BEŞİKTAŞ'K 2-4 Fenerbahçe [SL 22. Hafta - Tek BaşLık ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek cok kırılma noktası olmakla beraber...macı kazananın hak etmedigi bir galibiyet oldugunu düşünmekle beraber..kazanan haklıdır...:smile:

allah schuster ve ferrarinin bin belasını versin.

bi oyuncu bi takımı anca bu kadar çirkince satabilir.

tam fener oyundan düştü atak oynamaya başladık ferrari dingili yaptı yapacağını,

zaten daha öncede luganoyu indirdi yere hakem görmedi,oda penaltıydı.

bu schuster ile olmaz.

derbi maçında eline,ayağına,ağzından çıkan kelimelere dikkat ediceksin.

dikkat etmiyorsan profesyonel in p si olamazın.

ibrahim süper zekası da hala ofsayt taktiği uyguluyor çok bi b.ka yarıyo gibi,gördü golü.

almeida yıda kutlarım bu arada.

Pek cok kırılma noktası olmakla beraber...macı kazananın hak etmedigi bir galibiyet oldugunu düşünmekle beraber..kazanan haklıdır...:smile:

Beşiktaşlıyım ama hakettik bence, Adamlar sakin ve emin şekilde oynadılar, Bizde oyuncu iyi olsa yönetim kötü yönetim iyi olsa oyuncu kötü dengesi yok :angry:

almeida çok iyi bir golcü oldugu için geldiya BJk takımına o yüzden real madrid istemedi cünkü cok ii oynuyo

hiç konuşmamamız lazım yenildik hem de çok çok ağır bir şekilde. hakemecarda curda kulp takmamak lazım. yazık ama bu taraftara camiaya bu sezon damı gol değil demiröreen ?

almeida çok iyi bir golcü oldugu için geldiya BJk takımına o yüzden real madrid istemedi cünkü cok ii oynuyo

evet çok iyi oynuyor... beşiktaş bölümüne gelip provakasyon yapmazsan sevinirim. önceki avatarında bu yüzden kaldırıldı! Yendiniz OK, ama efendi olun.

Skor 2-1 BJK nin lehine iken Quaresma bencil olmasa her zaman ki gibi. Ferranin Lugano ya son derece gereksiz hareketi olmasa BJK farka bile gidebilirdi ama olmadı.

bi ara da feneri inönü de 3-0 yenmiştik ve bjk arkadaşlar forumdaki,fenerlilerle dalga geçiyordu ve onlara kızıyordum dalga geçmeyin diye.

şimdi kalkmış sen aynısını bize yapıyorsun.

kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapmıcaksın hocam.

bu senin yaptığın resmen provakasyon,gelsin biri bana kızsın,tartışalım diye bekliyorsun gibime geliyor.

ben zaten fener hakem sayesinde yendi falan demiyorum,yendi ama 10 kişilik bi takımı yendi farkettiysen.zamanında yine 10 kişi kalıp kadıköyde 4-3 yenmesini de bilmiştik.

senin gibi bende almeida yı eleştiriyorum hemde çok.

ama senden önce bırak ilk önce beşiktaşlılar kendi takımını eleştirsin dimi ?

ha eleştir ama dalga geçercesine değil.

Beşiktaşlıların Alex gibi bir dünya yıldızını izlemek sonuna kadar hakkıydı...

Geçmiş olsun.

Dünya YıLdızı :))) ALex'in Yerine CimiLLi İbo'yu Oynat Oda 3 Tane Atar Defans Denen Birşey Yok Takımda.
Ferrari ve ALmeida Bravo ÇocukLar Bravo!

Beşiktaşlıların Alex gibi bir dünya yıldızını izlemek sonuna kadar hakkıydı...

