pasaklı
New member
- Reaction score
- 0
Yok…
Adam konuşacak…
Çenesini tutması mümkün değil…
İlla ki, o son sözü kendisi söyleyecek.
Sizi ‘Şah’ dedirtmek için kışkırtacak ki, kendisi ‘Mat’ desin. Pası sizden alacak ki gole gitsin…
O; vahşi cinayetlerin hafifletici nedeni…
Aba altından sopa gösteren, diplomasiyi en iyi tehdit ederken kullanabilen kışkırtıcı kişi…
*
Onun hep en çok başaran, en çok kazanan, en çok bilen, en detaylı düşünen olması gerek.
Ortamın en göze çarpanı, en sivri söz söyleyeni olması gerek.
O bir ‘Bay mükemmel’ (!)
Tanrı’nın dünyaya ‘atık’ olarak (!) attıklarından değil, ‘yapıt’ olarak bıraktıklarından.
(Ya da çaktırmayın, o öyle sanıyor…)
*
Mümkünse, herkes ona hayran olsun!
Daha öğrencilik yıllarında sınıfta herkese isim takan, öğretmen soruyu sormadan ‘ben biliyorum!’ diye atılan bir tek o olsun.
Biraz büyüdüğünde…bütün kızlar ona kurban olsun!
Kitlesi olmayan mükemmel erkek (!) olamıyor. Ganimet kutusu; hızlı aşklar, kırık kalplerle dolsun.
Yemeğin iyisini, işin karlısını, her yolun kestirmesini o bilsin. Alaycı gülümseyişi bir an yüzünden eksilmesin.
Egosu, sınırsız büyüyebilen bir balon gibi şişsin, şişsin, şişsin…
Siz de mecburen dize gelen olun. Az laf sarfeden, çokça sabreden, onun başarısına ondan çok emek veren, yine de takdir edilmeyen, koşulsuz affeden olun.
Ne o? Tarifim size birilerini mi çağrıştırdı?
*
O ‘ bay mükemmel’ (!) leri daima uzaktan tanımanız dileğiyle…
Adam konuşacak…
Çenesini tutması mümkün değil…
İlla ki, o son sözü kendisi söyleyecek.
Sizi ‘Şah’ dedirtmek için kışkırtacak ki, kendisi ‘Mat’ desin. Pası sizden alacak ki gole gitsin…
O; vahşi cinayetlerin hafifletici nedeni…
Aba altından sopa gösteren, diplomasiyi en iyi tehdit ederken kullanabilen kışkırtıcı kişi…
*
Onun hep en çok başaran, en çok kazanan, en çok bilen, en detaylı düşünen olması gerek.
Ortamın en göze çarpanı, en sivri söz söyleyeni olması gerek.
O bir ‘Bay mükemmel’ (!)
Tanrı’nın dünyaya ‘atık’ olarak (!) attıklarından değil, ‘yapıt’ olarak bıraktıklarından.
(Ya da çaktırmayın, o öyle sanıyor…)
*
Mümkünse, herkes ona hayran olsun!
Daha öğrencilik yıllarında sınıfta herkese isim takan, öğretmen soruyu sormadan ‘ben biliyorum!’ diye atılan bir tek o olsun.
Biraz büyüdüğünde…bütün kızlar ona kurban olsun!
Kitlesi olmayan mükemmel erkek (!) olamıyor. Ganimet kutusu; hızlı aşklar, kırık kalplerle dolsun.
Yemeğin iyisini, işin karlısını, her yolun kestirmesini o bilsin. Alaycı gülümseyişi bir an yüzünden eksilmesin.
Egosu, sınırsız büyüyebilen bir balon gibi şişsin, şişsin, şişsin…
Siz de mecburen dize gelen olun. Az laf sarfeden, çokça sabreden, onun başarısına ondan çok emek veren, yine de takdir edilmeyen, koşulsuz affeden olun.
Ne o? Tarifim size birilerini mi çağrıştırdı?
*
O ‘ bay mükemmel’ (!) leri daima uzaktan tanımanız dileğiyle…