BEŞİKTAŞ'K 2-4 Fenerbahçe [SL 22. Hafta - Tek BaşLık ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lugano atılmamalıydı yani? Hakemlere artık bi şey diyecek halim kalmadı da size sorayım. 3 tane önemli pozisyonda avantaj kuralı neden işlemedi? Bak hakem art niyetli değil diyorum hiç kimse art niyetli değil ama kural neden işlemiyor? He yenilgimizde ne hakemin başarısızlığıdır ne de fenerin başarısıdır. Yenilginin tek sebebi ferrarinin ihanetidir.!
Farkı biz atacak üzereyken başımıza bunlar geldi.
Bir arkadaşta Alex hakkında yorum yapmış. Evet Alex'in kalitesine hiç kimse yorum dahi yapamaz bence. Yaptığı işler istatistiki olarak ortadadır. Ama çoğu büyük maçlarda Alex'in kaybolduğu da ortada. Alex süper oyuncu derken bunuda söyle kardeşim. 11-11 maç oynanıyor. Alex ortada yok hatta emre'de. Beşiktaş 10 kişi kaldı penaltı ve Alex ortaya çıktı!!!

Varsın Olsun Üstümüzden Gitmesin Keder
Siyah beyaz Forman bize bir ömür yeter
Senin Aşkın Uğruna Ölmeye değer!!
Beşiktaşım Sevmişiz Seni...

11'e 11 İken Alex'in İsmini Duydun Mu Sen ? Allah Askına 1 Tane FenerLi'de DelikanLı Olsun Gercegi SöyLesin. Ne Olursa Olsun Bu Taraftar Bu Takıma Her Zaman Destek Vermeye Devam Edecektir.

Sizlerle Bizleri Ayıran Farkımız Bu.

Delikanlılığı işin içine sokacaksak işin rengi değişir.

Takımınıza destek vermenize bişey diyen yok zaten.Bizde sırtımızı dönmüyoruz yenildiği zaman.

Takımınızı ne kadar sevdiğiniz futbolcunuz kırmızı kart gördü diye yerden yere vurmanızdan belli.

Ayrıca siz değilmiydiniz Kadıköyde 10 kişiyle 3-4 yenip hala bugun bile sevinen?Dün akşamda yenseydiniz o zaman?

Koca takım 1 futbolcu kırmızı kart görünce dağılıyosa sorunu başka yerde arayın.

Alex'e gelince; adını duymasamda yaptıklarını görmem yetiyo bana.Siz o beğenmediğiniz Alex'i tutabilseydiniz zaten skor 2-1 Beşiktaş lehine olurdu.

Siz fenerlilere ben geçen sene çok güldüm , bu sezon sonuda son gülen yine ben olurum sen kafayı takma
:biggrin

bayılma numarası çeken 'DoğuşTan' Fenerlileri biliriz
:lol:

biz size kaç senedir gülüyoruz bikerede sen gül.

Oda senin hakkın tabi =)

Delikanlılığı işin içine sokacaksak işin rengi değişir.

Takımınıza destek vermenize bişey diyen yok zaten.Bizde sırtımızı dönmüyoruz yenildiği zaman.

Takımınızı ne kadar sevdiğiniz futbolcunuz kırmızı kart gördü diye yerden yere vurmanızdan belli.

Ayrıca siz değilmiydiniz Kadıköyde 10 kişiyle 3-4 yenip hala bugun bile sevinen?Dün akşamda yenseydiniz o zaman?

Koca takım 1 futbolcu kırmızı kart görünce dağılıyosa sorunu başka yerde arayın.

Alex'e gelince; adını duymasamda yaptıklarını görmem yetiyo bana.Siz o beğenmediğiniz Alex'i tutabilseydiniz zaten skor 2-1 Beşiktaş lehine olurdu.

Yukarıda Yazdıklarımı Okudun Mu ? Konuyu Kapattım Ben . Hangi keLimeyi Ne Anlamda Söyledigimide Yazdım. Yanlıs AnLsaıldıysam Özür Diledigimide Söyledim.

