. doğan medyası akp nin k.çını öperken coşkun gene bu tarz yazılar yazıyordu hem de aynı gazetede.
4. bekir coşkunun yazılarını bile takip etmiyorken papermoonda havyar yediğini nasıl biliyorsun? :)

sonuç: davarı üstüne alınan alınır. ben ülkede yanlış giden şeylerin farkındayım. bu kadar ortada olan yanlışları da göremeyen başlıktaki tanımlamayı hak eder!

Türkiyedeki Davarlar Bekir Çoskunu Öpsün :)

ortalıkta ki davarları da gün yüzüne çıkarmıstır usta kalem Bekir Coşkun , helal olsun ...

Türk halkına söylenmiş böylesine iğrenç bir cümleyi TÜRK olmayan batı yardakçısı kişilerin üstüne alınması zaten beklenen bişey değildir.

Batı yardakcısı diye nitelendirdigin insanlar kimler acaba?

Ulkenin butun kaynaklarını yabancılara birer birer satanlardan bahsediyorsun heralde...

Ayrıca Bekir Coskun boyle bir laf etmisse bile yasaya aykırı bir hareket de yapmamıstır...

Biraz hatırlayalım istersen TURKLUGE HAKARET maddesi AKP tarafından anayasadan cıkarıldı :goz:

ortalıkta ki davarları da gün yüzüne çıkarmıstır usta kalem Bekir Coşkun , helal olsun ...

Alın Size Bir Tane Daha Bekir Çoskun, Ne De Olsa Sen De Onun Çıragısın
Aman Ustana Sahip Çık,Belki Sana Kıyak Yapıp Yanında İşe Alır.Böylece Türkiye
Bi Aydınlık İnsan Daha Kazanmış Olur :)

****Başta türban, elde şampanya bardağı... Kılık tesettür, ama hanımefendi resepsiyonda... İçki yasak ama faiz serbest... Erkeklerin görüntüsü İngiliz gibi, kadınların Suudi... Dekolte afiş yasak, ama yandaşların, oğulların, damatların ahlaki olmayan ticaretleri serbest...

Dillerinde din-iman... Ama strateji ortakları, kutsal toprakları yerle bir eden ABD...

Demek ki "İslam'ın yeni yüzü" böyle bir şey.

*

Newsweek'in sözünü ettiği modeli tamı tamına yaşama geçirmek için, elbette Mustafa Kemal Cumhuriyeti'nin silinmesi gerekiyor.

İşte; Amerikan Newsweek bunu görüyor, ama bizim davar sürüsü görmüyorsa, ne yapacaksınız?..

Ne?..

İşte yazının bu kısmı davar demesinin gerekçesidir.

****Yüce ALLAH (cc) Kur'an-ı Kerim'de böyleleri için ''belhum adal,, yani hayvandanda aşağı,aşşağıların aşşağısı tabirini kullanıyor ,bunun üzerine yorum yapmaya gerek yok bence,Yüce ALLAH'ın(cc) laneti bu ve bunun gibilerin üzerine olsun.

Eeee tabi...Doğrularo söyleyincemi lanet okuyosun.Neyse bende sana bela okurdum ama o ağzına sakız yapıp (seviyesi asla düşmeyecek) seviyesini düşürdüğün PEYGAMBER efendimiz gibi sana lanet okumuyorum,sadece doğruyu bulacağını umuyorum.

****Şehitlere kelle denilince oluyorda
1 paket makarnaya oy verene koyun sürüsü denilince neden olmuyor...?

Olay bu kadar basit.Çiftçi ananı algit,Sayın ABDULLAH ÖCALAN , Koyun sürüleri vs vs...1PAKET makarnaya oy verenler unutmayınki bu insanlar sizi davar yerine bie koymuyor.Davara ilk baş ot verdimmi fazlasını ister.Ama ne yapsınki halk?1 paket makarnaya bile muhtaç...

Aslında tartışmayada gerek yok.O kadar davarızki HİÇ BİR ŞEY GÖRMÜYORUZ. Bekir Coşkun bize davar dediğinde gocunuyoruz , FAKAT BNAŞIMIZDAKİLER TÜRKLÜĞÜNÜZE;ANANIZA;BABANIZA HER TÜRLÜ KÜFÜR ETMEYİ SERBEST BIRAKAN DEVLETİ KUCAKLIYORUZ.Yazıklar olsun bizeki ecdadımıza küfür ettirmeyi çok seviyoruz...

dİPNOT: Asıl batı yalaksı bu yazıyı koyan arkadaştır.avatarı AEGEE organizasyonunun sloganıdır.Aegee neymiş bakalım,öğrenin bi?

köpeğini kaşıyan bu bekir e şimdi bende kalkıp , Davar senin sülandir desem sülalene yazık.

