BBP, referandumda 'evet' kampanyasını Yazıcıoğlu'nun 12 Eylül fotoğrafı ile başlatıyo

Maddeleri okumadan yorum yaptığın ne kadar belli. Yürütmenin kontrolünde olan bir yargıdan nasıl şeffaflık bekliyorsun?

askerin ve dış güçlerin elinde olucağına yürütmenin kontrolünde olsun...
darbeciler yargılanıcak..öyle kafasına göre astığım astık kestiğim kestik zamanları geçti..
sivil yargı olucak arkadaşım..askerin yargısı ayrı,memurun ayrı,postacının ayrı,polisin ayrı mahkemelerimi olucak.kaç tane devlet var devletin içinde..

Peki CHP MHP BDP ve onun siyasi uzantısı PKK

yahu sen ikide bir bunu yazıyorsun bildiğin bişeymi var pkk lı olan kişi said kurdi dir ve şimdiki ayakçı takımdıır kendi düşüncelerinizi chp ye atmayın

haklısın dostum.... yorumsuz =) hep aynı cümle

14 tane yolsuzluk davası arkasında ve millet vekili olamayan bir adam, şapkadan tavşan çıkar misali başbakan çıktı.
Biz hala müslümanlık hikayeleri dinliyoruz.
Hiç bir konuda hiç kimse ile uzlaşmayı kabul etmeyen dikta beyinli insanlar.
Halka soralım diyorlar.

Vay vay vay...

Bu son yılların modası aslında.
Halk iradesi geyiğinin frans hollanda gibi ülkelerde nasıl sonuçlandığını gördük sanırım.

Minare yasakları gibi mesela.

Önce bütün medya ile insanları bir şeye şartlandırıp, sonrada "Biz ne yapalım, bu milletin kararı" demek komikliğine düşen siyaseti aciz ve henüz, (bazı arkadaşların deyimiyle) SAYDAM! bulmak da nasıl bir komedidir.

İşin komedisi bir yana bir de trajedisi var.

Kapatma davasında 1 üye hariç tamamının AKP nin Cumhuriyet düşmanı DİNCİ! çevrelerin odak noktası olduğunu kabul ettiğini. ! üyenin de zaten AKP eliyle atandığını tartışmaya bile gerek yok.

Şimdi burada millet çıkıp da diyor ya, SAYDAMLIK!

Arkadaş meclis te 550 ye yakın millet vekili var.
370 küsürü yahudi severler bilmemnesi üyesi, 240 küsür tanesi AKP den.
ONE MÜNÜT!
Saydam derken? Anlamadi ben?
AKP li vekillerin yakın zamanda zaman aşımından düşmüş ve bir kısmı için takip kararı devam eden 200'ü aşkın yolsuzluk, davasından bahsetmeye bile gerek yok diye düşünüyorum ama yeri gelmişken de "cuk" sesini duymaktan büyük haz alıyorum.

Neyse bir de referandum tutturdular ki sorma gitsin.

Arkadaş vatandaş neyi oylayacağını bilmiyor.
Şeffaflık derken?

Yahu bende mi gariplik var.
Yoksa sistem sorgulayan insanı mı sevmiyor bir türlü anlamadım.

askerin ve dış güçlerin elinde olucağına yürütmenin kontrolünde olsun...
darbeciler yargılanıcak..öyle kafasına göre astığım astık kestiğim kestik zamanları geçti..
sivil yargı olucak arkadaşım..askerin yargısı ayrı,memurun ayrı,postacının ayrı,polisin ayrı mahkemelerimi olucak.kaç tane devlet var devletin içinde..

Hiç hukuk devleti ve hukuk devletinde güçler ayrılığı diye birşey duymadın dimi?

Yürütmenin kontrol ettiği yargıya dikta diyorlar ama sen onun nedemek olduğunuda bilmiyorsun dimi?

