****Başta türban, elde şampanya bardağı... Kılık tesettür, ama hanımefendi resepsiyonda... İçki yasak ama faiz serbest... Erkeklerin görüntüsü İngiliz gibi, kadınların Suudi... Dekolte afiş yasak, ama yandaşların, oğulların, damatların ahlaki olmayan ticaretleri serbest...
Dillerinde din-iman... Ama strateji ortakları, kutsal toprakları yerle bir eden ABD...
Demek ki "İslam'ın yeni yüzü" böyle bir şey.
*
Newsweek'in sözünü ettiği modeli tamı tamına yaşama geçirmek için, elbette Mustafa Kemal Cumhuriyeti'nin silinmesi gerekiyor.
İşte; Amerikan Newsweek bunu görüyor, ama bizim davar sürüsü görmüyorsa, ne yapacaksınız?..
Ne?..
İşte yazının bu kısmı davar demesinin gerekçesidir.
****Yüce ALLAH (cc) Kur'an-ı Kerim'de böyleleri için ''belhum adal,, yani hayvandanda aşağı,aşşağıların aşşağısı tabirini kullanıyor ,bunun üzerine yorum yapmaya gerek yok bence,Yüce ALLAH'ın(cc) laneti bu ve bunun gibilerin üzerine olsun.
Eeee tabi...Doğrularo söyleyincemi lanet okuyosun.Neyse bende sana bela okurdum ama o ağzına sakız yapıp (seviyesi asla düşmeyecek) seviyesini düşürdüğün PEYGAMBER efendimiz gibi sana lanet okumuyorum,sadece doğruyu bulacağını umuyorum.
****Şehitlere kelle denilince oluyorda
1 paket makarnaya oy verene koyun sürüsü denilince neden olmuyor...?
Olay bu kadar basit.Çiftçi ananı algit,Sayın ABDULLAH ÖCALAN , Koyun sürüleri vs vs...1PAKET makarnaya oy verenler unutmayınki bu insanlar sizi davar yerine bie koymuyor.Davara ilk baş ot verdimmi fazlasını ister.Ama ne yapsınki halk?1 paket makarnaya bile muhtaç...
Aslında tartışmayada gerek yok.O kadar davarızki HİÇ BİR ŞEY GÖRMÜYORUZ. Bekir Coşkun bize davar dediğinde gocunuyoruz , FAKAT BNAŞIMIZDAKİLER TÜRKLÜĞÜNÜZE;ANANIZA;BABANIZA HER TÜRLÜ KÜFÜR ETMEYİ SERBEST BIRAKAN DEVLETİ KUCAKLIYORUZ.Yazıklar olsun bizeki ecdadımıza küfür ettirmeyi çok seviyoruz...
dİPNOT: Asıl batı yalaksı bu yazıyı koyan arkadaştır.avatarı AEGEE organizasyonunun sloganıdır.Aegee neymiş bakalım,öğrenin bi?