Beşiktaş JK 1 - 2 Fenerbahçe SK [Tek Başlık]

arkadaşlar hiç oydu buydu demiyelim. bizim takım oynamadı mücadele yok hırs yok ieldeki futbolcuların kapasitesi belli,ertuğrul sağlam efendi takılmakta ısrarcı, agresif değil. sürekli biz diğer maçlarda da galip geldiğimizde de oynamadan 3 puan aldık böyle olmaz diyorduk. oynamadan şampiyon olunmaz. çıkıcaksın yeneceksin kardeşim,hiç ona buna da çamur atmamak lazım. bakilere ibrahim üzülmezlere kaldıysak ölme eşşeğim ölüme. kurtarıcı diey ali tandoğan giriyor. batuhan giriyor son 7 dakika. sadece tribün ile bu işler yürümez.

şike dolu bir maçtı ee alışsak iyi olcak artık fb yönetimde...

1)Taçtan direk pozisyon olmuş gibi konuşuyorsunz atağa çıkarken top kaptırdın golü yedin..

2)çok kolayanaliz edilecek bi penaltı değildi

3)Son 10 dk sanki bjk öndeymiş gibi top oynuyorsunuz,takımın potansiyeli bu..

Federasyonu suçlamayı bırakın gerçekleri görün artık

you will never walk alone KARTALIM

arkadaşlar hakem hata yapmış olabilir ama önce kendi adamlarımıza bakalım ben 17 yaşındayım hepiniz abim yaşındasınız kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım hayatım boyunca 2 şampiyonluk gördüm bugünde elimizde şampiyonluk yolunda önemli bi adım wardı yensek herşeyi dengeleyebilirdik ama olmadı ne bakiye kızılması ne de ibrahim üzülmeze kızılması haklı değil bence kapasiteleri o kadar ve ellerinden geleni yapıyorlar ama beşiktaşta orta saha yok pres yok hırs yok takımda ibrahim toramamn gökhan zan ve nobre hırslı futbolculardı delgado ve tello 4-5 haftadır kayıp ne yapıyorlar belli değil önce biraz kendimize bakmalıyız bence takımımız daha ii olabilir napalım bu senede şampiyon olamıcaz ama BİZ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BEŞİKTAŞ'I bunu herkes böle bilsin

arkadaşlar skoru mkoru boş veririm o fenerli taraftarların sesi inönüden yükseldikten sonra stadı bir an önce yıksınlar cünkü bizim taraftarlarımız daha doğrusu taraftar demek istedigim insanlar seyirci olmuşlar ne takımı ateşledik ne de başka bişey

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ama üzülmeyin çünkü sahada beşiktaş yoktu bu yüzden deymez ama bu futbolla bu oyunla bu taktikle şampiyyonluk hayalleri kurup kendinizi kandırmayın

Ertuğrul Sağlam: Üzgünüz!!!

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe derbisinde istedikleri sonucu alamadıklarını ve bu nedenle üzgün olduklarını söyledi.

28094.jpg

Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ligdeki son derbilerinden 3 puanla ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Sağlam, ''Fenerbahçe'yi yenip, şampiyonluk yolunda önemli üç puanı almak istiyorduk. Ama bizi hiç mutlu etmeyecek bir sonuç aldık. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum'' dedi.

Maça iyi başlamadıklarını ve kalelerinde gol gördüklerini belirten Sağlam, ''Oyunda dengeyi sağlayıp, rakibe baskı kurduk. Bu baskı sonucunda pozisyonlar üretmeye çalıştık. İkinci yarıda golü yiyene kadar oyunun tek hakimiydik. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin kalemize geldiği ilk pozisyon, gol attığı pozisyondu. İkinci golü ararken, gereksiz bir hatadan dolayı kolay bir gol yedik. Daha sonra riskler aldık ve kalemizde pozisyonlar gördük. Galip gelmek istiyorduk, ama olmadı'' diye konuştu.

''YARIŞTAN KOPMADIK''

Ertuğrul Sağlam, şampiyonluk yolunda çok önemli üç puan yitirdiklerini, ama şampiyonluk yarışından kopmadıklarını kaydetti.

