Beşiktaş 2-1 G.Saray [33.Hafta - Tek BaşLık]

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00'den itibaren Jupp Derwall sahasında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk onbirde yeralan oyuncular sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar. Antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncularla kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yapıldı. Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı.

Emre Güngör tedavisinin ardından dinlendirilirken, Alparslan Erdem tedavi edildikten sonra takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı izinli olarak geçirdikten sonra çalışmalarını 20 Mayıs Çarşamba sabahı saat 11.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Basın mensuplarının, kalan iki maçta şampiyonluk adayları Beşiktaş ve Sivasspor ile karşılaşacaklarını vurgulaması üzerine Bülent Korkmaz, ''Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Biz galip gelmek kazanmak isteriz. Şartlar ne olursa olsun'' dedi.

Kaynak : AA

idman002.jpg

Sarı-kırmızılılar, çalışmalarını yarın sabah saat 11.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Hafta sonunda Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da, futbolcular günü izinli olarak geçirdiler. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı izinli olarak geçiren sarı-kırmızılılar, çalışmalarını yarın sabah saat 11.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan, Galatasaray'da kulübün ardından teknik direktör Bülent Korkmaz da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Ömrümde iLk defa GaLatasaray ın kazanmasını bu kdr istiyorum!!!

Arkadaşlar kimin şampiyon olacağını öğrenmenin tek bir yolu var;bekleyip görmek...

İyi Oynayan, Hakeden Kazansın... İnşaLLah Bu Takımda GaLatasaray OLsun...

gs böLümüne geLip şampiyon beşiktaş yazmanın anLamı nedir söyLer misiniz bana?

bu başLığa bjkLi arkadaşLarımız tarafından atıLan her oLumsuz mesaj siLinecektir haberiniz oLsun!

aynı şekiLde bjk böLümünde de diğer takım taraftarLarının bjk aLeyhine yazdığı her şey siLinecektir!

SĦARK;4320011' Alıntı:

Acınız Taze Anlıyorum Sizi :hhmanD

Başkalarının Şeyi İle Gerdeğe Girmek Buna Denir İşte :)

Baskasının seyiyLe gerdeğe girmekLe aLakası yok
şampiyon oLmaLarını istemiorm o kdr
Şampiyon oLmamaLarı için biz Ligde yendik zaten
şimdide sizin yenmenizi istiorm o kdr!!!

umut dünyası işte gs bjk yi yenecekte ohoooooo. :))))

galatasaraya belli olmaz ama bu tip maçlarda dengesiz oynuyor biraz buna benzer bi durumda trabzona 4 tane atmıştı şampiyonluktan etmişti ama benim gönlüm beşiktaşın kazanmasından yana.....

Baskasının seyiyLe gerdeğe girmekLe aLakası yok
şampiyon oLmaLarını istemiorm o kdr
Şampiyon oLmamaLarı için biz Ligde yendik zaten
şimdide sizin yenmenizi istiorm o kdr!!!

Dediğim Gibi Acınız Taze Anlıyorum Sizi :hhmanD:hhmanD:hhmanD

Geri