Bakın Bedüizzaman'ın ne anlama geldiğini bilirmisiniz "zamanın en iyisi" Said Nursi 13.yy Müceddidi dir.Hatta insanlar onu bu yüzyıl müceddidi Hz.Mehdi(as) sanmışlardır. Bence daha dikkatli olun hesabını bana değil yaratana verirsiniz.Allah katındaki değerini biliyor gibi konuşmaktasınız ve çamur atmaktalar.Bedüizzaman ve Eyyübi unutulmaz kişilerdir.İkiside Kürt diye taşlanma var.
Bakınız Musa(as) israiloğullarını canı pahasına firavundan korumuştur kimin emri Allah(cc).
Ama sonunda saptılar.Pekii Allah bilmiyormuydu biliyordu.Ama Bize yani Hz.Musa ya emanetti.Aynı şekilde İsevi kardeşlerimiz Musevilerde bize emanet kıyamete kadar inşaAllah.Biz barış içinde dostça yaşamakla mükellefiz.Haaa öbür dünyada halleri ne olur bilemem O Allah(cc) nun takdiridir.
Bana söylermisin bu yazıyı buraya koyan zihniyet Hz.İsa(as) niçin gelecek haa niçin İseviler için değilmi biz zaten müslümanız gel bir daha müslüman ol diyemi gelecek HAYIR isevi ve Musevileri hak olan dine İslama çağırmak için.
Bence Bedüizzamanla ilgili bir adım atacaksanız Allah'ı aklınıza getirin öyle atın.
mücdeditmiş, ................ islamda böylesi papazvari makamlar varmı? neyin mücdediti? kim veriyor bu sıfatı kime veriyor bu sıfatı , sapmayın bu hurafeler islam değildir bu hurafeler islama atılmış iftiralardır eğer Allahtan bir deliliniz varsa onu getirinde inanalım yoksa bu iftiralara ortak olmayın.
İslamda böylesi bir makam mevkii yoktur bu hurafeler islama atılmış iftiralardır vede Allahtan hiç bir delil bulupta getiremezsiniz...
bedüzamanmışş mücdeditmişşş bunlar Allaha ortak koştuğunuz zatlara yakıştırdığınız sıfatlardır ve bu sıfatların islamla hiç bir alakası yoktur tamamen iftiradır....
Ayrıca:
İsada Musada Muhammedde (Hepsine Selam Olsun) vede aklıma gelmeyen ne kadar Peygamber varsa hepsi bizim Peygamberimizdir
az biraz tarih oku desem ayıp olur mu ?
şu Osmanlı düşmanlığı bırak artık , hadi bırakmadın bari gerçekleri konuş
eğer varsa yeteri kadar ingilizcen bi araştır bakalım , yasaların benzerliğini , cezaların ağırlığını , sebep-sonuç ilişkilerini ...
kanuni'nin resmi sadece süs olsun diye orda değil , bazı şeyleri anlamamak için ne gerekir bilmem ama anlatmak için bundan fazlası mümkün değil sen de biliyorsun
----------------------------------------------------------
konu dışına çıkılmasın diye bu konuyu burda tartişmayacağım , şimdiden haberin olsun :goz:
az biraz tarih oku desem ayıp olur mu ?
şu Osmanlı düşmanlığı bırak artık , hadi bırakmadın bari gerçekleri konuş
eğer varsa yeteri kadar ingilizcen bi araştır bakalım , yasaların benzerliğini , cezaların ağırlığını , sebep-sonuç ilişkilerini ...
kanuni'nin resmi sadece süs olsun diye orda değil , bazı şeyleri anlamamak için ne gerekir bilmem ama anlatmak için bundan fazlası mümkün değil sen de biliyorsun
----------------------------------------------------------
konu dışına çıkılmasın diye bu konuyu burda tartişmayacağım , şimdiden haberin olsun :goz:
Başlık İRONİ zaten , forumda edebiyattan anlayan bir çok abi var onlara danışmalısın yoksa böyle başlığa takılıp kalırsın.
