Beşiktaş JK 1 - 2 Fenerbahçe SK [Tek Başlık]

siz merak etmeyin chelsea yi biz yendik ama siz biraz zor gibi..

üstelik kazim ve edu elleriyle aldı topu 2 PENALTI orada güme gitti..
1.goldede top taçdaydı HATIRLATIRIMMMMMMM

HAKKIYLA YENSEYDİ BOYNUMUZ KILDAN İNCE AMA YİNE HAKEM OYUNUYLA YENDİ FB..

ÇIKIN BİŞEY SÖLEYİN 1.GOL TAÇ DEGİLDİ. BATUHANIN POZİSYONUNDA KAZİM ELİYLE ALMADI TOPU ÖNÜNE. DEYİN HADİ HADİİİİİİİ:hhsopa:mad:

BİZDE YALAN YOK .İNKAR YOK..HAKKIYLA YENSEYDİ EYVALLAH AMA YİNE HAKKIMIZ YENİLDİ BE AGA BEN ONA ÜZÜLÜYORUM..

ÇIKIN BİŞEY SÖLEYİN 1.GOL TAÇ DEGİLDİ. BATUHANIN POZİSYONUNDA KAZİM ELİYLE ALMADI TOPU ÖNÜNE. DEYİN HADİ HADİİİİİİİ:hhsopa:mad:

BİZDE YALAN YOK .İNKAR YOK..HAKKIYLA YENSEYDİ EYVALLAH AMA YİNE HAKKIMIZ YENİLDİ BE AGA BEN ONA ÜZÜLÜYORUM..

:biggrin:biggrin:biggrin:durdurun:durdurun:aşk içerde kalmış heralde üzülme seneye çıkartırsın :aşk

Yalanmı Sölüyorum...izlemediysen Konuşma . Ama Izleyipte Konuşuyosan Biliyosundur Fenerin Haketmeden Kazandıgını.o Zaman Konusma Arkadasım...

usta sen feneri hakemi bırak kendi takımına bak yıldırım demirören in pisliğini seninle tartışacak değilim biz biliyoruz 6s&bejeke maçlarından önce yenen yemekleri biz de biliyoruz bakilerin atılmayışını bana savunma yapma takımın için konuş yapılan yanlış transferler için konuş böyle kulup yönetilmez diye haykır bir beşiktaşlı olarak ama basit sözlerle fenerbahçemizi hakemi maça damga vuranlar idsye lanse etme hiçbişey bilmiyosan bırak çamur atmayı beşiktaşlı abilerinden dinle neden bu olaylar olmuş yok oluyosunuz yavaş yavaş bunun olmaması için çırpınsan daha hayırlı olacak yada aynen bu forumdaki 1. sayfadan itibaren birkaç gerçek beşiktaşlı arkadaşların öz eleştirilerini oku oku ki sende hakemleri fenerbahçemizi bir kenara bırakıp takımının gelecek yıllardaki durumnunu kara kara düşün chelsea ye gelince biz yendik siz yenemeyeceksiniz demen bile benim seninle muhattap olmamamı gerektiriyor ama belli yaşı küçük bir kardeşimizsin sende doğru yolu bulursun inşallah.

dolphinhs21zn1.gif

tsk

Yalanmı Sölüyorum...izlemediysen Konuşma . Ama Izleyipte Konuşuyosan Biliyosundur Fenerin Haketmeden Kazandıgını.o Zaman Konusma Arkadasım...

hocam objektif bakmıyorsun maça.ilk golde hadi taça çıktı,top size geçince niye oyunu bırakmadınız,devam ettiniz,topu kaptırdınız,döndü gol oldu.
edunun pozisyonunun penaltı ile uzaktan yakından alaksı yok.luganonun kafa ile kornere gönderdiği topun da penaltı oldugunu iddaa etmiyorsun değil mi?
bakinin tüm müdahalelerine bakarsan en az 2 kırmızı kart çıkartırsın.hoş bakinin oynaması bizim için avantaj ya, 2.yarının başındaki tekmesiyle neredeyse ayagını kıracaktı kazımın.
dediğin pozisyonlardan sadece kazımın elle müdahalesine itirazım yok.penaltı çalsa haksız bulmazdım.
yalnız bu oyunla,yani oynayamadıgınız oyunla 3 gol atsanız bile biz sizden en az 1 fazla sayıda gol atardık.
bu gibi düşünen arkadasları da objektifliğe davet ediyorum...

bizim takımın savunulacak bi tarafı yok .. hakemlermiş, top çıktı bilmem elle aldı filan fistan bunların arkasına sığınacak da değilim. dün ne kadar şeref ve onurdan yoksun, kalitesizlik adına yapılacka ne varsa dün yaptılar. yenseniz herşey düzelecek ama beyefendiler yatış pozisyonunda.+ 8 uzatma gelmiş biz saldıracağımıza herifler üstümüze geldi, fener rölantiye aldı resmen, ben yenilgiyi değil, sadece kötü bi futbol ile ruhsuz futbolculara bel bağlamış canım gibi sevdiğim takımımın, demirören gibi bi baykuş tarafından yönetildiğini hazmedemiyorum.