Ligde geride 6 maç kaldığını hatırlatan Sağlam, ''Üç puan kaybettik, ama kesinlikle şampiyonluktan tamamen kopmadık. Geride 6 karşılaşma var. Nasıl biz son 2 haftada 6 puan kaybettiysek, rakiplerimiz de kaybedebilir. Şampiyonluktaki iddiamızı sonuna kadar kovalayacağız. Bundan sonra yapabileceğimiz en önemli şey, Sivasspor maçından üç puanla ayrılmak'' şeklinde konuştu.

İbrahim Üzülmez'i performansı nedeniyle oyundan aldığını belirten Sağlam, savunmanın sağında da İbrahim Toraman ile başlamayı tercih ettiğini söyledi.

''YUNUS YILDIRIM BUNDAN ÖNCE BU KADAR CESUR DEĞİLDİ''

Maçın hakemi Yunus Yıldırım'a da tepki gösteren Sağlam, ''Çok deplasman maçı oynadık. Hiçbir deplasman maçında, ev sahibinin aleyhine bu kadar cesurca düdük çalan bir hakem görmedik. Hiç böyle cesur bir hakemle oynamadık. Daha önce aynı hakem Ankara'da ve Bursa'daki deplasman maçlarımızı da yönetti. Bunlarda bugünkü anlayışını görmedik. Hiçbir hakemden ev sahibi takımın lehine düdük çalmasını istemiyoruz. Belki insanlar çıkacak 'Yunus Yıldırım çok iyi maç yönetti' diyecek. Peki bundan önce neden bu kadar cesur maçlar yönetmedi?'' dedi.

Sağlam, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle ceza alabileceklerinin belirtilmesi üzerine ''Zaten Bobo'da 4 maç gibi ağır bir fatura çıktı karşımıza. Bu sene nedense aleyhimize çok kolay ve çok canımızı acıtacak kararlar verildi'' diyerek sözlerini tamamladı.

Ertuğrul Sağlam, maçtan sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'yu tebrik etmesi ile ilgili bir soru üzerine de ''Futbolu oynarken, antrenörlük yaparken de centilmenliğimizi korumaya çalıştık. O açıdan Zico yu tebrik ettik. Aynı durumda bir daha tebrik ederim'' dedi.

Kartal Ağır Yaralı!!!

Turkcell Süper Lig'deki derbi maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş, zirve yarışında ağır yara aldı. Siyah-beyazlıların sahaya atılan maddeler nedeniyle de ceza alması bekleniyor.

28088.jpg

Ligde son 2 haftada 6 puan kaybeden siyah-beyazlılar, zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düştü.

Öte yandan Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda 6 maçlık galibiyet serisine nokta koyarken, 12. haftadaki Sivasspor yenilgisinin ardından bu sezon evindeki 2. mağlubiyeti aldı.

BEŞİKTAŞ'A CEZA GELİYOR

Beşiktaşlı taraftarların, maç içinde sahaya çok sayıda yabancı madde attığı gözlendi. Sahaya atılan yabancı maddelerden birisini Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, 4. hakeme verdi.

Atılan maddeler nedeniyle Fenerbahçe kaptanı Alex, 2 kez yere düşerken, maç da bir süre durdu. Beşiktaşlı taraftarların sahaya yabancı madde atma, federasyon ile hakemler aleyhine küfürlü tezahüratları nedeniyle, federasyon temsilcisinin raporu doğrultusunda siyah-beyazlı kulübün ceza alması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA SERDAR ÖZKAN CEZALI

Beşiktaş'ta bu sezon 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Serdar Özkan, gelecek haftaki kritik Sivas deplasmanında forma giyemeyecek.

BAKİ YUHALANDI

Beşiktaşlı taraftarlar, yedikleri 2. golün ardından Baki'ye tepki gösterdi. Yenilen 2. golün öncesinde hücuma kalktığı anda topu kaybeden Baki, daha sonra top her ayağına geldiğinde yuhalandı.

