Bana yalaka Diyeceksiniz ama Erdoğan artık bir DÜNYA LİDERİ

birant ilk defa tarafsız bir yazı yazmış,...

kime inanacagımı sasırdım gardas
farklı iki fikride cöpe attın bea
biri ecevete cattı digeri basbakna sonundada herikide camura saplandı
ecetivi bu ise karıtırannın aklına sasim ben

Ben kesinlikle ECEVİT KÖTÜ anlamında koymadım o resmi.

Yukardaki arkadaşın resmi koyup tayyip kötü mantığının yanlışlığını göstermek için alıntıladım.

Bir resme bakarak siyasileri hemen karalayamazsınız.

Devlet adamları, siyasiler herkesle görüntelenebilir.

Biri Ecevite çattı demişsiniz onun için açıklama yapmak istedim.

Çatmak amacıyla değil yukardaki arkadaşın mantığının sakatlığını ortaya koymak için konmuştur o fotoğraf.

Zaten o fotoğrafları ekleyene bir soru sordum, kırmızı ile işaretli kişi kim, hangi tarikat lideri diye.

Yazsın bekliyorum.

Adam haklı Erdoğan bir dünya lideri ama
ikinci dünya nın liderlerinden biri...brezilya, iran hindistan Endonezya vs. gibi ülkelerin olduğu ligde lider....:)

Ben basbkna kızmıyom tabi dinlecek obamayı basbakn büyük adam herkes önünde önünü ilikliyo ben televizyondan goruyom bir kere o boyuk adam bütun liderlerden uzun herkes onun yuzunu gormek ıcın yukarı bakıyo eskiden bsbakanların tepelerinden bakaladı
televizyonda hemen göze capıyo buyuklugu

Aha Türkçesi bu kadar olanların liderinden de ancak ikinci dünya liderliği beklenebilir daha ne olacakki...

Değişmeyen Tek Gerçek ( Recep Tayyip Erdoğan ) 7 Senedir T.C'nin Başbakanı.

Hak'tan yana olan bir kardeşim gelmiş forumumuza.Clone değil ise önce hoş gelmiş ve hızlı bir giriş yaparak belkide biraz iddialı sözler sarf etmiş.Müslüman adamın yeri akp dir demiş ve güzel söylemiş.Tamamen katılıyorum.
Şimdi aranızdan bazıları ve tanıyanlar :eek:haaa,diyeceklerdir afedersiniz.(Bu aralar edepli konuşur oldum:)
Neyse,konumuza dönelim.Hak ,hukuktan bahsederken,dindar kesimin diye bahsetmemiş arkadaş,müslüman kesim demiş.
Aradaki farkı izah etmeme gerek yok.Çünki hepimizin 10 haneyle başlayan etiket numarasının altında İSLAM yazıyor.Yani;
müslüman olacan ama yemeyecen diye bir olay yok :)

ikincisi;
Sn.Haksever kardeşim,
madem akp nin bu kadar doğrucu bir taraf olduğuna inanıyorsun,
şu BİM marketler olayını bize bir açıklayıversen.
Kim alıyor,kim satıyor ve en önemlisi yakında bu marketlerde ne satılacak?

Kopya vereyim;
eczaneler kıyma ve sutyen satmaya başlayacağına göre :)

Hak'tan yana olan bir kardeşim gelmiş forumumuza.Clone değil ise önce hoş gelmiş ve hızlı bir giriş yaparak belkide biraz iddialı sözler sarf etmiş.Müslüman adamın yeri akp dir demiş ve güzel söylemiş.Tamamen katılıyorum.
Şimdi aranızdan bazıları ve tanıyanlar :eek:haaa,diyeceklerdir afedersiniz.(Bu aralar edepli konuşur oldum:)
Neyse,konumuza dönelim.Hak ,hukuktan bahsederken,dindar kesimin diye bahsetmemiş arkadaş,müslüman kesim demiş.
Aradaki farkı izah etmeme gerek yok.Çünki hepimizin 10 haneyle başlayan etiket numarasının altında İSLAM yazıyor.Yani;

ikincisi;
Sn.Haksever kardeşim,

Kopya vereyim;

BİM in büyümeside millete batar oldu arkadaş ne biçim bi karın ağrısıdır bu.Adam özel şirket farkında mısın abicim sen iyi misin?.

