Beşiktaş 2-1 G.Saray [33.Hafta - Tek BaşLık]

biz fb değiliz 4 yemeye vs vs diyodunuz ben bile gaza geldim gs bu maçı alır diye ama sonuç yine vasat istemeyerek de olsa bjk yi tebrik ediyorum. son bi umut denizlispor. tarihte bir defa beşiktaşı, bir defa bizi şampiyonluktan etti hatta sinirden ağlamıştım son maçta şampiyonluğu gs ye verdik diye inş. bi 3. sünü de haftaya yapar da sivas şampiyon olur. iyi forumlar arkadaşlar

İnönüde Oynanan Son 13 Maçta Sadece 1 Kez MaqLup oLmuştuk Size.. ßu Maçıda Kazancaqımızdan Emındık.. Yınede Üstün ÇaßaLarınızdan DoLayı TebrikLer Gs..

G.Saray'a Layık oLan önce Bjk'yi sonra Sivas'ı yenmekti ama oLmadı,umarım Sivas karşısında da iyi oynar ve bu sefer 3 puan aLırız..

Maç Dostca Geçti Ama Şu Saßrıye KıL oLuyorum aßı Ya... Yaşına ßaşına ßakmıyor Herkeze Sataşıyor..Kendını Ne HaLt Sanıyorsa...

MozoLe Miяach;4333741' Alıntı:
Maç Dostca Geçti Ama Şu Saßrıye KıL oLuyorum aßı Ya... Yaşına ßaşına ßakmıyor Herkeze Sataşıyor..Kendını Ne HaLt Sanıyorsa...

Sus kanka manka demem atarım kafana KüLLüğü ßak zaten yendiniz ßizi :mad:

Sus kanka manka demem atarım kafana KüLLüğü ßak zaten yendiniz ßizi :mad:

Wayyy KuLLuk Ha Tamam Tamam Kırdın KaLßımı... Şaka ßı Yana Kanka ßu Maçı Kayıpsız AtLatmamız Lazımdı.. En Azından Maç Öncesı Maç Sonrası Herhanqı Gıßı ßı Tatsız oLay Yaşanmadı..Ama Şuanda Yaşancak..ßirazdan Reha MuhtarLa Ewını ßasıcaz :hhmanD

We Sonra Reha aßım Şu Lafını SoyLicek...

Acı Varmı Özqür Acı ??? :hhmanD

MozoLe Miяach;4333752' Alıntı:
Wayyy KuLLuk Ha Tamam Tamam Kırdın KaLßımı... Şaka ßı Yana Kanka ßu Maçı Kayıpsız AtLatmamız Lazımdı.. En Azından Maç Öncesı Maç Sonrası Herhanqı Gıßı ßı Tatsız oLay Yaşanmadı..Ama Şuanda Yaşancak..ßirazdan Reha MuhtarLa Ewını ßasıcaz :hhmanD

We Sonra Reha aßım Şu Lafını SoyLicek...

Acı Varmı Özqür Acı ??? :hhmanD

ßen iKinizide Vururum :vur Reha'yLa degiL Tek geL Kanka :durdurun

Rehayı Vur ßenı Vurma Kanka Ayıp Sana.. :hhmanD

Neyse GeL Forum OyunLarına GeçeLım Yoksa ßirazdan GsLi ArkadasLarın Hışmına Uqrıcam Reha aßımde Kurtaramıcak ßenı.. =D

Geri