Son Olarak . Alexinizi 11 e 11 iken Gördük Zaten . Hatta Sizin Dediginiz Gibi "gül gül öldük". :)

Bu Fenerlilere Forum açıldığından beri ne söylersen söyle Kibirliler .
( 2005'ten beri )
Hep onlar haklı diğer takım taraftarları ne anlar futboldan .

Geldim Bjk forumunda yazdım yine beni buldular .
Adamların işi gücü kalmamış benimle uğraşMaya Çalışıyorlar

Dahada yazmam One Minit .
İlk mesajıma bakın maç hakkındaki yorumumdur .
:001_cool:

Bırakalım eğlensinler , Sezon sonu Görüşürüz .
Burdayız Hep .

Siz fenerlilere ben geçen sene çok güldüm , bu sezon sonuda son gülen yine ben olurum sen kafayı takma
:biggrin

bayılma numarası çeken 'DoğuşTan' Fenerlileri biliriz

en son ne zaman şampiyon oldunuz diye sorarlar adama. dengimiz değilsiniz kaale almıyoruz. başka takımları destekleyen taraftarlarla işim olmaz. en son Fenerbahçeyide yeniyodunuz. böle başka takımlara yandaşlık yapan taraftarların hayatları ne zor ya üzülüyorum

Leke'ye kimi zaman kızar kimi zaman evet adam hakLı derim..

Şuanda konuştukLarında hakLı hemde sonuna kadar..Dün maçı ferrari ve hakem yüzünden verdik..Tabi ki en önemLisi ferrari..

Birkan sana geLince adama diyorsun ya en son ne zama şampiyon oLdunuz dıye ? sana tek diyecegım 4 sene ıcınde 2 kere 2 dakıkaLık sampıyonLuk sevıncı yaşayıp 2.bitirmektense 25 sene şampiyon oLmayız daha iyi..Umarım trabzonspor şampiyon oLur bunu sırf dun kı maçtan sonra demedım en başından beri söyLüyorum ne bursa ne gs ne fb araLarında en samımı buLdugumuz takım trabzonspordur..

rekabette samimiyet yoktur. ya tek takım tutarsın ya da takım tutmazsın.

konuyu başından beri takip ediyorum ve çok iLginç yorumLar okuyorum

Lugano,emre beLezoğLu,biLica..İllallah ettirten oyuncuLar bunLar türkiye Liginde..Ve hepsi fenerbahçede..Ne tuhaf bi ayrıntı öyLe değiL mi ??

Maç Sırasında Lugano'nun Ferrari'ye Yaptığı ÇirkefLik DefaLarca Ağır Çekimde GösteriLdi.
Yinede Ferrari, Lugano'nun Oyununa GeLmekLe Çok Büyük SaLakLık Yaptı.
Ayrıca Takım 2-1 Kazansaydı Kimse Schuster'i Tartışmayacaktı Hocanın Hatası Yok ALmeida'nın, Bobo'yu KatLaması Lazım Ferrari'nin ÖyLe Bir SaLakLık Yapmaması Lazımdı BireyseL HataLardan Kaybettik Bu Maçı Schuster'in Yüzünden DeğiL.

Niyet Ve Diyet..

Skoru bir kenara bırakırsak Beşiktaş – F.Bahçe derbisi bence bu sezonunu en kaliteli karşılaşması oldu…

2u43b5z.jpg

Beşiktaş, Necip’in kaleleri şaşırmasıyla yenen gol sonrası biraz bocaladı, fakat bu gayet normaldi…

Neticesinde zaten varolan bir baskı erken yenen golle sinirleri biraz yıprattı…

Beşiktaş maçın 3’te birlik dönemini taraftarın müthiş desteğine rağmen biraz sıkıntılı atlattı…

Ekrem’in bencil ama şahane vuruşu gol olunca derin bir nefes aldık ve gerçek kimliğimize büründük…

İlk yarıda Beşiktaş’ın akıcı ve tempoyu düşürmeden oynama isteğine anlamsız düdüklerle balta indiren Çakır, ikinci golün gecikmesine neden oldu…

Beşiktaş’ın üç kez ciddi atak girişimini avantaj kuralı uygulamayarak kesmesi, çıkartmadığı bir kırmızı kart ya da çizgiyi geçen toptan daha büyük bir skandaldır…

Federasyonun hakemi topun çizgiyi geçmediğini görmedi diyelim, ee peki atağın devam ettiğini de mi algılayamadı?

