Beşiktaş 2-1 G.Saray [33.Hafta - Tek BaşLık]

beyLer maç birazdan başLıcak maçtan sonra kışkırtıcı mesaj atan her kim oLursa oLsun,ban yiyecektir..

Bursa 2-1 Önde

G.Saray 2-1 Geride

böyle biterse maçlar galatasaray için kötü olur ama siwas için gs nin yenmesi istiyorum..En azından beraberlik..

Şampiyon olacağız Beşiktaşım bu sene

sw4hsk.jpg

Hadi Geçmiş oLsun...

Verdik maçı resmen (=
Oynanan futboL ortada, 90 dk kimin üstün oynadıqıda apacık oRtada.. TebrikLer..Sivas oLmasında Be$ikta$ oLsun $amp.

evet beşiktaşlı olmama rağmen galatasaray çok iyi oynadı tbr ediyorum.. fakat zaman oyunun güzelliği değil skor zamanı... 3 puandan başkasını gözüm görmüyor malesef ki.. aslında çok değerlendirilicek şey var ama şampiyonluğa sağlam bir adım attığımızı görmek güzel.

Galatasarayın hakkını vermek lazım.
Çok iyi oynadı ama galip gelen taraf Beşiktaş oldu

GS bugün güsel oynadı ama Rüştü gününde ve top bizi seviyordu bugün

$ahsen ßizim iCin faRKetmez yenmek yaDa yeniLmemek.. Cünkü Trabzon qaLip eTik oLarak ßir $anSımız yok 2.Lik biLe imkaNszdı yani (:)
Neyse Sivas-TS oLmasında Bjk oLsun..2 yıL öNce yaPtıqınız qüzeLLiqi unutmaDık :D Bizde ßi qüzeLLik yapTık :D:D:D

$ahsen ßizim iCin faRKetmez yenmek yaDa yeniLmemek.. Cünkü Trabzon qaLip eTik oLarak ßir $anSımız yok 2.Lik biLe imkaNszdı yani (:)
Neyse Sivas-TS oLmasında Bjk oLsun..2 yıL öNce yaPtıqınız qüzeLLiqi unutmaDık :D Bizde ßi qüzeLLik yapTık :D:D:D

birak $imdi dakika 93 gol atiyordunuz nerdeyse.

Geri