Bak bende müslümanım ve bu başlık beni rahatsız etmiyor çünkü ben ne amerikancıyım nede amerkan uşaklarını/kuklalarını destekliyorum.
Eğer sende amerikancı değilsen amerikanın uşaklarına karşı bir tepki duyuyor olmalısın yok karşı tepki duymuyorda destekliyorsan başlıktan alınmanı haklı buluyorum...
sana vereyim cevabı moz...MozoLe Miяach;4820226' Alıntı:Sana Tek Soru Sorucam Toz.. ABD YasaLarı OsmanLının YasaLarıyLa Aynı Dıyorsun Demı ??
Orada İdam Var Ama Bizde Yok.. Eee MiLLet OsmanLıyı Örnek aLırken Biz O Zaman Niye Geçmişimizi Hiçe Sayıp Şerefsiz ÖcaLanı BıLe Asmayıp Paşa Paşa Yatırıyoruz TatıL Köyünde { İmraLı } Bi Cevap Versene ??
Kendi Kendini Kandırma.. Yada Vazgeçtim Kandır.. Sayende GüLüyoruz.. (=
bana tarih okumayı ogutleyen arkadasım tozkoparan daha once sana anlatmıstım osmanlı hukuku örf ve şerri hukuka dayanır sole bakalım amerikada turk orfi hukuku ve islam hukukunun hangisinin buyuk kısmı war ortaya idda atan sensin hade kanıtla ama pm at mumkunse
Allahtan bir delil bulamayıp ebu davut denen zatamı ikna oldunuz?
yazıkkkkkkkkk
Bence iyi düşünün doğru yoldan sapmayın bunlar iftiradır bu iftiralara itibar etmeyin..
Doğruları yanlışları daha net görmenizi sağlayacak akıl bulanıklığınızı durulayacak güzel bir kaynak öneriyorum buyrun arkadaşlar : HADİSLERİN (SÜNNETİN) İNCELENMESİ | Uydurulan Din ve Kuran'daki Din www.kurandakidin.net
Uydurulan Din Kuran'daki Din Kuran Kur'an Kuran-i Kerim kuranikerim islam Allah türkçe meal arama çevirisi hadis Tarikatlar mezhepler kadın Namaz Hac Oruç
Ergenekoncuların düzenlediği darbeye selam (Cumhuriyet mitingleri) mitinglerinde saf ve cahil ulusalcı ve ergenekoncuları kandıran ve ellerinde mikrofonla " Kahrolsun Amerika veya Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye " diye slogan atanlar Ergenekon dan kaçmak için daha sonra kapağı nedense ABD ye atıyorlar
hatta Cumguriyet mitingi organzatörlerinden Çağdaş Yaşam Vakfı Başkanı Gülseren Yaşer şuan ABD de saklanıyor. Hatta torunu ABD vatandaşı olsun diye kızı da ABD de doğurtturuyor.
mitinglerde cahilleri kandırmak için ABD ye ver veriştir ama başın sıkışınca da kaçacağın ilk yer ABD olacak öyle mi
sizi gidi sahtekarlar sizi
yazının başlığı eğer ki cemaatçiler olsaydı veya belli bir cemaat ismi olsaydı lafım yoktu ama madem müslümanız şurda 2 laf etmezsem olmaz
yine aynı din düşmanlığı , yine aynı takiyyecilik . Açıkça de ki ben bu dine düşmanım başım üstüne ama laf dolamayla olacak iş değil bunlar
ayrıca o kadar dar bir açı islam gibi bir dev dini sade ve sadece belli bi kesimle sınırlandırabiliyorsun
işte herkesin yetisi bi değil ...
Abd bize kul-köle ( kullandığı yasaların büyük kısmı hala Osmanlı'ya ait )
gidip de ab'ye kul -köle olacak varsa da o da onun bileceği iş , Allah herkese zeka vermiş değil mi ?