Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben de filmi izledim ve 2 gün etkisinden çıkamadım,şimdi ise bu olayın gerçek olduğunu öğrenmenin şokunu yaşıyorum. Ama bu tür olayların Irak ta, Filistin de hergün yaşanması canımı çok acıtıyor. Payaşımın için teşekkürler...
ben olayın ankara kızılaydaki simdi türkü bar olan myway adlı barda gectigini duymustum!!!!ilk agızdan gelen itirafları okuyunca sasırdım demekki yalanmıs!!!!!saniye tereddüt etmeden telefonun ucundaki kişilere seslenirdim ALAYINI İLK ONCE BİZE YAPTIKLARINI YAPIN SONRA VURUN DİYE
Filmi izledim.Gerçekten psikolojisi bozuk insan nasıl olur gördüm.O gençlerin hali de iki üç gün aklımdan çıkmadı.Eminim ki gerçekten bunları yaşayanlar olmuştur.Filmin kareleri hala aklımda.Çok zor ya.Kime ne zaman ne olacağı belli olmuyor işte
bu ne isnsanlık dışı bi durum yaa biz bu hallere nasıl geldik arkadaşlar
kültürümüzde tarihimizde ahlakımızda böyle pislikler yoktu nasıl böle kendimizi yobazlaştırdık kendimizi yok etmeyelim benliğimizi kaybetmeyelim