kime inanacagımı sasırdım gardas
farklı iki fikride cöpe attın bea
biri ecevete cattı digeri basbakna sonundada herikide camura saplandı
ecetivi bu ise karıtırannın aklına sasim ben
Ben basbkna kızmıyom tabi dinlecek obamayı basbakn büyük adam herkes önünde önünü ilikliyo ben televizyondan goruyom bir kere o boyuk adam bütun liderlerden uzun herkes onun yuzunu gormek ıcın yukarı bakıyo eskiden bsbakanların tepelerinden bakaladı
televizyonda hemen göze capıyo buyuklugu
Hak'tan yana olan bir kardeşim gelmiş forumumuza.Clone değil ise önce hoş gelmiş ve hızlı bir giriş yaparak belkide biraz iddialı sözler sarf etmiş.Müslüman adamın yeri akp dir demiş ve güzel söylemiş.Tamamen katılıyorum.
Şimdi aranızdan bazıları ve tanıyanlarhaaa,diyeceklerdir afedersiniz.(Bu aralar edepli konuşur oldum
Neyse,konumuza dönelim.Hak ,hukuktan bahsederken,dindar kesimin diye bahsetmemiş arkadaş,müslüman kesim demiş.
Aradaki farkı izah etmeme gerek yok.Çünki hepimizin 10 haneyle başlayan etiket numarasının altında İSLAM yazıyor.Yani;
müslüman olacan ama yemeyecen diye bir olay yok
ikincisi;
Sn.Haksever kardeşim,
madem akp nin bu kadar doğrucu bir taraf olduğuna inanıyorsun,
şu BİM marketler olayını bize bir açıklayıversen.
Kim alıyor,kim satıyor ve en önemlisi yakında bu marketlerde ne satılacak?
Kopya vereyim;
eczaneler kıyma ve sutyen satmaya başlayacağına göre![]()
Hak'tan yana olan bir kardeşim gelmiş forumumuza.Clone değil ise önce hoş gelmiş ve hızlı bir giriş yaparak belkide biraz iddialı sözler sarf etmiş.Müslüman adamın yeri akp dir demiş ve güzel söylemiş.Tamamen katılıyorum.
Şimdi aranızdan bazıları ve tanıyanlarhaaa,diyeceklerdir afedersiniz.(Bu aralar edepli konuşur oldum
Neyse,konumuza dönelim.Hak ,hukuktan bahsederken,dindar kesimin diye bahsetmemiş arkadaş,müslüman kesim demiş.
Aradaki farkı izah etmeme gerek yok.Çünki hepimizin 10 haneyle başlayan etiket numarasının altında İSLAM yazıyor.Yani;
ikincisi;
Sn.Haksever kardeşim,
Kopya vereyim;
ikincisi;
Sn.Haksever kardeşim,
Kopya vereyim;
Bu ne şimdi?
Fethullah Gülen ile Tayyip Erdoğan bir arada fotoğrafını oraya koyunca tayyip erdoğan kötü biri mi olmuş oluyor.
buyrun o zaman:
![]()
![]()
hani Ecevitin ne olduğu belliydi?
Şimdi ecevite de kötü diyecek misiniz?
Böyle saçma sapan şeylerle insanları suçlayamazsınız.
![]()
Bu resimde sağ tarafta kırmızı ile işaretlenen kişi (sakallı oturan, kel olan) kim biliyor musunuz?
Niye kırmızı okla işaretlenmiş?
Yabancı bir tarikat lideri felan mı?
en altta sordugun soruya cvb vereyim sagdaki adam unakitan el open adamsa basbakan
ben tecavuzcu huseyin uzmezle tayyipin arkadasliklarini belgelemek icin ikisinin resmini koymusum
birde dunyaca unlu bir teroristin ayaklari dibine oturan basbakanin resmini koymusum
ustune unakitanla tayyipin el operken resmini koymusum...
sen fetullah gulenle bulent ecevitin resmini koymusun... bu ne celiski ? ben fetullah gulenin tecavuz olayini yada terorist olayini hic gormedim duymadimda...!!
atatürk tayyip gibi ülkeyi satmadı en azından.
borç ödeme hayali ile yanıp tutuşan tayyip ve yandaşları ülkeyi satarak borçları ödediler güya.
ondan sonra vay efendim 2.atatürk te,ülkeyi çok iyi yönetiyo da.
bikere sakın atatürk ile kıyaslamayın bile.
ülkeye ihanet edenler ile atatürk arasında kıyaslama yapılamaz.
dünyadan Türkiye'ye bakmanı öneririm sen de bazıları gibi farklı yerlerden bakıyorsun hep borç borç dediniz ülke batıyor dediniz ülkemiz dünya ülkeleri içinde borcunu çok rahat karşılayabilecek ülkeler arasında iyi bir yerde.Önemli olan borcun ne kadar olduğu değil,onu karşılayabilecek gücün var mı yok mu?O da şu anda Türkiye'de var.
Yav wolf kardeş senin gibi kaçtane insan ülkeyi sattı mattı diyor.Ulan bu adam ne sattıki ben onu anlamıorum e sattıda size bişey mi battı.Sizimi etkiledi.atatürk tayyip gibi ülkeyi satmadı en azından.
borç ödeme hayali ile yanıp tutuşan tayyip ve yandaşları ülkeyi satarak borçları ödediler güya.
ondan sonra vay efendim 2.atatürk te,ülkeyi çok iyi yönetiyo da.
bikere sakın atatürk ile kıyaslamayın bile.
ülkeye ihanet edenler ile atatürk arasında kıyaslama yapılamaz.