Geçmiş olsun.

ya dai bi golünde toraman zaten bıraktı gerizekalı ofsayt taktiği uyguladı,diğerinde ilerizekalı aurelio kafa ile karşılık vericeği yerde ayağını kaldırdı.

tamam alex çok ii oyuncu fakat şunu da kabul etmek gerekir ki ferrari dingili atılmadan önce beşiktaş atak oynuyordu takım kendine gelmişti.fener ozaman ortalıkta gözükmüyordu.

ferrari satmasaydı takımı ozaman görecektim bu dalga geçenleri.

ha bu arada fenerin direkten döndüğü topu ve ferrarinin luganoyu indirdiğini de görmüyor değilim =)

son sözüm beşiktaşı rezil eden,küçük düşüren herkesi allah bildiği gibi yapsın.

neyse feneri tebrik ederim.

Desene sizin dünya yıldızları cimilli ibodanda beter =)

Neyse polemiğe girmicem herkez sahada konuştu bugün yeterince.

Tartışacak birşey yok adam hat trick yaptı.

Yukarda yazdığım sözüde yazan yine bi Beşiktaşlı arkadaşım ben söylemiyorum yani rahat olun =)

BizimkiLer Tek MaçLa Dünya YıLdızı OLmadı.
Ama Sen 3 GoLLe ALex'i İLah Yaptın ULan Tam FenerLisin Harbi Sen.
Ayrıca ReziLLik Bu DeğiLdir Kardeşim; ReziLLik KaLecisiz 10 Kişinin 55 Bin Tane RenkLiye O Acıyı Tattırmasıdır =)) Siz Bizden NeLer NeLer Çektiniz Unutmayın...
Onun İçin FazLa ÜzüLmeyin Schuster Defansada Bir Kaç Takviye Yapacaktır Sezon Sonunda Bu Takımın En Büyük Sorunu Savunma.

Hani eskiden kamyon şöförLeri aracın arkasıyLa babam sağoLsun yazarya sizde gidin ferrari sağoLsun yazın..Ferrari bunu hak ediyor gerçekten..

AsLında burda eLeştiriLmesi gereken en başta hocamız ama geL gör ki haLa sabır diyoruz..Bobo yerıne hugoyu oynatmak tam anLamıyLa ahmakLıktı..

Gittik maça 3 saat öncesınde bağırdık çağırdık haykırdık beşiktaş aşkımızı ve sonunda kaybettık,peki ne oLdu sevgımız mı azaLdı ?? aksine arttı..DüzeLir eLbet herşey biz ne isyan ediyoruz ne pes ediyoruz biz aksine şuan beşiktaş'a sahip çıkıp seninLeyiz uLan diyoruz sonuna kadar..

Verdiğin acıLar biLe bizi daha güçLü kıLıyor be beşiktaşım..İyi ki sevmişiz seni..

Bu arada fenerbahçeyide tebrik ederiz,biz hakkı babadan seba başkandan böyLe gördük..

Dip Not : Gökhan gönüL'e 2.sarı karttan kırmızı kart vermeyen hakeminde Allah beLasını versin..

17 de 17 ye doğru gidiyor durmak yok aynen devam

BU ARADA MAÇI ŞÖYLE ÖZETLEYİM BAKTIM BJK İLK 11 NİNİN LİGDE ŞİMDİYE KADAR ATTIĞI GOL SAYISI BU MAÇ DAHİL 14 SADECE ALEX VE NİANG 16+12=28 GOLÜ VAR YANİ İKİ KATI..GOL ATAMAYAN OYUNCULARLA OYNARSAN YENİLİRSİN.KİEV MAÇINDAKİ BUTUN DEFANS KALECİ DEĞİŞMİŞ AMA YİNE 4 YEMİŞSİN.HER MAÇ 4 YERSEN DE KAZANAMAZSIN

~SiLenT ScЯeaM~;5289685' Alıntı:
BizimkiLer Tek MaçLa Dünya YıLdızı OLmadı.
Ama Sen 3 GoLLe ALex'i İLah Yaptın ULan Tam FenerLisin Harbi Sen.
Ayrıca ReziLLik Bu DeğiLdir Kardeşim; ReziLLik KaLecisiz 10 Kişinin 55 Bin Tane RenkLiye O Acıyı Tattırmasıdır =)) Siz Bizden NeLer NeLer Çektiniz Unutmayın...
Onun İçin FazLa ÜzüLmeyin Schuster Defansada Bir Kaç Takviye Yapacaktır Sezon Sonunda Bu Takımın En Büyük Sorunu Savunma.