Aynı zamanda BİM gerçekten ucuz satıyor halkta rağbet ediyor şahsen ben alışveriş ederim adamların malları iade garantili ucuz kaliteli daha ne istiyorsunuz anlamadım.?

ikincisi;
Sn.Haksever kardeşim,

Kopya vereyim;

BİM'de ilaç satılacak yok başbakan bimi satın almış mış, komik olmayın biliyorsanız konuşun. Marketlerde ilaç satılsa bile bu reçete ile satılan ilaçlar olmayacak. Ayrıca BİM hard discount sistemi ile çalışan bir markettir. Maliyetlerini en aza çeker sürümden kazanır. Şu an BİM'lere ilaç gelse Bim bundan zarar eder. Çünkü fire oranı vardır. İlaçlar öyle ucuz şeyler değil. Eğer ilaç satan market eczacı da çalıştıracak derse zaten Bimin işine gelmez 2700 mağazası var + masraf.

Ayrıca Erdoğan'ın Perese yaptığını kaç tane lider yapabilir. Yermi İsrail gibi bir deve rest çekmeye. Kim yapacak, Bahçeli mi. O anca sonu 40 olan matematik işlemleri yapar. Gitti artık ama Baykal da malum. Erdoğan gibi bir tane adam vardı onuda Helikopter kazası dediler oda rahmetli oldu.

Kılıçdaroğlu mu? En komiği o. Aday olmayacağım diyip bir kaç gün sonra döndü başkan oldu. 2 gün önce söylediği sözden dönene ne denir siz söyleyin.

ikincisi;
Sn.Haksever kardeşim,

Kopya vereyim;

BIM in sahibi unakitandir ortaklarida tayyip erdogandir... bunu zaten bilmeyen yok ki:=)

Bu ne şimdi?

Fethullah Gülen ile Tayyip Erdoğan bir arada fotoğrafını oraya koyunca tayyip erdoğan kötü biri mi olmuş oluyor.

buyrun o zaman:

ecevit-gulen.jpg

galeri2_ecevit.jpg

hani Ecevitin ne olduğu belliydi?

Şimdi ecevite de kötü diyecek misiniz?

Böyle saçma sapan şeylerle insanları suçlayamazsınız.

erdogan_el_opme_tarikat.jpg

Bu resimde sağ tarafta kırmızı ile işaretlenen kişi (sakallı oturan, kel olan) kim biliyor musunuz?

Niye kırmızı okla işaretlenmiş?

Yabancı bir tarikat lideri felan mı?

en altta sordugun soruya cvb vereyim sagdaki adam unakitan el open adamsa basbakan

ben tecavuzcu huseyin uzmezle tayyipin arkadasliklarini belgelemek icin ikisinin resmini koymusum birde dunyaca unlu bir teroristin ayaklari dibine oturan basbakanin resmini koymusum ustune unakitanla tayyipin el operken resmini koymusum... sen fetullah gulenle bulent ecevitin resmini koymusun... bu ne celiski ? ben fetullah gulenin tecavuz olayini yada terorist olayini hic gormedim duymadimda...!!

birand bozuk saat misali arada bir doğruları söylüyor.. fakat şöyle bişey var bozuk saat doğruyu gösterdi diye ben o saati artık doğru söyler diye duvarmıa asmam yani bu benim birand hakkındaki görüşlerimi değiştirmez.
ama bu yazısından dolayı malum zihniyet hemen birandı satmış zaten dansözdü falan yazmış .. kendi görüşüne uyan yazılarında da dansöz deseydin ya..

Bu adama tamah etmem ama diğer Dış ülkede yaşayanların söylediği gibi bu da Erdoğan'ın büyüdüğünü Ülkeyi hızla yarınlara götürdüğünü söylüyor.Benim konularımda da bolca var.Belki de Doğan holdingden birisinin söylemesi lazım...

hocam naptın ya =)

mail adresi vermek yasak =)

mail adresini sil düzenle butonundan =)

BIM in sahibi unakitandir ortaklarida tayyip erdogandir... bunu zaten bilmeyen yok ki:=)

Komiksin, şunun neresinde unakıtan yada erdoğan var söylesene bana bi.