Senden iyi davar olmaz desemmm inanki davara yazık.

iki arada bir derede kaldım .

Bu köpeğini kaşıyan bekir dingiline davar deyip davarlada hakaret etme lütfen

Ha davar sürüsü ha koyun sürüsü hiç farkı yok bazı insan sürülerinin.Öyleki emperyalizm bu sürüleri istediği gibi güdüyor bu sürüleri ve bunu görenler dogal olarak dogruyu söyleyince de gerçekleri görenler üzerine kışkırtıyor.Bu sürülere halk diyenlere kızmak lazım bunlar ajan.Halk olmak için önce ulusa sahip olmak lazım ama ulusa sahip çıkanlara ne yazıkki Ulusalcı deyip horlamaya çalışıyor bu sürüler.Bekir Çoşkun büyüksün.Seni bu sürüler anlayamaz.

altına imzamı atıyorum kimsenin gücüne gitmesin,bekir coşkunu adam yerine koyan mı varmışmış bak hele şuna,peki seni kim adam yerine koyuyor ki,bekir coşkuna adam değil diyenlerin hepsini üstüste toplasan bi adam eder mi ben de bunu merak ediyorum,adamın bunca yıllık birikimi var o adam boş konuşmaz bu forumdaki çoğu yazar gibi,bir şeyi söylüyorsa boşuna söylemiyordur kimse kusura bakmasın.

bekir çoskunu adam yerine koymuyorum bi sorun mu var kimi adam yerine koyacağıma kimi koymayacağıma ben karar veririm hoşuna gitti heralde davar sürüsü lafı hiç rahatsız değilsin madem boş konuşmuyormuş birileri harbiden davar sürüsü galiba bizi adam yerine koyanlar saolsunlar teşekkürlerini etmişler

Millet Varsa Devlet Vardır ... Devlet Varsa Millet Vardır .... Bu Et Ve Tırnak Gibidir....Sen Kimsinki BENİM GÜZEL MİLLETİMİN İNSANLARINA DAVAR DİYORSUN...BE HEY DÜRZÜ !

bekir çoskunu adam yerine koymuyorum bi sorun mu var kimi adam yerine koyacağıma kimi koymayacağıma ben karar veririm hoşuna gitti heralde davar sürüsü lafı hiç rahatsız değilsin madem boş konuşmuyormuş birileri harbiden davar sürüsü galiba bizi adam yerine koyanlar saolsunlar teşekkürlerini etmişler

birincisi burası bir forum öyle bir sorun mu felan var yapma,sorun olsa ne olur olmasa ne olur klavyeden delikanlılık yapanlara herkesin güldüğünü bilecek kadar olgunsundur umarım,ikincisi de şu eminim bekir coşkun bu beni adam yerine koymuyormuş vah vah diye üzülüyordur şimdi,şu davar sürüsü lafının altına imzamı attığımı zaten söylemiştim insanın hoşuna giden birşey olamaz bu fakat gerçekler acıdır bu halkla işimiz çok zor,ben lafımı sakınmam normalde ama burası bir forum olduğu için herşeyi yazamıyorum fakat belkide içimi dökebilsem bekir coşkunun sözleri sana iltifat gibi gelir.

Peygamber efendimiz; “kendi milletine sahip çıkmayan insanlar cehennemliktir.” demiş.
Dinine,örfüne,milli benliğine bağımsızlığına sahip çıkamayan milletler gün gelir başkalarının değerlerine sahip olmak zorunda kalır.O günde o başkaları tarafından duyacağı laflar ve maruz kalacağı muamelenin yanında Bekir Coşkun'un bu sözü çok hafif kalacaktır...Allah Türkiye'yi bundan korusun...

gündemden düştü ya bu manasız muhalefet bireyi.tekrar gündeme gelmek içinde en iyi yol halka hakarettir ya(örnek olarak göbek kaşımak/oyum çobanla bir değil vs.) o yüzden bu anlamsız şahsiyet gündeme gelmek için gene hakaret ediyor.bence hiç takmayın sokakta bahsetmeyin en büyük ceza bu olur bu şeye.

Geri