Bedava forum sitesi .forumup.com

arkadaş peki bunu nasıl tü:hhman: rkçe yapıyoz

halimiz duman flood yasaq

xsuaty' Alıntı:
Logoyu daha bir önceki sayfada resimli olarak anlattım biraz formu karıştırın.

Müziüe gelince sanırım anlaşılmamaış bir daha izah ediyorum

1-Forum yönetiminde yeni bir forum ekleyin örneğin forumun ismi Bugünün Şarkısı olsun

2- Yarattığınız forumun tanımına(descriptioununa) yani Forum işsminin altında yazan bölgeye şu kodu yapıştırın

<body>
<p align="left">
<!--Change the loop=true in =false if you dont want to repeat it-->
<EMBED SRC=" http://www.mp3kaydet.com/sagopakajmervasiyet.mp3 gibi" LOOP=TRUE
AUTOSTART=TRUE WIDTH=290 HEIGHT=50>
<noembed>
<BGSOUND SRC="name.mp3">
</noembed>
</p>
</body>

Yalnız yönetim panelinde html kullanımı Açık olsun eğer kapalı olursa foprumda kodlar gözükür.

Kolay gelsin

hay Allah razı olsun
bende bunu arıyodum

hocam herşeyi mükemmel anlatmışın teşekkürler. ama bu dil türkçe olmuyor hangi dili seçersem seçeyim hep ingilizce kalıyor. daha olayın başında hevesimiz kursağımızda kaldı. şu garibe bi yardım eli.

hocam kurcaladım hallettim. sağol.

doubleupon' Alıntı:
hocam herşeyi mükemmel anlatmışın teşekkürler. ama bu dil türkçe olmuyor hangi dili seçersem seçeyim hep ingilizce kalıyor. daha olayın başında hevesimiz kursağımızda kaldı. şu garibe bi yardım eli.

hocam kurcaladım hallettim. sağol.

configiration bölümünden default language i türkçe yap.Fakat baze style larda buton olarak resimler kullanılmış yane texdt değil dolayısyla türkçe olmaz.Fakat onunda yolu var.Buton'un üzerine sağ tıklayın hedefi bulun.O butonu farklı kaydedin photoshopta üzerinde ki ingilizce yazıyı türkçe yazın .daha sonra stil yönetimi bölümünden logonun hedefinin yazdığı yere kendi logonuzu upload ettiğiniz adresi yazın..

hade kolay gelsin

küçük_hacker' Alıntı:
LOGO KOYMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞU YAZI ÇIKIYOR

phpBB : Critical Error

Logo replace error no good url html found

lütfen plsss

Önce flood icin sorry..

daha sonra logoyu örneğin imageshack e upload ettin.ordan cıkan adreslerden direct linki yazıcaksın.Yani sonunda http://...........................laylay.jpg tarzı olan link

bu admin panelini buldum da şimdi de türkçe olmuo bilen arkadaşlar söylerler mi acaba

xsuaty:
teşekkürlerrrrr teşekkürlerrrrrrr teşekkürlerrrr arkadaşım sayende forum sahibi oldum.İncelemek isteyenler aşağıdaki linkten inceleye bilirler. bide üye olurlarsa sevinirim.

:eek:ut: :eek:ut:
http://orhansey.forumup.com/

sorun bendemi yoksa benmi siteyi kople türkçe yapamadım. ?

bazı style ler türkçe destek sunmuyo bunun sanırım sebebi nazı buton ve logoların txt formatında değil rsim formatında diazyn edilmesi.Örneğin open butonu eğer text formatında yapıldıysa türkçe ye cevrilebiliyo ama resim formatındaysa yani orda bir jpg dosyaı var default language i türkce yapınca türkçeye dönüşmüyo.Bunun çözümüde atıyorum open isimli butonu farklı kaydetip photoshop vb. programla open yazısını türkçeleştirip bir reism upload sitesine upload ettikten sonra style configiration bölümğnden open butonun linkini kendi türkçeleştirilmiş butonunuzla değiştirmek.

TÜrk bayrağı gibi logolar nasıl yaparız diyen arkadaşımızın sorunun cevaıda aynı logoyu kaydedip üstünde oynamak ayda yeni bi logo yapıp style configure den linkini değiştirmek

vay be sana paramı veriorlar arkadaşın dedigi gibi ilginç

rep Işini Bidaha Anlatirmisin Kodlari Vermeyi Unutmussun

ALLAH ın adını verdim bu forum nasıl türkçeleşiiirr

slm arkadaslar ya bn sıtem ıcın herseyı ayarladım aktıv lestırmek ıcın sıfre geldı aktıve ettım bazen sıteye gırıom bazen sayfa goruntulenmıor dıo bazen gırıo sıte cokmu yavas sızlerın sıkayetı var mı acaba forumupla ılgılı bnde genelde sayfa goruntulenmıor dıo bıde anlatılan gıbı dılı turkce yapıyorum ama turkce olmuo neden

Yav sunu allah ınızı severseniz bi resimli anlatın! ilk girişi yapamıyom
yazıyom ama olmuyo ne olur be xsuat yardım et
ilk girişi yapamıyom olmuyo!

arkadaslar su forumupdakı reklamları kaldırmanın bır yolu yokmu yaa var bnm arkadsım forumupdan actı reklamları kaldırdı ama bana HTML kodunu vermıyor arkadslar ltfn bana yardımcı olun sitede baya cok reklam var nasıl kaldırabılırız

Geri