Çakır’ın iyi niyetli bir hakem olmadığını çok net bir şekilde anlayabilirsiniz…

Buna rağmen dakikalar ilerledikçe derbi maç bana Beşiktaş – Bucaspor karşılaşması izlenimi verdi…

Golle beraber gidişat skor anlamında da o yöne doğru gidiyordu ki, bir köşe vuruşu sonrası Ferrari’nin akıl almaz dirseği tüm gecenin içine etti…

Ferrari’nin hareketi kırmızı karttır ve bedeli yani diyeti ağır bir şekilde ödetilmelidir…

Gelelim olayın aksiyon tarafına, tartışmasız bir Lugano faulü var, avantaj kuralı nedir bilmeyen ve tüm Beşiktaş ataklarına düdüğüyle kan doğrayan Çakır, bu kez Lugano’nun faulünde düdük çalmadı…

Lugano’nun dirseği Ferrari’nin boynuna sert bir şekilde geldiğinde zaten o top yere düşmeden düdüğün çalınması gerekiyordu…

Niyetini belli eden bir hakem olduğu için aksiyonu takip etti ve faulden sonra gelişen harekete kırmızı kartını çıkardı…

Bu Ferrari’nin yaptığı hareketi hafifletmez düpedüz ihanet etmiştir, ancak ne olursa olsun niyeti belli olan bir hakemin bu tavrını da gözden kaçırmamak gerekiyor…

Devamında olasılıkların azaldığı ve 10 kişi kalan Beşiktaş’ın gardının düştüğü dakikalarda Schuster’in hamle hatası sonu hızlandırdı…

Skor dengedeyken Necip – Aurelio değişikliği yerine Almeida – Fernandes değişikliğiyle orta alanda frene bassaydık böylesine bir mağlubiyet almazdık diye düşünüyorum…

Ferrari oynamış, Sivok oynamış pek mühim değil ya da Bobo – Almeida…

İsimler arasında dağlar kadar fark yok…

Haftalardır bağra basılan, oynamıyor diye isyan edilen Ernst’in yaptığı hatanın devamında gelen golden sonra (birkaç istisna dışında) bu takımda kimsenin yerinin garanti olmadığı düşüncesindeyim…

Birkaç vasat futbolcu dışında aşağı yukarı kim oynarsa oynasın aynı senaryo işleyecektir…

Karşılaşmanın gol sonrası travma dönemi ile 10 kişi kalınan dakikalar arasında Beşiktaş’ı çok beğendim…

Herkesin de aynı fikirde olduğunu düşünüyorum…

Bu futbolun kazandırması için sezon sonu futbolcu kadrosunda ciddi yapılanmalar olması gerekiyor…

Özellikle müdafa kısmı tamamen revize edilmeli...

Teknik kadro değişikliği çözüm olmaz…

Federasyonu, hakemleri, vasat futbolcuları eleştiriyoruz…

Sonrasında teknik kadroyu yerden yere vuruyoruz…

Hatalar yapılıyor fakat Schuster’in işi futbolculardan daha zor ve zamana ihtiyacı var…

Altı ayda Avrupa Ligi Şampiyonluğun, Lig Şampiyonluğun ve Türkiye Kupası Şampiyonluğun bir arada gelmesi mucize bir beklenti olurdu…

En azından durumun farkındayız, bir şeyler kötü gidiyor ve bunu düzeltecek olan bizi gelecek sezona hazırlayacak olan Schuster’dir…

Yeni bir maceraya atılmanın zamanı da değil sırası da!

**

Son olarak gelelim şampiyonluk yarışına…

Niyeti belli olan bir organizasyonun diyeti bakalım bu sezon nasıl bir senaryo ile karşımıza çıkacak…

Denizli ve “iki iki mi?”den sonraki üçüncü filmi gerçekten çok merak ediyorum…

- FATİH KAYA - HABER1903 -​

Bitmesin DertLer...