Askeri yargının neden olması gerektiğini ve hemen hemen ordusu büyük ve güçlü ülkelerin hepsinde olduğu hakkında bir fikrin yok dimi ?

Askerin diye bahsettiğin ordunun Türk ordusu olduğundan hiç haberin yok dimi?

Durmak yok uyumaya devam.

80 Darbesinden Sağcısıda SoLcusuda Mağdur OLmuştur.
Muhsin YazıcıoğLu, Türkeş, Deniz Gezmiş ve ArkadaşLar vs. AkLınıza GeLen Bütün Siyaset KovaLayan KişiLerin O Döneme Ait Kötü AnıLarı MutLaka Vardır.
Gandiside, BahçeLiside Ayrı İki Görüşün TemsiLciLeri OLarak Bunun Farkına VarmaLı ve Demokrasi Adına Evet DemeLidir.
DarbeciLerin Anayasasına Hayır Referanduma Evet Diyorum TebrikLer Büyük BirLik.

Ya vericek cevabınız insanlara bakıcak yüzünüz yok hala iktidara kılıf peşindesin. Aynı cümleleri çevirip duruyorsunuz.

Akp iktidara gelene kadar terör olaylarına git bak defalarca söylendi anlamıyorsan aklından şüphe ederim.

Evet akpye kadar kimse teröre yatırım yapmadı, bak nasıl gelişti terör, yatırımlar meyvesini verdi desene..

En küçük pkklılara müdahale edemezken demekle sende iktidarın politikalarının yanlış olduğunu kabul ediyorsun.

Hala bu ülkede kürt açılımı diyen zihniyet var mı diyordum. Demek varmış. Etnik açılımı desteklerken kendin nasıl bir kılıf uydurdun acaba.

Açılım Zihniyetinden Hoşnut Olmuyorsan;
Doğuda Polisle Çalışan Terörist Yanlılarını,APO Bayrağı Çekip Sokaklarda Dolanşanları Tanklarına Taş Atan Çocukları Durdur.. Bunlar Yıllardır Vardı Hep Var Kim Engellemeye Çalıştı..Kimse..

AKP'nin Aldığı Riski Hanginiz Aldınız Anca Kapalı Kapılar Ardında " Vay Efendim Lailklik Elden Gidiyor,Şeriat Geliyor " Gibi Safsatalarda Bulundunuz..

Hangi Plan Projede Vardınız ki Hangisinde Olacaktınız...

Neticede Daha Anayasa Çıkar Çıkmaz Sırf İktidar Partisi Bu Anayası Düzenledi ve Yaptırıma Uyguladı Diye Reddettiniz..

HSYK,Anayasa Mahkemesi İle İlgili Düzenlemelere Vay Efendim Burası Hukuk Devleti Dediniz..

Farkında Mısınız Bilmiyorumda Ülkeyi İktidar Partisi Mi Yönetiyor Bunlar Mı Yoksa Kapılar Arkasından İş Çevirenler Mi?

Biri bu bilge Kral a bdp'nin referandumu boykot edeceğini söylesin..Adam çığrından çıkmış.İkide bir chp yi mhp yi bdp ile bir tutuyor..Atıp atıp tutuyor burda.

Birisi de şu vatandaşa boykot kelimesinin ne anlama geldiğini öğretsin ki iki de bir referanduma hayır diyecek kesimleri saydığımızda psikolojik rahatsızlık duymasın

bu vatandaş öyle bir anlatıyor ki görende sanır ki boykot demek referanduma destek anlamına geliyor

Boykot demek referanduma "hayır" demekten daha şiddetli karşı çıkmaktır.

boykot demek "hayır" demekten de öte insanların hür iradesine engel olmak ve bir nevi onlara şantaj yapmaktır.

