Bedava Sms Atın Sınırsız (HackerNightMare Farkı İle Gerçekten Çalışıyor)

ben denemdim ama olmadi neden acaba _? sen nasil gönderdin anlatirmisin

çalışıyor teşekkürler ;)

denemedim ama kesin calisiyordur emin olun bu sirkete ilk basladigim yillarda (8 sene oluyo) meshur'du bu freesms sitesi o gün bugündür ilk defa duydum tekrar hizmete girdigini

ben denemdim ama olmadi neden acaba _? sen nasil gönderdin anlatirmisin

denemedın olmadı mı yanlış yazdın herhalde kardes deneyenler yazar bırazdan gayet ıı calısıyor

yıne de yapamayanlar olursa ılk once ulkeyı secıyoruz turkey +90 kodlu sonra 55.......dıe numarayı yazıyoruz 0 yazmıoruz tekrar he send butonuna bastıktan sonra guvenlık kodunu grıyorsunuz işlem tamam

siteden msj yollayalı 10 dk oldu nerdeyse hala bi sonuç yok msj gelmedi....

siteden msj yollayalı 10 dk oldu nerdeyse hala bi sonuç yok msj gelmedi....

oluo valla arkadsım yanlıs bısı mı yaptın dıcem ama pek de yanlıs yapacak bısı yok tekrar dene ıstersen yada bısekılde bana nonu ver ben atayım sıteden deneyenler olmustur ve de calısıyor dıolar

bugun yolla yarın ulaşsın cinsnden heralde :)

yok ben yolladım 2 dk gecmeden geldı

Denedim Bakalım Sonuç Ne

ben turkey die seçiyorum numara yazacağım ama yazılamıyor neden acaba bi ilgilenirmisin?

denedim bende daha hala mesaj gelmedi.

kardeş çalışmıyo valla. para istiyo bu aç gözlüler yahu. çok isterdim çalışmasını cevap atarsan sevinirim. esed.ali_hotmail.com. hadi by

hah şimdi mesaj geldi :D

ilk cevabı yazdığımda yani mesajı yollayalı 10 dk olduunda saat Bugün, 02:36 PM di site saatine göre...
bu cevabı yazdıımda saat site saatine göre Bugün, 06:13 PM yani yaklaşık olarak 4 saat gecikmeli geldi :hhmanD

Geri