Biliyorsak konuşalım bilmiyorsak bi tarafımızdan element üretmeyelim.

en altta sordugun soruya cvb vereyim sagdaki adam unakitan el open adamsa basbakan

:)

O kişi RECEP KIRIŞ:)

Aklınıza geleni yazıyorsunuz. Yazık gerçekten

ben tecavuzcu huseyin uzmezle tayyipin arkadasliklarini belgelemek icin ikisinin resmini koymusum

Hüseyin Üzmezle Tayyibin resmini göremedim. Hangi resim? bi de iki kişi bir arada görününce o kişiler arkadaş demek mi olur?

birde dunyaca unlu bir teroristin ayaklari dibine oturan basbakanin resmini koymusum

Terörist dediğin kişi afganistanın bağımsızlık mücadelesi veren bir mücahittir, daha sonra da devlet başkanlığı yapmıştır.

ustune unakitanla tayyipin el operken resmini koymusum...

Unakıtan değil o kişi, recep kırış biraz araştır.

sen fetullah gulenle bulent ecevitin resmini koymusun... bu ne celiski ? ben fetullah gulenin tecavuz olayini yada terorist olayini hic gormedim duymadimda...!!

Fethullah gülen-tayyip erdoğan fotoğrafını sen koydun oraya şimdi de neler diyorsun?

niye koydun fethullah gülen ile tayyip erdoğan fotğrafını?

Fethullah gülenle fotoğraf çektirmek kötü ise ben de fethullah gülen-ecevit fotoğrafını koydum.

????

atatürk tayyip gibi ülkeyi satmadı en azından.

borç ödeme hayali ile yanıp tutuşan tayyip ve yandaşları ülkeyi satarak borçları ödediler güya.

ondan sonra vay efendim 2.atatürk te,ülkeyi çok iyi yönetiyo da.

bikere sakın atatürk ile kıyaslamayın bile.

ülkeye ihanet edenler ile atatürk arasında kıyaslama yapılamaz.

dünyadan Türkiye'ye bakmanı öneririm sen de bazıları gibi farklı yerlerden bakıyorsun hep borç borç dediniz ülke batıyor dediniz ülkemiz dünya ülkeleri içinde borcunu çok rahat karşılayabilecek ülkeler arasında iyi bir yerde.Önemli olan borcun ne kadar olduğu değil,onu karşılayabilecek gücün var mı yok mu?O da şu anda Türkiye'de var.

dünyadan Türkiye'ye bakmanı öneririm sen de bazıları gibi farklı yerlerden bakıyorsun hep borç borç dediniz ülke batıyor dediniz ülkemiz dünya ülkeleri içinde borcunu çok rahat karşılayabilecek ülkeler arasında iyi bir yerde.Önemli olan borcun ne kadar olduğu değil,onu karşılayabilecek gücün var mı yok mu?O da şu anda Türkiye'de var.

madem borçlarını çok rahat kapatabilecek durumda borçlar neden bi türlü azalmıyorda artıyor ?

bu hükümetin yaptığı hiçbirşeye inanmıyorum.arkasında abd olduktan sonra :thumbdown:

siz akp yi destekleyin pardon abd yi destekleyin,ülkenin çöküşünü de bizzat göreceksiniz zaten.

ondan sonra ah lar vahlar işe yaramıcaktır...

atatürk tayyip gibi ülkeyi satmadı en azından.

borç ödeme hayali ile yanıp tutuşan tayyip ve yandaşları ülkeyi satarak borçları ödediler güya.

ondan sonra vay efendim 2.atatürk te,ülkeyi çok iyi yönetiyo da.

bikere sakın atatürk ile kıyaslamayın bile.

ülkeye ihanet edenler ile atatürk arasında kıyaslama yapılamaz.
Yav wolf kardeş senin gibi kaçtane insan ülkeyi sattı mattı diyor.Ulan bu adam ne sattıki ben onu anlamıorum e sattıda size bişey mi battı.Sizimi etkiledi.

Geri