bakkaldakiler de insanlıktan nasibini almamış ama polisler ii yapmış o bakkala
Anlamıyorum Türkiye sizler için bu kadar kötü bit yer mi? 10 kişiden 6 sı kro demek ne anlama geliyor.Desenki 6 sı cahil anlarım,çünkü cahil insan dostluk arkadaşlık ugruna canını bile verebilir,ancak kro yakıştırması bence biraz fazla,hatta saygısızca.DeathM.' Alıntı:Hakket arkadaslar ya güzelim Turkiye'ye ne oluo böyle? Sokaktaki 10 insandan 6sı KRO! ve öyle insan ki bu 10 insandan 6 sı anlayamıosn ya kendini allah sanıyolar ve herseyi yapabilceklerini sanıyolar!Kim olduklarının ve nerde yasadıklarının farkında deillermi bilmiyorum ama bu gittikçe kotuye gidiyo.Buyuk ihtimalle 2-3 yıl sonra sokakta yuruyemick insanlar.Fakat nednen böyle oluyo anlamıs deilim...
Nutrygina' Alıntı:Anlamıyorum Türkiye sizler için bu kadar kötü bit yer mi? 10 kişiden 6 sı kro demek ne anlama geliyor.Desenki 6 sı cahil anlarım,çünkü cahil insan dostluk arkadaşlık ugruna canını bile verebilir,ancak kro yakıştırması bence biraz fazla,hatta saygısızca.
Filmden bahsedecek olursak,yaşanmış bir olayı çok güzel yansıtıyor.yalnız bi çok eksiği var örneğin yapmacık söylenen küfürler ve gerçekte olmayan bir dava süreci.
SwatLord' Alıntı:Fİlmi İzledim Ve Bundan DAha Kötü Bir Fİlm de İzlemedim
Çok da Etkiledi Beni
Gerçek Olduğunu Duyunca Şok Oldum Ve Olanlar İçler Acısı
İstanbul yani Metropol Dediğimiz Bu Şehirde Bunları Yaşabiliyoruz Ne Yazık ki ...
İnsanları Kro Diye Ayırmak Bence Yanlış ..
Bence İstanbul'a Gelipte Geldiği Yerdeki Davranışlarını Devam Ettirmek Yanlış Bence
Giyimse giyim,Konuşma ise konuşma,Tarz ise Tarz,İnsanlık ise insanlık
Bunları Değiştirmeli Bu şehirde..Çünkü İstanbul Bunların Değiştirilmesini Gerektiren bir şehir ya da bizim sadece havasını atabildiğimiz ama ne yazıktır ki kurallarına uyamadığımız METROPOL .