HAKEME TEPKİ

Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım'ı protesto etti. Hakemin kararlarını beğenmeyen siyah-beyazlılar, federasyon ve hakemler aleyhine küfürlü tezahürat yaparken, zaman zaman da verdiği kararların ardından hakemi alaycı biçimde alkışladı ve ''Hakem gol gol gol'' diye tempo tuttu.

DEMİRÖREN'İN ANNESİ RAHATSIZLANDI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, oldukça şanssız bir derbiyi geride bıraktı. Eşi ve çocukları ile birlikte maçı takip eden Demirören, annesinin rahatsızlığı haberi nedeniyle maçın son dakikalarını izleyemedi. Demirören'in annesi Tülin hanımın tansiyonunun yükseldiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı
29 Mart 2008 Cumartesi

baki zaten her maçta inanılmaz hatalar yapıyor. bu adama ben tahammül edemiyorum

hakem hataları nedense bizim canımızı yakıyor hep...

ben bu dakikadan sonra şampiyon oLacağıza pek inanmıyorum açıkcası hadi hayırlısı bakalım...!!

Sağlamda öyle konuşmuş ki Bjk şiir gibi oynadı demediği kalmış:D
Hakemin cesurluğu baki yi oyundan atmamasıdır..

maçı isteyen takım Fenerbahçe'ydi.Beşiktaş'ta 2.yarı çok etkili geldi ama malum o savunma anlayışıyla pozisyon bulmamız kaçınılmazdı.maçta zoruma giden tek şey Alex gibi bir oyuncuya ne hakemle ne taraftarla oynayan bir oyuncuya atılan yabancı maddelerdi.bunun cevabını da attığı gollerle verdi.herkesin söylediği devre arasında transfer edilmeyen defansif orta sahanın eksikliğini Beşiktaş bu maçta da yaşadı.Beşiktaş'a uefada başarılar.transfer,yeni yönetim ve teknik direktör şart.

arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama şöyle bir atasözü var..."ben eşşeğim diyene semer vuran çok olurmuş"
bütün sezon boyunca yönetiminden taraftarına herkes eşşeklik yaptı ve böylesine felaket bir gece yaşadık..işte aklıma gelen belli başlı eşeklikler:

profesyonellikten bi haber vasat derecede futbolcuları yıldız diye allayıp pullayıp sahaya süren yönetimimiz bununlada kalmayıp aleyhimize olan onca hakem hatasına bir tepki koyamayıp ağlamakla yetinerek bu geceki kazım facialarına sebebiyet vermiştir

muhalefet zaten Allaha emanet sadece basında reklam olabilmek için varlar...şuanki mevcut yönetime dur diyebilecek birileri nasıl çıkamaz koskoca camiadan

teknik direktörümüz zahmet etmesin zaten stada falan gelip ne yoruyor kendini izlesin evinde lig tv den maçını nasıl olsa maça herhangibir kritik müdahelesine şahit olmadık,sakatlanan oyuncu yerine illaki 4. hakem birini sokar

futbolcular için zaten söylenecek fazla bir söz yok.hem zamanımızdan hem paramızdan hem her maç parçaladığımız boğazımızdan fedakarlık ederek maçlara geliyoruz sizlere destek oluyoruz benim bu futbolcular üstünde ne kadar hakkım varsa hepsi HARAM olsun

son söz büyük taraftarımıza yaprak dökümünden taraftarımızda nasibini almış belliki..maçtan önce içip sıçarak kendini taraftar zanneden kişiler taraftarlık adına hiç bir şey yapmadıkları gibi maç boyunca susup feneri dinlediler..bu taraftara İnönünün ruhuna yakışmıyor bence yıkılacaksa 19 Mayıs beklenmesin bu gece yerle bir edilsin

fener hiç mi istemedi bu maçı kazanmayı çok istedi bu isteğinide sahaya yansıttı..sonuç olarak ne oldu iyi oynayan kazandı tebrikler fbahce

