Balıkesir'de oturanlar,oturmuşlar,yaşayanlar ve yaşamışlar buraya (:

benimde babam balıkesir gönenli dumanalan köyünden gönende bir evimiz var yazları ordayım 1-2 hafta kafa dinlemeye gelirim gerçekten sakin ve huzur dolu biryer

Sayın Adminim SeninLe topraK oLacağımız akLımdan geçmezdi bende bandırma merkezdenim gönen çok yakın sık sık giderim baya topraK varmışız yaw

bende merkezdenim he..ama akçayda edremitte de kalıyorum..merkezde okuyorum :D fofer bizim üst mahalleden olabilir toygar -asri nin o taraflarda :D

€rd@ls10;3565866' Alıntı:
yav toplanalım bari....Hackhell buluşması mı düzenlesek napsak

Pek katıLım oLmaz bence kardeş...Zaten 3 5 kısı var merkezden ılcelerden gelenler gelmez...

bende merkezdenim he..ama akçayda edremitte de kalıyorum..merkezde okuyorum :D fofer bizim üst mahalleden olabilir toygar -asri nin o taraflarda :D

Eski oturduğum mahalle Toygar
Şimdi 2. Sakarya dayım :D

Hemşolar bende Manyas Doğumluyum her yaz Gönen bandırma ve manyas da bağlantılarım war her yaz gönendeyim gelince bi buluşma düzenleriz Solarizide denk getiririz bizim ev gönende yeni garajın hemen karşısı:durdurun Ama şu an Ankaradayım :saskin

Eski oturduğum mahalle Toygar
Şimdi 2. Sakarya dayım :D

owww usta sende oturcak mahalleyi bulmuşun hani...oralar geceleri pek tekin değildir ama :D bide oraları tam köy gibi ya gerçi çoğu mahallesi öyleyde sakarya ayrı bi yer...

owww usta sende oturcak mahalleyi bulmuşun hani...oralar geceleri pek tekin değildir ama :D bide oraları tam köy gibi ya gerçi çoğu mahallesi öyleyde sakarya ayrı bi yer...

Taşındığım yıllarda mahallenin giriş caddesinin üzerinde herbiri 1 metre büyüklüğündeki harflerle "TEXAS'A HOŞGELDİNİZ" yazıyordu :durdurun

Bana dokunmazlar, dokunamazlar ;)

8 senedir sakarya mahallesinde oturuyorum bi kere sorun yaşamadım yanlış tanıyolar buraları...

Taşındığım yıllarda mahallenin giriş caddesinin üzerinde herbiri 1 metre büyüklüğündeki harflerle "TEXAS'A HOŞGELDİNİZ" yazıyordu :durdurun

Bana dokunmazlar, dokunamazlar ;)

usta olay olursa kmin ismini verelim o zman ya :D :D

Bandırmadan 2 3 tane cıktı ama aktıf degıller :D nerede benım topraklarım yaw

havran-edremit- şimdide merkez deyim.. o kadarr.....:)))

Geri