..::Bayrağa Uzanan Eli İşte Böyle Kırarız::..

Daha gecen gun bu goruntuyu bulsamda arsive koysam diyodum. ne diyeyim cok saol

Bayrağımıza, vatanımıza, TÜRK MİLLETİNE uzanan eller elbet bir gün yok olacaktır

baya baya eski bir olay ama genede sağol!...

emege saglık kardes sagolasın

tskler dostum....

bende izlemiştim tebrikler buraya taşıdıgın için aslında bol bol yayınlamak lazımki
unutmasınlar hainler

o bayrak ugruna çok sehit verildi tarihler yazıldı ama bizim rum hıyarı ital hıyar dedikleri bu galiba

elini kolunu sallayarak indirecek ba ba ba
atalarında suc unuttular izmirin sularını galiba yüzmeyi bile biz ögrettik

Uzun Zaman Oldu Ama Hala Aklimda Vurulnma Ani Ağzinda Sigatra Artist Artis Gidiyordu Kurşunu Yedi Kafa Yana Düştü Sonrada Gümmmm çok Güzel Bir ölüm Oldu Onun Için

güzel paylaşım gerçekten.ama şimdiki zamanlara bakıyoruz şımdi hep bayrağımıza hakaret var meydanlarda ama malesef herhangibir tepki yok.Bunlara ne demeli peki..

Biraz geç oldu ama size olayın ilginç bir yanını anlatayım orda rum pisliğini vuran askerle benim kuzen bi yerde denk geliş tanışmışlar ve o asil asker rum un cıktığını görünce vur emri gelmeden bir an bile terettüdsüz vurmuş ve 10 saniye geçmiş vur emri gelmiş....Bence söylenecek pek söz yok.
BU BAYRAK İNMEZ

bakalim nasil haklamisiz elin rum askerini.. adam bile bile olume gitmis iste.. emegine saglik :)

ben bunu çok iyi hatırlyorum ama 7 sene falan oldu haberlerde izlerken ekrana kitlenmiştim adam çıkıyo indirdi indirecek sonra pattt adam yerde o an havaya sıcradım gooooollllllllllllllllllllllll diye bağırdım milli takım gol attı sanki bende bilmiyorum niye öle yaptım:)

cagatay_ozd' Alıntı:
Kıbrıs'ta Türk bayrağını indirmeye çalışan Rum'un Türk askeri tarafından öldürülüşü...

http://www.hemenpaylas.com/download/532206/cagatay.rar.html

pass:cagatay_tk
not:3 veya 4 yıl önce olmuş ...

Kardeşim o vur emri veren komutanımızın 2005 yılında bizim hükümetin çok sevdiği rum mahkemeleri ve avrupa insan hakları mahkemesinde savaş suçlusu ilan edildiğini ve yurtdışına AB ülkelerinden birine giriş yaptığında tutuklanacağını ve bu olayı bizim dış işlerinin yuttuğunu biliyor musun?
Tşkler ama herkes komutan gibi görevini yerine getirmiyor.

Geri