Nasıl ki CHP de meclisteki oylamalarda sırg milletvekillerine güvenmediği için "olurda gizli bölmede oy evet oyu kullananlar çıkar diye boykot etmiştiya işte aynen öyle

ßiℓgè Қrαℓ;5084038' Alıntı:
Birisi de şu vatandaşa boykot kelimesinin ne anlama geldiğini öğretsin ki iki de bir referanduma hayır diyecek kesimleri saydığımızda psikolojik rahatsızlık duymasın

bu vatandaş öyle bir anlatıyor ki görende sanır ki boykot demek referanduma destek anlamına geliyor

boykot demek "hayır" demekten de öte insanların hür iradesine engel olmak ve bir nevi onlara şantaj yapmaktır.

Nasıl ki CHP de meclisteki oylamalarda sırg milletvekillerine güvenmediği için "olurda gizli bölmede oy evet oyu kullananlar çıkar diye boykot etmiştiya işte aynen öyle

Bilge Kral; Bu Ülkede Mecliste Boykottan Başka Ne Yaptılar Ki Şimdi Boykot'u Tanımamazlıktan Geliyorlar .Komik Yahu :)

ßiℓgè Қrαℓ;5084038' Alıntı:

Birisi sana boykotun evet anlamına geldiğini mi söyledi?Asıl sen boykotun ne anlama geldiğini bilmiyorsun..Yaptığın bütün konuşmalarda Bdp ''Hayır'' cı diyorsun,daha sonra boykot daha beter birşey diye nutuklar atıyorsun..Öncelikle bu seçime giren ve girmeyenleri ayırt et,ondan sonra bunları kategorilere ayır.Oy kullanmayanını,pkklısını,bdplisini aynı kefeye koyuyorsun ondan sonra yavuz hırsız gibi konuşmalar yapıyorsun.
İlk önce şunu bil;CHP ve MHP Bdp'ye en uzak partilerdir..Bugün mecliste Bdp diye bir parti varsa bunun destekçisi akp'dir.Bugün pkk'lılar varsa,şehitler veriliyorsa bunun nedeni yine akp'dir!!Öncelikle kendi partini iyi tanı ondan sonra burada yalanlar söyle..

Hımm demek CHP ve MHP BDP ye en uzak partiler .

merak ettim senin siyaset bilgin hangi yıllar arasına kadar geçerli

Hani 1990 yıllarda Şuan BDP li olan Leyla Zanaları Ahmet Türkleri Sırrı Sakıkları Zübeyr Aydarları ve diğerlerini ilk kez meclise sokup ülkenin başına bela eden kimdi

Muhtemelen bilmediğim için ben söyleyeyim Ozamanın SHP si şimdinin CHP si olan parti

Hatta Deniz Baykal ın Meclisteki sıra arkadşı şuan PKK Kongragel in avrupa sorumlusu Zübeyr Aydar dı.

Senin uzaklıktan kastın aynı sırada oturma mesafesi mi yoksa.

dur daha bitmedi

CHP nin 2009 belediye seçimlerinde Ankara Belediye başkan adayı olarak gösterdiği Murat Karayalçın SHP nin lideri iken Osman Baydemir le 2004 yerel seçimlerinde birleşip beraberce meydanlarda Apo itinin posterlerinin altında omuz omuza yaptığı mitinglerden de haberin varmıydı

Burdaki uzaklıkta omuz omuzanın arasındaki mesafe kadar dır muhtemelen

Dur hemen moralin bozulmasın daha bitmedi. CHP ve CHP lilerin BDP ve onun geçmişten günümüze kadar gelen partileri olan ilişkisi bununlada bitmiyor

Eskinin sosyalisti, şimdinin sıkı CHP'lisi Kemal Anadol'un Kürtler konusunda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını biliyormuydun

Hükümetin Kürt açılımını, "Saçılım" diyerek eleştiren CHP'li Kemal Anadol'un, daha önce Genel Başkan Yardımcılığını yaptığı Sosyalist Birlik Partisi, "Kürtlere üniter devlet" istemekten dolayı kapatılmıştı.