hocam objektif bakmıyorsun maça.ilk golde hadi taça çıktı,top size geçince niye oyunu bırakmadınız,devam ettiniz,topu kaptırdınız,döndü gol oldu.
edunun pozisyonunun penaltı ile uzaktan yakından alaksı yok.luganonun kafa ile kornere gönderdiği topun da penaltı oldugunu iddaa etmiyorsun değil mi?
bakinin tüm müdahalelerine bakarsan en az 2 kırmızı kart çıkartırsın.hoş bakinin oynaması bizim için avantaj ya, 2.yarının başındaki tekmesiyle neredeyse ayagını kıracaktı kazımın.
dediğin pozisyonlardan sadece kazımın elle müdahalesine itirazım yok.penaltı çalsa haksız bulmazdım.
yalnız bu oyunla,yani oynayamadıgınız oyunla 3 gol atsanız bile biz sizden en az 1 fazla sayıda gol atardık.
bu gibi düşünen arkadasları da objektifliğe davet ediyorum...

Hakemle berabere 12 kişi oynayan bir takımın nasıl bir objektifliği olabilir ki . . .

konuşma fazla ezdik üstün oynadık yendik bu çok açık ortada tabiki hakkımızla yendik sen tam bir futbol cahili ve kör fanatiksin1. gol taç degildi esas sen git izle ordan sonra top size geçiyor pozisyon geçiyor üstünden sonra tekrar orta atıyoruz almadı önüne eline çarptı orda aynı şekilde baki ile colinin birbirini itip ceza alanına girince bakinin yaptıgı penaltı da var sonra yine baki nin kırmızı kart alması gereken bi pozisyon var maç boyunca daha yaratıcı olan oyunda üstünlügü kuran daha net ve daha fazla pozisyon bulanda Fenerbahçeydi farkı kaçırdı hatta tirübünde de inönü sustu bizi dinledi hepsini susturdu bizim taraftar

arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama şöyle bir atasözü var..."ben eşşeğim diyene semer vuran çok olurmuş"
bütün sezon boyunca yönetiminden taraftarına herkes eşşeklik yaptı ve böylesine felaket bir gece yaşadık..işte aklıma gelen belli başlı eşeklikler:

profesyonellikten bi haber vasat derecede futbolcuları yıldız diye allayıp pullayıp sahaya süren yönetimimiz bununlada kalmayıp aleyhimize olan onca hakem hatasına bir tepki koyamayıp ağlamakla yetinerek bu geceki kazım facialarına sebebiyet vermiştir

muhalefet zaten Allaha emanet sadece basında reklam olabilmek için varlar...şuanki mevcut yönetime dur diyebilecek birileri nasıl çıkamaz koskoca camiadan

teknik direktörümüz zahmet etmesin zaten stada falan gelip ne yoruyor kendini izlesin evinde lig tv den maçını nasıl olsa maça herhangibir kritik müdahelesine şahit olmadık,sakatlanan oyuncu yerine illaki 4. hakem birini sokar

futbolcular için zaten söylenecek fazla bir söz yok.hem zamanımızdan hem paramızdan hem her maç parçaladığımız boğazımızdan fedakarlık ederek maçlara geliyoruz sizlere destek oluyoruz benim bu futbolcular üstünde ne kadar hakkım varsa hepsi HARAM olsun

son söz büyük taraftarımıza yaprak dökümünden taraftarımızda nasibini almış belliki..maçtan önce içip sıçarak kendini taraftar zanneden kişiler taraftarlık adına hiç bir şey yapmadıkları gibi maç boyunca susup feneri dinlediler..bu taraftara İnönünün ruhuna yakışmıyor bence yıkılacaksa 19 Mayıs beklenmesin bu gece yerle bir edilsin

fener hiç mi istemedi bu maçı kazanmayı çok istedi bu isteğinide sahaya yansıttı..sonuç olarak ne oldu iyi oynayan kazandı tebrikler fbahce

sonunda adam akıllı yorum yapan biri çıktı:goz:

Bülent Demirlek ve Selçuk Dereli eminim bu isimleri iyi hatırlıyorsun nasılda size hediye etmisti kupaları

hele hele ismet arzumanı da cok iyi hatırlamalısın...hani su kayseri erciyesin elinden kupayı calıp size veren adam...Bak onurlu bir besiktaslı ne demis...

Beşiktaşlılığı ile tanınan Faik Gürses maç sonrası yazısında hakem İsmet Arzuman’ın K.Erciyes’i katlettiğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: "Kayseri Erciyes'in iki penaltısını doğrayan Hakem İsmet Arzuman'ı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a havale ediyorum. Çünkü Başkan'ın başı hep bu insanlar yüzünden belaya girdi."

çok geç kaldım bu yazıyı yazmak için sanırım ama yazacağım:

umutlandırıp utandırdınız bizleri

şimdi del bosqueye tazminatı ödeyen tiganaya tazminatı ödeyen holoskoya korayı veren yönetimden bende tazminat istiorum benim gözyaşlarımın benim hayallerimin tazminatını ödeyin şimdi benim maçtan sonra çıkmayan sesimin tazminatını ödeyin benim kaybettiklerimi ödeyin...!!!!

Geri