~ ƒire ßuŁŁ ~;4520123' Alıntı:Bunu yazmanın amacı neydi? Beğenmiyorsan forumu daha neden 2. kez üyelik aldın?
Ayrıca Başbakanı sevmesen bile hakaret hoş değil o bu ülkenin seçtiği biri ne yazıkki=)
o yazdığın yüzünden sen ve forum mahkemeye veriLebiLir biL(m)iyorsun di mi?
kLavyenin başından konuşmak koLay tabi..
Yürü Git Lahn Küstah Herif adamın Canını SIKMa Koskoca Forumda Sevmesende ßu üLKenin ßaşßakanına Hakaret et sonra Vay efendim neden ßanLandım ßütün üyeLigimi SiLin Duygu Sömürüsü Yap ßas adamın canını SIKMa.
Sen Sivas dekmüğü yemedin heralde , yersen akıllanırsın... Ülkemizin başbakanına saygısızlık yap ondan sonrada niye ban yedim..
HackHeLL'de adının geçmemesini mi istiyorsun?
kLon üyeLikLer de banLanıyor,zaten kimse tanımaz seni merak etme.. adın şanın henüz yayıLmadı ama bu konuLar fake neyk? rekLam yani..
gerek yok böyLe çocukça şeyLere tamam?
forumlar özgür ifade yerleridir bence hackheli seviyorum ama gereksiz yere benim 3 tane üyeligimi banladılar arkadaslar her şeye ban atılmaz atılsada sürekli atılmaz uyarı banları denilen bir şey vardır kısacası benim anladıgım hackhellde siyaset yapmıcaksın is bannad yoksa![]()
MozoLe Miяach;4520209' Alıntı:Tamam Tayyibi Bende Sevmıyorum Ama Forumun Ortasında Şerefsiz Denmez Ki ße Kardeşım.. Düşünsene Şuan MisaL 2000 OnLine Var Herkes SevmedıkLerine Serefsiz,KoLpa Vb Vb Dese ßu Forumun HaLi Ne oLur ??
~SiLenT ScЯeaM~;4520230' Alıntı:aSi Sickdreth Dai
SövmekLe Bitmiyor BunLar, İnsanda Masadaki Ekmek KırıntıLarı Kadar Gurur oLur Yahu.