Banned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

solaq123

Banned
Reaction score
0
Bu üyeliğim Clon üyeliktir Esas üyelik ismim Ares Başbakana şerefsiz dediğim için eylülün 3üne kadar kim ban attıysa bütün üyeliklerimi silebilir bu kadar her boqa ban atan bi forum görmedim

Bunu yazmanın amacı neydi? Beğenmiyorsan forumu daha neden 2. kez üyelik aldın?

Ayrıca Başbakanı sevmesen bile hakaret hoş değil o bu ülkenin seçtiği biri ne yazıkki=)

o yazdığın yüzünden sen ve forum mahkemeye veriLebiLir biL(m)iyorsun di mi?
kLavyenin başından konuşmak koLay tabi..

~ ƒire ßuŁŁ ~;4520123' Alıntı:
Bunu yazmanın amacı neydi? Beğenmiyorsan forumu daha neden 2. kez üyelik aldın?

Ayrıca Başbakanı sevmesen bile hakaret hoş değil o bu ülkenin seçtiği biri ne yazıkki=)

foruma bişe dediğim yok gayet iyi bi forum ama burnu havada 2-3 mod için forum ne kdr gzl olursa olsn için etmeyi başarıolar ayrıca senin o basbakan dediğin adam yediğin ekmekten içtiğin suya kdr her işte bi parmağı olan adamdır

o yazdığın yüzünden sen ve forum mahkemeye veriLebiLir biL(m)iyorsun di mi?
kLavyenin başından konuşmak koLay tabi..

coq korktm elim ayağıma dolandı.Gelsin yüzünede sölerim

Yürü Git Lahn Küstah Herif adamın Canını SIKMa Koskoca Forumda Sevmesende ßu üLKenin ßaşßakanına Hakaret et sonra Vay efendim neden ßanLandım ßütün üyeLigimi SiLin Duygu Sömürüsü Yap ßas adamın canını SIKMa.

Yürü Git Lahn Küstah Herif adamın Canını SIKMa Koskoca Forumda Sevmesende ßu üLKenin ßaşßakanına Hakaret et sonra Vay efendim neden ßanLandım ßütün üyeLigimi SiLin Duygu Sömürüsü Yap ßas adamın canını SIKMa.

lan olum sen piyongodanmı cıktın niye duygu sömürüsü yapim silin diorm bütün üyeliklerimi senin gibi bi adama neden duygu sömürüsü yapim kendini nimettenmi sayıyon

Sen Sivas dekmüğü yemedin heralde , yersen akıllanırsın... Ülkemizin başbakanına saygısızlık yap ondan sonrada niye ban yedim..

OLum Diyen O aĞZına töße töße DefoL Lan Şerefsiz. ßaßamın oĞLu oLSanda ßana oĞLUm diyemezsin ALIRIM O AKLını. Nimetten Saymakta ßir ßaşarı sende Oda Yok.. Tek KeLime daha edersen aLıntı yapıp Küfür ederim Haßerin oLsun. adam gißi Konuş canımı Ye

HackHeLL'de adının geçmemesini mi istiyorsun?
kLon üyeLikLer de banLanıyor,zaten kimse tanımaz seni merak etme.. adın şanın henüz yayıLmadı ama bu konuLar fake neyk? rekLam yani..
gerek yok böyLe çocukça şeyLere tamam?

Sen Sivas dekmüğü yemedin heralde , yersen akıllanırsın... Ülkemizin başbakanına saygısızlık yap ondan sonrada niye ban yedim..

Senin sivas tekmenin yanında Osmanlı Şamarı yedirirm tmmı ülkenin basbakanıymıs Atatürkün kemikleri sızlıo su anda o adam basbakan die

HackHeLL'de adının geçmemesini mi istiyorsun?
kLon üyeLikLer de banLanıyor,zaten kimse tanımaz seni merak etme.. adın şanın henüz yayıLmadı ama bu konuLar fake neyk? rekLam yani..
gerek yok böyLe çocukça şeyLere tamam?

Adımın geçmemesi deil Ares ve bu üyeliğimin silinmesini istiyorm Reklammıs Ünlü birimiyimde reklam yapaym

banlanman çok doğal..Saçmalama...

forumlar özgür ifade yerleridir bence hackheli seviyorum ama gereksiz yere benim 3 tane üyeligimi banladılar arkadaslar her şeye ban atılmaz atılsada sürekli atılmaz uyarı banları denilen bir şey vardır kısacası benim anladıgım hackhellde siyaset yapmıcaksın is bannad yoksa :(

reklam yapmanın alemı yok sonucta basbakana hakaret edıyosun banlanman gerekirdi ne olursa olsun.

forumlar özgür ifade yerleridir bence hackheli seviyorum ama gereksiz yere benim 3 tane üyeligimi banladılar arkadaslar her şeye ban atılmaz atılsada sürekli atılmaz uyarı banları denilen bir şey vardır kısacası benim anladıgım hackhellde siyaset yapmıcaksın is bannad yoksa :(

bırak arkadasım ya forum 2-3 Zübbenin mekanı olmus onun dısında herkesi Hor görüolar

Tamam Tayyibi Bende Sevmıyorum Ama Forumun Ortasında Şerefsiz Denmez Ki ße Kardeşım.. Düşünsene Şuan MisaL 2000 OnLine Var Herkes SevmedıkLerine Serefsiz,KoLpa Vb Vb Dese ßu Forumun HaLi Ne oLur ?? Ayrıca Adam Gibi Konuş Kımseye Hakaret Etme Yerın 7 Kat Dibine Gömerim Seni.. Pc Basında Sövmek Basit.. ÖnemLi oLan Geçiceksin Karşımıza Sövüceksin Yüzümüze.. ßunun Icınde Yüregin oLmaLı..!!

MozoLe Miяach;4520209' Alıntı:
Tamam Tayyibi Bende Sevmıyorum Ama Forumun Ortasında Şerefsiz Denmez Ki ße Kardeşım.. Düşünsene Şuan MisaL 2000 OnLine Var Herkes SevmedıkLerine Serefsiz,KoLpa Vb Vb Dese ßu Forumun HaLi Ne oLur ??

arkadasım tmm dediysem ban atılır ama bu neya taaa 9. ayın 3üne kadar mod lar kfr eder 1 hafta yer biz 1ay

aSi Sickdreth Dai :)
SövmekLe Bitmiyor BunLar, İnsanda Masadaki Ekmek KırıntıLarı Kadar Gurur oLur Yahu.

~SiLenT ScЯeaM~;4520230' Alıntı:
aSi Sickdreth Dai :)
SövmekLe Bitmiyor BunLar, İnsanda Masadaki Ekmek KırıntıLarı Kadar Gurur oLur Yahu.

sende o kadar bile yoq acı kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri