Bedava Sms Atın Sınırsız (HackerNightMare Farkı İle Gerçekten Çalışıyor)

güzel kardeşim sanırm limitli bu 5 tane filan atiosun öyle hatırlıyorum ama

Abicim Süpersin Ya .yalnız Ben Denedim 5 Sms Atıyor En Fazla Sonra Ertesi Gün Devam Edin Diyor.ben Bu Olayı 5 Mesaj Attıktan Sonra Modemi Resetleyerek Cözdüm.böylece 5 Mesajda Bir Modemi Resetlersek Sınırsız Sayıda Mesaj Atabiliriz.herkese Kolay Gelsin.

Ramazan Kardesten Sonra Ikinci Bombada Benden.her 5 Mesaj Gönderdikten Sonra Modemi Resetle Böylece Sınırsız Kullan. .hattım Avea Simdiden 14 Mesaj Yolladım.yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu.

Abicim Süpersin Ya .yalnız Ben Denedim 5 Sms Atıyor En Fazla Sonra Ertesi Gün Devam Edin Diyor.ben Bu Olayı 5 Mesaj Attıktan Sonra Modemi Resetleyerek Cözdüm.böylece 5 Mesajda Bir Modemi Resetlersek Sınırsız Sayıda Mesaj Atabiliriz.herkese Kolay Gelsin.

gayet mantıklı boylelıle sınırsız olmama gıbı ıhtımal ortadan kalkacak yorumlar ıcın tesekkurler

Delivery failed, please try again later.
For a quality service please buy SMS credits at Agile Telecom now.
Software is available for free.
bu hatayı veriyo

Harbi ÇaLışıyor. YaRarLı ßi PayLaşım SaoL..

anında görüntü desem.... teşekkürlerrrrrrrrrr................. H.H. farkı ..

Nasıl oLuyoRda ßirimizde caLısıp biirimizde cALısmıoyR qaRipseyiCi ßir durum :s

arkadslar aslında hepımızde calısıyor ama asırı yukleme oldugu zaman gecıcı olarak calısmıo mesela dun oss sonuclarına bakmak ıcın mıllet osym nın sıtesıne gırdı ama kac saat bakamadı mıllet sonuclara bu sıtenın calısmadıgı anlamına mı gelıyor asırı yuklenme oldugundan anlasılmıstır zannedersem

baba saol yaa..çok süpr çalşıoo,ellerine sağlk,çok işime yradı..

Geri