Tamam kardeşim sen haklısın.

Sİz aldığınız her adamı bilmem kaç Alex eder diyerek zaten onu ilah yapmıştınız.Benim ilah yapmama gerek yok o yüzden.Neyse uzamasın siz o 6 sene önceki son 10 dksını kaleciz oynayıp kazandığınız maça sevine durun.

iyi geceler =)

MozoLe Miяach;5289805' Alıntı:
Hani eskiden kamyon şöförLeri aracın arkasıyLa babam sağoLsun yazarya sizde gidin ferrari sağoLsun yazın..Ferrari bunu hak ediyor gerçekten..

AsLında burda eLeştiriLmesi gereken en başta hocamız ama geL gör ki haLa sabır diyoruz..Bobo yerıne hugoyu oynatmak tam anLamıyLa ahmakLıktı..

Gittik maça 3 saat öncesınde bağırdık çağırdık haykırdık beşiktaş aşkımızı ve sonunda kaybettık,peki ne oLdu sevgımız mı azaLdı ?? aksine arttı..DüzeLir eLbet herşey biz ne isyan ediyoruz ne pes ediyoruz biz aksine şuan beşiktaş'a sahip çıkıp seninLeyiz uLan diyoruz sonuna kadar..

Verdiğin acıLar biLe bizi daha güçLü kıLıyor be beşiktaşım..İyi ki sevmişiz seni..

Bu arada fenerbahçeyide tebrik ederiz,biz hakkı babadan seba başkandan böyLe gördük..

Dip Not : Gökhan gönüL'e 2.sarı karttan kırmızı kart vermeyen hakeminde Allah beLasını versin..

Senin de söylediğin gibi, Fenerbahçe'nin yıllardır nerdeyse korkulu rüyası olmuş maçtan 1 gün önce oynamayacağı haberi gelene kadar Quaresma'dan falan daha çok korktuğum Bobo'yu oynatmaması Schuster'in hatası.
Ferrari'nin atılması maçın gidişini değiştirdi ama yine seninde söylediğin gibi Schuster Sivok'u oynatmalıydı belki de...
Ama Tabi Schuster'de Ferrari'nin orda hiç gereği olmayan bir hareket yapıp atılcağını tahmin edemezdi.
Hakeme gelince Penaltı pozisyonunun öncesini sanırım sohbet ederken falan kaçırdım, eğer topsuz alanda yapılan bi faule Penaltı verdiyse kural ihlali olabilir diye düşünüyorum eğer dediğim gibiyse Kırmızı kart doğru ama Penaltı yanlış bi karar olurdu...
Yok öyle değilde Kornerden sonra uzaklaştırılırken falan yapılmışsa hareket 2 karar da doğru.
Ayrıca yine hakemden gidicem 2 konu daha Diego Lugano ve Matteo Ferrari maçın başından Ferrari atılana kadar İtişti kakıştı mücadelenin ötesinde şeyler yaşadı izlerken belli oluyodu bu bi uyarı verip belki olayları yatıştırabilirdi.
Diğer konuysa yine senin bahsettiğin Gökhan Gönül konusu çok haklısın Gökhan'a orda 2. kartı vermeliydi.
Tabi buna karşılık Ekrem'in atılmaması söylenebilir onunda sarı kart aldıktan sonra sert bi hareketi vardı.
Bi Fenerbahçeli olarak görüşüm böyle bu konular için.Oyunun geneline bakıldığında iyi oynadığımızı düşünüyorum.
Ekrem'in Golü de belkide ayın golüydü.
Kim ne derse desin Kaptan çok iyiydi çoğu zaman olduğu gibi.
Beşiktaş'ta iyi oynadı ama dediğim gibi Ferrari'nin fevri hareketi oyunun şeklini değiştirdi.

"Ferrari'nin yaptığı affedilemez"

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Ferrari'nin Fenerbahçe maçında yaptığı hareketin cezasız kalmayacağını belirtirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirmeye devam etti.

mete_3UPHN.jpg

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, farklı kazanabilecekleri maçta Ferrari'nin hatasında dolayı Fenerbahçe'ye 4-2 yenildiklerini belirterek, İtalyan oyuncunun hareketinin cezasız kalmayacağını söyledi.

