Balıkesir'de oturanlar,oturmuşlar,yaşayanlar ve yaşamışlar buraya (:

SeLam Hemsolar...
ßende aslen ßalikesirliyimmm ama almda yasiommm mlsf :) her yaz ßalikesirdeimm oreasi gibi süper er yok beaaaa :):)

Vay be hackhell de amma çok Balıkesirli varmıs bende balıkesirliyim La içinden altın olukta yazlık vr her yaz ordayımdır :D balıkesirin içinden toyqar danım bende :D

Toygar benim doğup büyüdüğüm mahalle :hhmanD

Toygar benim doğup büyüdüğüm mahalle :hhmanD

ahaa toygar mı =)..nerdeyse her gün asri deyim bee =)..hemen aşağıda fekalin orlarda oturuyorum =P..vay bee fofer asri de takıla takıla adult a merak salmışın herhalde =P ehehe

waLLa ßende ne zamandır gitmioyrum ßaLıkesir merkeze en son 4-5 ay önce gittikti...

saat kulesinin ordan çıkınca ßir yer wardı roman mahallesinde taxi durağının karşısında yıkıldı şimdi...FoFeR ßiLir ;)..

en son oraya gitmiştik yıkıLdığı için pek gitmiyoruz balkes'e yeni yer aywalık :hhmanD

benimde akçayda dayım vardı ya biliyoruum bu resimleri hatta dayımların ev ünlüydü herkes biliyodu meslek yüksek okulunda okjuodu adı Emre

benimde akçayda dayım vardı ya biliyoruum bu resimleri hatta dayımların ev ünlüydü herkes biliyodu meslek yüksek okulunda okjuodu adı Emre

neresi orası kardeş hangi ew akçayda ne yönden ünlü ??

Ben Balıkesir Merkezdeyim hala burdayım :D

100 kere verildi bu konu bende gittim balık esire ama b... çıkarmayın artık

BaLıKeSiR LiLeR BuRaYa >>

BaLıKeSiR Li ARKADAŞLAR HePiMiZ BuRaDa ToPLaNaLıM YeNi BiR oRTaM KuRaLıM... SoHBeT oRTaMı

BeN BaLıKeSiR 'iN GöNeN iLÇeSiNDeNiM....

Way Topragım bende bandırmadanım baya yakınız...

havran-ivrindi-balıkesir merkez üçgeninden:) hadi hayırlısı...mekik dokuyucu...:)

geldim merkez dayan:durdurun:durdurun
bende merkezdenim

GÖnen / SarikÖy Hatta Orta Mahalle :)

Geri