Bedava Sms Atın Sınırsız (HackerNightMare Farkı İle Gerçekten Çalışıyor)

Abiiii.. 1 -2 denedim gelmedi 3. De zart die geldi... Fakat ... 24 Saat içindeki maximum mesaj sayınız doldu dio saçmalıo :pP

Kardeşim Bunun Bize Bi Zararı Olmasın Ne Biliiim Hani Gönderdiğin Msj ın Acısını Kotaya Yansıtarak çıkarmasınlar Yada Bi Benzeri Bi Yorum Yazsan Duacın Olurum Eyw Yinede Sağolasın

Kardeşim Bunun Bize Bi Zararı Olmasın Ne Biliiim Hani Gönderdiğin Msj ın Acısını Kotaya Yansıtarak çıkarmasınlar Yada Bi Benzeri Bi Yorum Yazsan Duacın Olurum Eyw Yinede Sağolasın

kardes bende bu sıteyı arastırarark buldum ama tahmınım ole bısı yapmazlar dıceksınız pekı adam zarar mı edıyor dıye hayır adam reklam alıo sıtesıne cok tıklıyoruz cunku ben cok denedım bı zararını gormedım bu arada hakkınız doldı dıe bırsey yazmıs arkads onu atlatmak ıcın modemınızı bı kere acıp kapayın sorun kalmaz

oluo valla arkadsım yanlıs bısı mı yaptın dıcem ama pek de yanlıs yapacak bısı yok tekrar dene ıstersen yada bısekılde bana nonu ver ben atayım sıteden deneyenler olmustur ve de calısıyor dıolar

yok ben yolladım 2 dk gecmeden geldı

aynen siteden sms yoLLanabiLio payLaşım yapan dostumuzun hakkını yemeyeLim:clap... Site rekLam için böLe bi yoLa başvurmuş oLmaLı:goz:

arkadasım modemi acıp kapatarak yeni ip alarak iş bitmiyor sınırlama ip ye göre degil mesaj gönderdigin numaraya göre onn icin bunu atlatmanın bir yolu yok.Bulan varsa bize de söylesin

günde sadece 1 kere sms gönderilebiliomuş kontör yüklerim daha iyi ama yine de sağolasın ellerin dert görmesin:hhman::hhmanD

günde sadece 1 kere sms gönderilebiliomuş kontör yüklerim daha iyi ama yine de sağolasın ellerin dert görmesin:hhman::hhmanD

kim soledı onu 1 kere dıye ben 5 dıye bılıorum ayrıca neden sınırsız dedım eger kı modemı kapatıp acarsan ip in degsıır vede sınırsız atarsın

ben turkcelle yolladım geldi saniyesinde sitenin kendi reklamı var tabi yazdığım msjda var... daha sonrasında turkce karekter sorununu çözeyim dedim test için 2 sefer yolladım gelmedi ama ilginç bi şey
bunu sürekli kullanabilsel çok gzl olurdu

Geri