Anadol'un, genel başkan yardımcısı olduğu Sosyalist Birlik Partisi'nin (SBP) 3 Mayıs 1992deki kongresinde "Kürtler üniter devlet içinde yaşamaktan, bağımsız devlet kurmaya kadar çeşitli alternatif yaşam biçimlerini seçmekte özgür olmalıdırlar" kararı alınmış.

Partisi bölücülükten ve ihanetten dolayı Anayasa mahkemesi tarafından kapatılan bir CHP li Kemal Anadol'un mesafesini ben bile kestiremedim bu mesafeyi sana bıraktım :=)

Hatta hatta Ahmet Türk ün taaaa 1970 li yıllarda CHP den milletvekili oalarak meclise girdiğinden haberin olmadığını bildiğim için bu yüzden ona hiç değinmeyeceğim

Aslında bu örnekleri uzatmak mümkün. Lakin anlayan bu örneklerden de aradaki uzaklık mesafesini anlar.

CHP li Muharrem İnce' nin dediği gibi anlaya sivri sinek saz anlamayana vuvuzela bile az :)

şimdi bu bilgiler ışığında eline bir metre alıp ve aradaki uzaklık mesafesini ölçüp çıkan sonucu buraya yazarsan herkes görmüş olur

Sahi sonuç kaç?

ßiℓgè Қrαℓ;5084162' Alıntı:
Hımm demek CHP ve MHP BDP ye en uzak partiler .

merak ettim senin siyaset bilgin hangi yıllar arasına kadar geçerli

Hani 1990 yıllarda Şuan BDP li olan Leyla Zanaları Ahmet Türkleri Sırrı Sakıkları Zübeyr Aydarları ve diğerlerini ilk kez meclise sokup ülkenin başına bela eden kimdi

Muhtemelen bilmediğim için ben söyleyeyim Ozamanın SHP si şimdinin CHP si olan parti

Hatta Deniz Baykal ın Meclisteki sıra arkadşı şuan PKK Kongragel in avrupa sorumlusu Zübeyr Aydar dı.

Senin uzaklıktan kastın aynı sırada oturma mesafesi mi yoksa.

dur daha bitme di

CHP nin 2009 belediye seçimlerinde Ankara Belediye başkan adayı olarak gösterdiği Murat Karayalçın SHP nin lideri iken Osman Baydemir le 2004 yerel seçimlerinde birleşip beraberce meydanlarda Apo itinin posterlerinin altında omuz omuza yaptığı mitinglerden de haberin varmıydı

Burdaki uzaklıkta omuz omuzanın arasındaki mesafe kadar dır

dur hemen moralin bozulmasın daha bitmedi. CHP ve CHP lilerin BDP ve onun geçmişten günümüze kadar gelen partileri olan ilişkisi bununlada bitmiyor

Eskinin sosyalisti, şimdinin sıkı CHP'lisi Kemal Anadol'un Kürtler konusunda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığı konusunda ki bilgin nedir

Hükümetin Kürt açılımını, "Saçılım" diyerek eleştiren CHP'li Kemal Anadol'un, daha önce Genel Başkan Yardımcılığını yaptığı Sosyalist Birlik Partisi, "Kürtlere üniter devlet" istemekten dolayı kapatılmıştı.

Anadol'un, genel başkan yardımcısı olduğu Sosyalist Birlik Partisi'nin (SBP) 3 Mayıs 1992deki kongresinde "Kürtler üniter devlet içinde yaşamaktan, bağımsız devlet kurmaya kadar çeşitli alternatif yaşam biçimlerini seçmekte özgür olmalıdırlar" kararı alınmış.

hatta hatta ahmet Türek ün taaaa 1970 li yıllarda CHP nin milletvekili olduğundan hiç haberin yokturdur bu yüzden onu hiç demiyorum

aslında bu örnekleri uzatmak mümkün. lakin anlayan bu örneklerden de aradaki uzaklık mesafesini anlar.