Bitmesin Dertler Ekime Kadar Beşiktaşlıyız Ölene kadar

Hiç üzülme Beşiktaşlı boynu dik alnı açık dolaş sokaklarda, Göğsünü gere, gere Beşiktaşlıyım de. Beşiktaşlı olmak hayattaki en önemli onur ve gururdur her Beşiktaşlıyım diyen için. İlk defa yenilmiyor Beşiktaş Fenerbahçe’ye ileride de yenecektir ve yenilecektir. Fenerbahçe maçında yüce rabbim bana birkez daha gösterdi, Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu. Hakem Cüneyt Çakır; sen misin FİFA hakemi. Korktun Cüneyt çakır maçı Fenerbahçe kazansın diye uğraştın. Başardın da gerçi senin ekmeğine bizim Ferrari de yağ sürdü. Maçın başından sonuna kadar hep Beşiktaş’a kart verdin. Ekrem Dağ, Necip Uysal'a, Quaresma'ya ve Rüştü'ye gösterdiğin kartlara bir bak bakalım hangisi hak ediyor. Lugano senin babanın oğlumu Cüneyt çakır, Gökhan Gönül senin amcanın oğlu mu? Beşiktaş’ın yediği 1. golde Lugano, Ferrari’ye faul yapıyor. 3. Golde Ern’st faule maruz kalıyor. Gökhan Gönül neredeyse Simao’nun ayağını kırıyordu ama bir şey yok. Cüneyt Çakır sen ve arkadaşlarının futbol adaleti yok. Siz bu işi beceremiyorsunuz. Korkuyorsunuz, Çünkü Beşiktaş’ı tehlike görüyorsunuz. Devam edin. Hiç fark etmez. Bak Cüneyt biz kendi aramızda böyle bir tezahürat yapıyoruz. Bitmesin Dertler Ekime Kadar Beşiktaşlıyız Ölene kadar, sende olmasan bu dünyada sevilecek ne var.

Arrivederci İtaliano

Ferrari 4 milyon euro civarı bonservis bedeli ödedi Beşiktaş kulübü sonra sana yıllık 3 milyon civarıda para veriyor. Geldiğinden beri toplam 25 maç oynamışsın bunlarında sadece 11 tanesinde ilk 11 başlamışssın. Fenerbahçe maçı senin için kendini ispatlama maçı ama sen lugano’nun oyununa gelip dirsek vuruyorsun. Özür dilesen ne olacak. Olan oldu iyi giden takımın ahengini bozdun ve mağlubiyette baş rol oynadın. Bence sen kafa olarak da burada değilsin. Bence ayrıl bu takımdan. Taraftarı hayal kırıklığına uğrattın.

AL-MEİDA , AT-MAYIDA Bileceksin

Senin için başta kendi vatandaşın Jose Mourinhonun neler yaptığını biliyorum. Werder Bremen'den ayrıldığında taraftarın ne kadar üzüldüğünü biliyorum. Bu sen değilsin. Sen Portekiz milli takımının santroforusun. Sol ayağının ne kadar etkili olduğunu, birebirde ne kadar etkili ve hızlı olduğunu biliyorum. Gol kaçırabilirsin buna hiçbir zaman bir şey demem ama artık silkelenme vaktin geldiğini düşünüyorum. Artık gelecek yılın provası altında bu sezon gollerinle kendine güvenin gelsin.

Yazımın son bölümünde sayın Schuster’e seslenmek istiyorum. Sayın Schuster kendinize has bir yaşam tarzınız, düşünceniz var saygı duyarım. Benim merak ettiğim tek soru şu. Bobo’yu almadınız eyvallah anlarım onu. Peki ne den sivok yok. Güvendiğiniz Ferrari cepheyi terk ediyor. Takımda yedek stoper yok neden? Sayın Schuster, Allah aşkına ne olur artık kendi bildiğinizi okumaya bir son verin. Dünyayı yeniden keşfe çıkmayalım.

- ALİ AYDIN - HABER1903 -

Sen de Olmasan Şu dünyada Sevecek Kimim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri