Bay Mükemmel (!)

pasaklı

New member
Reaction score
0
Yok…
Adam konuşacak…
Çenesini tutması mümkün değil…
İlla ki, o son sözü kendisi söyleyecek.

Sizi ‘Şah’ dedirtmek için kışkırtacak ki, kendisi ‘Mat’ desin. Pası sizden alacak ki gole gitsin…

O; vahşi cinayetlerin hafifletici nedeni…
Aba altından sopa gösteren, diplomasiyi en iyi tehdit ederken kullanabilen kışkırtıcı kişi…

*
Onun hep en çok başaran, en çok kazanan, en çok bilen, en detaylı düşünen olması gerek.
Ortamın en göze çarpanı, en sivri söz söyleyeni olması gerek.

O bir ‘Bay mükemmel’ (!)
Tanrı’nın dünyaya ‘atık’ olarak (!) attıklarından değil, ‘yapıt’ olarak bıraktıklarından.
(Ya da çaktırmayın, o öyle sanıyor…)

*
Mümkünse, herkes ona hayran olsun!
Daha öğrencilik yıllarında sınıfta herkese isim takan, öğretmen soruyu sormadan ‘ben biliyorum!’ diye atılan bir tek o olsun.

Biraz büyüdüğünde…bütün kızlar ona kurban olsun!
Kitlesi olmayan mükemmel erkek (!) olamıyor. Ganimet kutusu; hızlı aşklar, kırık kalplerle dolsun.

Yemeğin iyisini, işin karlısını, her yolun kestirmesini o bilsin. Alaycı gülümseyişi bir an yüzünden eksilmesin.
Egosu, sınırsız büyüyebilen bir balon gibi şişsin, şişsin, şişsin…

Siz de mecburen dize gelen olun. Az laf sarfeden, çokça sabreden, onun başarısına ondan çok emek veren, yine de takdir edilmeyen, koşulsuz affeden olun.

Ne o? Tarifim size birilerini mi çağrıştırdı?
*
O ‘ bay mükemmel’ (!) leri daima uzaktan tanımanız dileğiyle…

hala bu gibi insanlar war aramızda emin ol....:):)(altta bahsettiğin özellikler yanlız)

hehe pasaklı sana yuzkere dedım okadar uzun yazma dıye ben gene bısey anlamamısım heheuhe

yaMaKaSi' Alıntı:
hala bu gibi insanlar war aramızda emin ol....:):)(altta bahsettiğin özellikler yanlız)

boyle insanlarin aramizda olmasa olmaz zaten
benden uzak olsunlarda nerede olurlarsa olsunlar :p

iSpiYonCu' Alıntı:
benı nıye malzeme yaptın buraya pasaklı ??

ahahha kendin istedin illa benden bahset dedin ya :p

benı nıye malzeme yaptın buraya pasaklı ??

bay mükemmel bumuymuş yani ben mükemmel değilim demekki :p :)

PaSaKLI' Alıntı:

Siz de mecburen dize gelen olun. Az laf sarfeden, çokça sabreden, onun başarısına ondan çok emek veren, yine de takdir edilmeyen, koşulsuz affeden olun.

ben bundan bahsetmiştim ama....gerçi her iki kısımdan da insanlar mevcut....ne yaparsın insan oglu çiğ süt emmiş herşeyi beklemek lazım

bay mukemmel olmayi ne kadar cok isteyen kisi varmis..:)

oysaki kadinlar sevmezler boyle erkekleri :p

yazılanları okudumda

buyrun benim :D

Bendende uzak olsaun böyle insanlar hiç sevmem :D eline sağlık..

yok sewıolar kendımden bılıorum :cool:

Geri