BARDA... lütfen bakın ...

Ben bu filmi 3 kez izledim hatta AsS@sSiN de bilir o da izledi süper tam bir psikopat filmidir izlemenizi tavsiye ederim...!!!

filmi izledim ve hikayesinide biliyodum ama yinede saol arkadaşım...

Arkadaşlar ben de filmi izledim ve 2 gün etkisinden çıkamadım,şimdi ise bu olayın gerçek olduğunu öğrenmenin şokunu yaşıyorum. Ama bu tür olayların Irak ta, Filistin de hergün yaşanması canımı çok acıtıyor. Payaşımın için teşekkürler...

ben olayın ankara kızılaydaki simdi türkü bar olan myway adlı barda gectigini duymustum!!!!ilk agızdan gelen itirafları okuyunca sasırdım demekki yalanmıs!!!!!saniye tereddüt etmeden telefonun ucundaki kişilere seslenirdim ALAYINI İLK ONCE BİZE YAPTIKLARINI YAPIN SONRA VURUN DİYE

Ben İnsanlığımdan utandım...Bu Fİlmi izlerken....Ne yazık ki Bu tür Psikopatlar ile aynı yerde yaşıyoruz...Allah Hepimizin yardımcısı Olsun....

Filmi izledim.Gerçekten psikolojisi bozuk insan nasıl olur gördüm.O gençlerin hali de iki üç gün aklımdan çıkmadı.Eminim ki gerçekten bunları yaşayanlar olmuştur.Filmin kareleri hala aklımda.Çok zor ya.Kime ne zaman ne olacağı belli olmuyor işte

bende izLEdim filmi gerçekten çok acı...

filmin başından sonuna kadar küfrettim..

en sonunDa ettiğim bütün küfürLeri yok öldürmeyin diyen o saLak adama ettim benim bile ne zoruma gitti.. ama savcı yapacağını yaptı..

ya nasıl bi millet olduk biz ya
bu ülkede bebeğe bile tecavüz edildi

teşekkürler bikaç kez izledim bu filmi

bu ne isnsanlık dışı bi durum yaa biz bu hallere nasıl geldik arkadaşlar
kültürümüzde tarihimizde ahlakımızda böyle pislikler yoktu nasıl böle kendimizi yobazlaştırdık kendimizi yok etmeyelim benliğimizi kaybetmeyelim

ben izlemedim ama yazıyı okuyunca merak ettim dorusu izlicem. Ayrıca içim parçalandı gerçekten çok kötü bi olay allah kimsenin başına vermesin.

Geri