CHP li muzaffer ince nin dediği gibi anlaya sivri sinek saz anlamayana vuvuzela bile az :)

şimdi bu bilgiler ışığında eline bir metr al ve aradaki uzaklık mesafesini ölç bakayım sonuç nedir

Ağzına Sağlık Çok Güzel İfade Etmişsin.. Melih Gökçek'in Karşısına Çıkardıkları Aday İlginçtir ki PKK Yatak Ve Yordamcısı Murat KARAYALÇIN'dı.. Sonra Bunları Görmezden Gelirler PKK yı Siz Besliyorsunuz Derler..

Saçmasapan tespitlerle Chp'yi shp ile bir tutuyorsun..Senin mantığınla gidecek olursak o zaman Akp saadet partisidir..Hatta daha ileri gidiyorum Akp kubilayı şehit edenlerin torunlarıdır.Yeterli geldimi sana?İstersen örnekleri çoğaltabilirim.
Yine atıp tuttuğun diğer konuşmalarına geleyim;

-Ahmet türk 1970'te değil 1974 de chp mardin milletvekili olmuştur..Hiçbir suça karışmamış bir adamın chp milletvekili olmasından daha doğal birşey yoktur..Dikkat edersen chp den sadece bir kere milletvekili olmuştur..Ayrıca 1974 lü yıllarda ülkede terör diye bir sorun yoktur ve 1978'den itibaren başlamıştır.

-1992'de sbp diye bir parti olduğunu bilmiyorum varsa bana kaynak göster de kemal anadolun yaptığı konuşmayı bende dinleyeyim.Savsata yalanlar bunlar.

-Murat karayalçın 2004'te Sosyaldemokrat halk partisinden belediye başkan adayı olmuştur.

-1991'de hadep ile ortak seçime giren parti SHP'dir.CHP değil!o zamanlar chp darbeden dolayı kapalıydı.daha sonra açıldı

-Karayalçın 2004'te değil yine 1991'de shp başkanı olduğu sıralarda yaptığı bir mitingde apo bayrakları açanlar olmuştur..
Not: Murat karayalçını da baykalı da sevmem ama kendin atıp kendin tuttuğun için açıkladım.

Partilerin ismini bilmiyorsun(Chp yerine Shp),liderlerin ismini bilmiyorsun(muzaffer ince) herşeyi çorba yapıp kendi düşüncelerine göre herşeyi şekillendiriyorsun..Daldan dala atlayarak kendini savunmaya çalışıyorsun..Açılan konu başlığı altında bir tek kelime etmiyor,söylediğin yalanların birisine bile değinmeden direk chp'ye sataşmaya başlıyorsun..Doğru birşey söylesen ona yanmayacağım.Aklını akpye kiraladığın için yalanlarla senaryolarla,çarpıtmalarla yorum yapmak senin için bir sanat olmuş..Allah yardım etsin sana..

Aaradaki mesafeyi sen bile ölçemedin. bunun yerine Muharrem yazacağım yerde yanlışlık la yazdığım muzaffer üzerinden arada ki mesafeyi uzatmaya çalıyorşsun ( Kladı ki bu isim yanlışlığını bende fark edip düzelttim)

Hadi Ahmet Türk de 1970 değil 1974 miletvekili olsun sonuç değişiyor mu?

Neyse ben arada ki mesafenin nekadar olduğuna dair yazımı yazdım. sana kalan bundan sonra aradaki mesafenin nekadar oluğuna kararını düzeltmen

düzeltmiyorsan da sen bilirsin

Muhsin Yazıcıoğlu'nu gönlümüzde yaşatacaz diye sonunu bilmedikleri saçma sapan işler yapıyorlar...Sonları hayır ola! Partinin kapatılması gerekiyor artık oy çıkmıyor kalabalıktan başka bişey yok.Ve bu gerçek...

Yazık olacak... 12 Eylül oltasına fena halde geldiler. Bunu da medya ile daha da sağlamlaştıran zaman gazetesinin haberi zaten hiç şaşırmadım.

Geri