ben hayatımda bu kadar wasat bı besıktas qormedım ...8 yedıqımz lıverpool macı bıle bole deıldı bız nası seyrettıysek adamlar aynı oleydi bitmiş adamlar ya sankı aksama kadar tas tasımıslar bu yönetim basımızda kaldıqı surece hep bidaha ki seneyi bekleriz önumuzdekı yılların takımını kurmakla uqrasır dururz ayrıca bu aksam baki ye 98 dakika sabreden ertuqrul hocaya hayret ettım doqrusu sabır tası olsa catlardı bu zamana kadar... macı seyredıorz kafede bakiyi yakından qosterıo tv mıllet baslıo kahkahaya sanki komedi izliorz bakının yerınde olsam futbolu bırakırdım yemedıqı kufur kalmadı rezıllık dız boyu... bir de hakem faktörü war tabi arkadas bu kadarda olmaz ya bir deil iki deil üç deil :vur:vur:vur...

Helal be koclarım sırada Chealsea var..

olmaz böyle şey
daha ne diyim
aslında geçen haftadan belliydi böyle olacağı

arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama şöyle bir atasözü var..."ben eşşeğim diyene semer vuran çok olurmuş"
bütün sezon boyunca yönetiminden taraftarına herkes eşşeklik yaptı ve böylesine felaket bir gece yaşadık..işte aklıma gelen belli başlı eşeklikler:

profesyonellikten bi haber vasat derecede futbolcuları yıldız diye allayıp pullayıp sahaya süren yönetimimiz bununlada kalmayıp aleyhimize olan onca hakem hatasına bir tepki koyamayıp ağlamakla yetinerek bu geceki kazım facialarına sebebiyet vermiştir

muhalefet zaten Allaha emanet sadece basında reklam olabilmek için varlar...şuanki mevcut yönetime dur diyebilecek birileri nasıl çıkamaz koskoca camiadan

teknik direktörümüz zahmet etmesin zaten stada falan gelip ne yoruyor kendini izlesin evinde lig tv den maçını nasıl olsa maça herhangibir kritik müdahelesine şahit olmadık,sakatlanan oyuncu yerine illaki 4. hakem birini sokar

futbolcular için zaten söylenecek fazla bir söz yok.hem zamanımızdan hem paramızdan hem her maç parçaladığımız boğazımızdan fedakarlık ederek maçlara geliyoruz sizlere destek oluyoruz benim bu futbolcular üstünde ne kadar hakkım varsa hepsi HARAM olsun

son söz büyük taraftarımıza yaprak dökümünden taraftarımızda nasibini almış belliki..maçtan önce içip sıçarak kendini taraftar zanneden kişiler taraftarlık adına hiç bir şey yapmadıkları gibi maç boyunca susup feneri dinlediler..bu taraftara İnönünün ruhuna yakışmıyor bence yıkılacaksa 19 Mayıs beklenmesin bu gece yerle bir edilsin

fener hiç mi istemedi bu maçı kazanmayı çok istedi bu isteğinide sahaya yansıttı..sonuç olarak ne oldu iyi oynayan kazandı tebrikler fbahce

maçı gerçekten çok güzel özetlemişsin objektif yorumların için teşekkürler gerçekten inönü sustu bizi dinledi süperdi :D maçta üstün taraf bizdik daha güçlü takımız kazandık normal bi sonuç

şuan herşey süt liman devam ediyor:D:D
sadece başkananın kurdugu federasyon bakalım febenin aleyine ne zaman karar verecek
kazım ilk golde top taç çizgisini 1 metre geçiyor
ve aynı kazım ceza sahasında voleybol oynuyo bakalım nereye kadar gidecek

gerçekten alakan yok ilk golde felan degil o üstünden pozisyon geçiyor sonra orta atıyor tekrar kazım ve alex golü atıyor bakinin yaptıgı penaltı da var ama önce faul çaldı çalmayadabilirdi ikiside çekiyordu çünkü sonuçta colin in kide çarpıyor eline daha ii oynadık daha üstündük kazandık bahane arama boşuna

Geri