Düren, maçın ardından stattan ayrılırken yaptığı açıklamada, ilk dakikalarda 1-0 yenik başladıkları maçta takımın gayretiyle oyunu dengeleyerek beraberliği sağlayıp, öne geçtiklerini belirtti ve ''Bu ana kadar ciddi anlamda oyundan memnun olduğumuzu, hatta 3. olası bir golle oyunu koparacağımız düşündük'' dedi.
Daha sonra Ferrari'nin hatasından dolayı takımın dengesinin bozulduğunu ifade eden Mete Düren, ''Böyle bir anda Ferrari'nin hiçbir şekilde affedilmeyecek olan bir hatasından dolayı takımın tamamen dengesi bozuldu. Bu dengesizlik neticesinde farklı kazanabileceğimiz bir maçı farklı kaybettik. Disiplinsiz bir hareket nedeniyle bir oyuncumuzun sözleşmesini fesheden yönetimimiz, böyle bir harekette de ne şekilde davranacağına oturup, karar verecektir. Böyle bir hareketin cezasız kalmayacağını söyleyebilirim. Bunun ne olacağına hep birlikte karar vereceğiz'' diye konuştu.

''BEŞİKTAŞ'IN LEHİNE POZİSYONDA KURALLAR RAFA KALDIRILIYOR''
Mete Düren, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in basın toplantısında söylediği sözleri hatırlatarak, kuralların Beşiktaş'ın aleyhine işlediğini önü sürdü.
Düren, şöyle konuştu:''Bir oyuncu karşı takımdaki oyuncuya tekme atarsa sarı kart görür, aynı oyuncu bir kez daha tekme atarsa daha evvel kart görüp görmediğine bakılmaksızın yine kart görür. Ta ki bu oyuncu tekme atmamayı öğrenene kadar. Bu sözler benim değil, sayın federasyon başkanımızın gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanan beyanatından alınmış sözlerdir. O zaman ben de yetkilileri maçın 79. dakikasında Gökhan Gönül'ün mevcut sarı kartının üstüne oyuncumuz Simao'nun ayak bileğine basmış olmasını tekrar gözden geçirmelerini istiyorum. Sonuçta hakemin görmediğini Aykut hoca gördü ki bu oyuncuyu dışarı almak zorunda kaldı. Kurallar, oynadığı maçlarda Beşiktaş'ın aleyhine işliyor ama Beşiktaş'ın lehine olması gereken bir pozisyonda o kurallar rafa kaldırılıyor. Bizim zamanında itirazımız buydu. Bu itirazı yapan başkan ve yöneticiler ceza aldı. Federasyon başkanı tarafından yapılan açıklamadan sonra, üst düzey bir hakem eğer bu açıklamaya uymayan çok bariz bir hareketi es geçiyorsa bunun ne şekilde cezalandırılacağını hep birlikte göreceğiz. Bundan evvel 'bu hareketlerin takipçisi olacağız' dediğim zaman 'nasıl olacak' diye merak ediyorlardı. Ben hiç merak etmiyordum. Hiç fazla takibe gerek kalmadan önümüze bir pozisyon çıkacağından çok emindim. Şimdi bakalım ne olacak.''
Mete Düren, taraftarın teknik direktör Schuster'e tepki göstermesiyle ilgili ise ''Bu geçen hafta konuşuldu. Taraftar oyundan ve sonuçtan memnuniyetsizliğini ifade etti. Bence olay kapandı'' dedi.
Sivok ve Bobo'nun kadroya alınmayışla ilgili ise Düren, ''Bu yabancı kontenjanından kaynaklanan teknik bir problem. Hoca böyle bir kadro uygun görmüş. Bu kadro da maçı farklı kazanabilecek, 3-1'e getirebilecek bir kadroydu. Biz kendi elimizde farklı kazanabileceğimiz bir maçı farklı kaybettik'' diyerek sözlerini tamamladı.

"Ferrari'nin yaptığı affedilemez" - NTVSpor.net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri