Bedava forum sitesi .forumup.com

xsuaty kardes su rep olyaini anlatcaktin anlata bizde ögrenelimmm :)

forumup

Arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum isterseniz size forumup hakknda yardımcı olabilirim 5 gün gibi kısa bir sürede burda bir forum yaptım ama google reklam ları hakkında benim bir bilgim yok isterseniz reklam olmazsa siteyi nasıl tasarlayacağınızı öğretebilirim SİTEM'e BakaBiLiRSiNiZ bakabilirsiniz.

1- Kayıt oldunuz admin şifreli size geldi aktif oldunuz. Şifrenizi değiştirin ilk önce sonra admin panelini türkçe yapmak için kendi profil bilgilerinize girin ve ordan Board Language>Türkis yi türkçe yapın forumu tükçe yapmak için
Configuration>Default Language>Turkis yapıyoruz. Burdaki Amaç şudur forumu türkçe yapabiliyorsunuz orası Configuration>Default Language>Turkis den ama admin panelini türkçe yapmak için kend profil dilinizide türkçe yapmak zorundasınız yok ben ingilizce biliyorum diyorsanız oda olur. :))

2- Arkadaşın biri Forum Hacklenmesi kolay olur dedi bunun için admin panelinde ayarlardan cook güvenliği var onu açık konuma getirin ve cookies adını değiştirin :))
Ben Kendi Forumumun Açıklarını aradım tam 6 saat uğraştır ama tarayıcıyla ama herhangi bir açık bulamadım ama bu hacklenmiyceği anlamınada gelmez.

Benden size bir tavsiye forumu oluşturduktan sonra Forum Yönetimi minden izinleri tıklayın ve ordan konulardan birisin seçin ve gelişmiş mod diyin ordan Okumayı Kayıtlı hale getirin yoksa adm gelir kayıt olmadan forumdan blgiyi alır kaçar gider:))))

şimdilik bu kadar eğer isterseniz ben size bazı konularda yardımcı olurum html kod konusunda zaten siteme girerseniz nasıl olduğunu görebilirsiniz.
herkese iyi çalışmalar.....

bu ardada sitemin reklamını yapmış gibi oldum ama kusura bakmayın :))):goz:

Kardeş dj_blue baksana bana bazı komutları verir misin rica etsem! mesela su mausun altındaki giden şekilleri nasıl yapcam he bide hareketli yazıları :p sevgiler şimdiden ...

arkdaşlar biraz geç oldu ama kusura bakmayın TheMetaor kardeşim kodlar bunlar

StarTus Bar Yazı:

<script language="Javascript">
<!--
var x = 0
var speed = 90
var text = "BuRaYa Ne YaZMaSıNı İsTiYoRsAn Onu YaZıYoRsUn"
var course =76
var text2 = text

function Scroll() {
window.status = text2.substring(0, text2.length)
if (course < text2.length) {
setTimeout("Scroll2()", speed)
}
else {
text2 = " " + text2
setTimeout("Scroll()", speed);
}
}
function Scroll2() {
window.status = text2.substring(x, text2.length)
if (text2.length - x == text.length) {
text2 = text
x = 0
}
else {
x++
setTimeout("Scroll2()", speed);
}
}
Scroll()
//-->
</script>

Masuse Efekti

<body bgcolor="#000000" text="#FFFFFF">

<script language="JavaScript">
<!--
colours=new Array('#ffffff','#ff0000','#00ff00','#ffffff','#ff00ff','#ffa500','#fff000','#0000ff','#ffffff')
y=0;
x=0;
n6=(document.getElementById&&!document.all);
ns=(document.layers);
ie=(document.all);
d=(ns||ie)?'document.':'document.getElementById("';
a=(ns||n6)?'':'all.';
n6r=(n6)?'")':'';
s=(ns)?'':'.style';
n=(n6)?9:10;
if (ns){
for (i = 0; i < n; i++)
document.write('<layer name="dots'+i+'" top=0 left=0 width='+i/2+' height='+i/2+' bgcolor=#ff0000></layer>');
}
if (ie)
document.write('<div id="con" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">');
if (ie||n6){
for (i = 0; i < n; i++)
document.write('<div id="dots'+i+'" style="position:absolute;top:0px;left:0px;width:'+i/2+'px;height:'+i/2+'px;background:#ff0000;font-size:'+i/2+'"></div>');
}
if (ie)
document.write('</div></div>');
(ns||n6)?window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE):0;
function Mouse(evnt){
y = (ns||n6)?evnt.pageY+4 - window.pageYOffset:event.y+4;
x = (ns||n6)?evnt.pageX+1:event.x+1;
}
(ns)?window.onMouseMove=Mouse:document.onmousemove=Mouse;
function animate(){
h=(ns||n6)?window.innerHeight:document.body.clientHeight;
w=(ns||n6)?window.innerWidth:document.body.clientWidth;
o=(ns||n6)?window.pageYOffset:0;
if (ie)con.style.top=document.body.scrollTop;
for (i = 0; i < n; i++){
var temp1 = eval(d+a+"dots"+i+n6r+s);
var randcolours = Math.floor(Math.random()*colours.length);
(ns)?temp1.bgColor = colours[randcolours]:temp1.background = colours[randcolours];
if (i < n-1){
var temp2 = eval(d+a+"dots"+(i+1)+n6r+s);
temp1.top = parseInt(temp2.top);
temp1.left = parseInt(temp2.left);
}
else{
temp1.top = y+o;
temp1.left = x;
}
if ((y < h/10) || (y > h-h/10) || (x < w/10) || (x > w-w/10)){
var temp3 = eval(d+a+"dots"+0+n6r+s);
temp3.top = (y-25)+Math.random()*50;
temp3.left = (x-25)+Math.random()*50;
temp2.top = parseInt(temp3.top)+o;
temp2.left = parseInt(temp3.left);
}
}
setTimeout("animate()",30);
}
animate();
// -->
</script>

Buda Kayan Yazılar

<MARQUEE behavior=alternate bgColor=#000000 scrollDelay=155 align="middle"> Ne Yazmasını İstiyorsan o </MARQUEE>

<script language="Javascript">
<!--
var x = 0
var speed = 90
var text = "YAPIM AŞAMASINDA YAKINDA SİZLERLE"
var course =76
var text2 = text

function Scroll() {
window.status = text2.substring(0, text2.length)
if (course < text2.length) {
setTimeout("Scroll2()", speed)
}
else {
text2 = " " + text2
}
}
function Scroll2() {
window.status = text2.substring(x, text2.length)
if (text2.length - x == text.length) {
text2 = text
x = 0
}
else {
x++
setTimeout("Scroll2()", speed);
}
}
Scroll()
//-->
</script>

Arkadaşım clour yazan yerde bgColor=#000000 buraya color rengini arka plan rengini ayarlaya bilirsin örneğin bgColor=#ff0000 böyle olursa yazının arkda plan rengi kırmızı olur onuda nasıl bulcağını sen bul:))

Benden Bu kadar

Bu arkdaşım bunları kopyala yapıştır yap yanlız bunları başlıklara yapıştırman lazım yani konu içlerine değil yeni forum yarat varya işte konu ve açıklaması açıklamaya yazman lazım ona göre :)) takıldığın br er olursa yada başka bir şey istersen burdayız.

Arkadaşlar benim birkaç sorum olucak.. YArdımcı olun lütfen.. Eminim ki bu soruların cevabını bir çok arkadaş merak ediyordur..

1. Sorum: Mouse efektinin kodlarını nereye yazıyorsunuz?

2) REp olayını nasıl yaptıınızı ayrıntılı anlatır mısınız?

3) Flash kodları nereye yazıcaz? MEsela ben flash saat eklemek istiyorum foruma ama kodları nereye yapıştırıcağımı bilmiorm..

Bilen warsa yardımcı olsun lütfen..

arkadasım...seni hh yılın paylasımıni yapan kısi ilan ediyorum....
soruma gelince...bu beta surumu...
yanı bunun tam olarak satın almaya kalksak hangi bolumden alıyoruz...
birde fiyatları nasıl?

arkadaslar neredese yarım saat oldu benim aktivasyon kodu gelmedi yaa...??

Güzel SoRu arkadaşım kodları Forum Başlıklarının Altına Yazıyorsun Yani admin Panelinde forum yönetimi varya ordan yeni katogori felan yapıyorsun Yeni Katogori yarat felan var başlık yazıyorsun o bölümde neler paylaşılacak onu yazdığın yer varya kotogori açıklaması işte oraya yazıyorsun ok.
merak etme kodlar görün müyor. :)) bu kadar basit arkdaşım

Arkadaslar benim öncedende wardı böyle sitem rep olayı nasıl yapılıyor bilmiyorum sanırım yoq öyle bi$ey warsa bilen arkadasımız anlatsın... Siteme girmek için buyrun link : BestMuziC:cool:

dj_blue' Alıntı:
Güzel SoRu arkadaşım kodları Forum Başlıklarının Altına Yazıyorsun Yani admin Panelinde forum yönetimi varya ordan yeni katogori felan yapıyorsun Yeni Katogori yarat felan var başlık yazıyorsun o bölümde neler paylaşılacak onu yazdığın yer varya kotogori açıklaması işte oraya yazıyorsun ok.
merak etme kodlar görün müyor. :)) bu kadar basit arkdaşım
Dostum sen kendi sitende konu açıklamalarını kayan yazı yapmşsın.. BAhsettiğin şey o sanırım..

Ama ben mouse efektini ve flash gibi eklentileri foruma nasıl koyucağımızı öğrwnmek istiyorum..

mause efek kodlarınıda aynı yere yazıyorsun kardeş yani açıklama yaptığın yere ok. hiçbir şey değişmiyor anlıyacağın. ne yaparsan hyap oraya yazmak zorundasın yada sadece adminlerin göre bileciği bir forum katoğorisi yarat oraya kodlar de her kodu ayrı bir bölüme yapıştır tamam istersen stenin adresini ver ben kaydoluyum nasıl yapcağını gösteriyim oks

mause kodu:

<body bgcolor="#000000" text="#FFFFFF">

<script language="JavaScript">
<!--
colours=new Array('#ffffff','#ff0000','#00ff00','#ffffff','#ff 00ff','#ffa500','#fff000','#0000ff','#ffffff')
y=0;
x=0;
n6=(document.getElementById&&!document.all);
ns=(document.layers);
ie=(document.all);
d=(ns||ie)?'document.':'document.getElementById("' ;
a=(ns||n6)?'':'all.';
n6r=(n6)?'")':'';
s=(ns)?'':'.style';
n=(n6)?9:10;
if (ns){
for (i = 0; i < n; i++)
document.write('<layer name="dots'+i+'" top=0 left=0 width='+i/2+' height='+i/2+' bgcolor=#ff0000></layer>');
}
if (ie)
document.write('<div id="con" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">');
if (ie||n6){
for (i = 0; i < n; i++)
document.write('<div id="dots'+i+'" style="position:absolute;top:0px;left:0px;width:'+ i/2+'px;height:'+i/2+'px;background:#ff0000;font-size:'+i/2+'"></div>');
}
if (ie)
document.write('</div></div>');
(ns||n6)?window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE):0;
function Mouse(evnt){
y = (ns||n6)?evnt.pageY+4 - window.pageYOffset:event.y+4;
x = (ns||n6)?evnt.pageX+1:event.x+1;
}
(ns)?window.onMouseMove=Mouse:document.onmousemove =Mouse;
function animate(){
h=(ns||n6)?window.innerHeight:document.body.client Height;
w=(ns||n6)?window.innerWidth:document.body.clientW idth;
o=(ns||n6)?window.pageYOffset:0;
if (ie)con.style.top=document.body.scrollTop;
for (i = 0; i < n; i++){
var temp1 = eval(d+a+"dots"+i+n6r+s);
var randcolours = Math.floor(Math.random()*colours.length);
(ns)?temp1.bgColor = colours[randcolours]:temp1.background = colours[randcolours];
if (i < n-1){
var temp2 = eval(d+a+"dots"+(i+1)+n6r+s);
temp1.top = parseInt(temp2.top);
temp1.left = parseInt(temp2.left);
}
else{
temp1.top = y+o;
temp1.left = x;
}
if ((y < h/10) || (y > h-h/10) || (x < w/10) || (x > w-w/10)){
var temp3 = eval(d+a+"dots"+0+n6r+s);
temp3.top = (y-25)+Math.random()*50;
temp3.left = (x-25)+Math.random()*50;
temp2.top = parseInt(temp3.top)+o;
temp2.left = parseInt(temp3.left);
}
}
setTimeout("animate()",30);
}
animate();
// -->
</script>

obela' Alıntı:
1* türkçe ayarlarını dediğiniz şekilde yaptım olmadı. Neden?
2* cookie phpmysql_data şeklinde yaptım yine olmuyor. Güvenlik nedeniyle engellendi diyor.
3* üste logoyu nasıl yerleştiriyoruz?
4* benim cjb de forumum var. forumup ile kıyaslama yaparmısınız. hangisi daha avantajlı?

Sorularımı yanıtlarsanız memnun olurum.

Arkadaşım sadece adminisatör ayarlarından tr yapınca olmuyo..ana sayfaya git orada senin ÜYE olarak profilin var oraya gir oradan da türkçe yap ozaman oluyo ben de yapamamıştım önceden şimdi oldu.

arkadaslar bana su RAP olayını anlatırmısınız RAP ne demek acaba yaa anlayamadım

tıklayın bakın

yorumlarınıı beklıorum sızce cok mu sade eksıklıklerımı sayarmısınız sıtemle ılgılı

forumabi.com türkçe destakli bedava forum sitesi

ozel soru

arkadaslar bu forumupda alt kategır acma ımkanımız var mı

ornegın cep telefonları forumuna alt kategorı acabılrımıyım nokıa sıemens sonny erıcsson gıbı seyler bole bır ımkan var mı

maalesef yok

Arkadaşlar ben bu mause efektini kayan yazı kodlarını fln ekliyorum ama siyah bi şerit çıkıyo açıklama bölümünde..

arkadaslar..ben siteyi hazırladım...heysey tamam..ama styles>>add bolumunden istedgimi secip install diyorum...ama sitemin goruntu ddegismiyor...yrdm edin

Kardes tsk lerimi ilettim sagolda bu fare effekti benim sitede geçerli olmadı bea:p istersen benim siteye bi bak:p
Üye olmazsın saten gezmelik wep site :p
www.blogcu.com/eskreklam

Geri