Balıkesir'de oturanlar,oturmuşlar,yaşayanlar ve yaşamışlar buraya (:

Eehehhe tamam o zaman kuruyoruz :D...ismi de anti hh olsun mu :p :vur...aman şakayı uzatmayalım şmdi konyuu kapatırlar he :D

Adım HÜSEYİN,ALTINOLUK'tan. Yolunuz düşerse Belediye emlak servisine uğrayın,bir çayımı içersiniz

Kerti dai merkezde mi okucan üniyi hayır yani necati eğitimin oraları avcumun içi gibi bilirimde :durdurun

ahhh ne günlerdi balıkesir günleri güzeldir denizleri sahilleri merkezi her yerini bilirim

PaT!€nT' Alıntı:
Kerti dai merkezde mi okucan üniyi hayır yani necati eğitimin oraları avcumun içi gibi bilirimde :durdurun

yok dai okumucam sevmedim orayı yaw.okul değil harabe:)
yaw dai bizim ege üniversitesine girdin mi kayboluyosun o kadar büyüktür.ama balıkesir güzel yer.

bende balıkesirliyim.ama daha 5 aylıkken izmit e gelmişiz.her yaz giderim memlekete.herkese slmlar.

ßaLıkesir de oturmuyorum ama 2 yıL önce ßurhaniye/ören de kaLmı$tım...
Çok güzeL we temiz ßir yerdi oraya tekrar gitmeyi dü$ünüyorum...

kerti' Alıntı:

yok dai okumucam sevmedim orayı yaw.okul değil harabe:)
yaw dai bizim ege üniversitesine girdin mi kayboluyosun o kadar büyüktür.ama balıkesir güzel yer.
DAyı tabiki de ege yle kıyaslayamassın yahu :goz: ama dediğim enstitü gerçekten başarılı bi enstitüdür ;)..evet hemde baya eski =)

bakıyorumda hemşolarım konu açmış,bende balıkesirliyim,şimdi istanbulda askerliğimi yapıyorum,fırsatım olmadığı için giremiyodum foruma

bende balıkesirliyim 8 yıl kaldım balıkesirde ilk okul 1. sınıfı mehmetçik i.ö.o da okudum sora pederin tayin çıktı koptum memleketimden ama bayramda allah izin verirse balıkesirdeyim kim nederse desin balıkesir bambaşka her haliyle güzel biyer akçay we altınolukta yazlıklar war her yaz ordayımdır

Vay be hackhell de amma çok Balıkesirli varmıs bende balıkesirliyim La içinden altın olukta yazlık vr her yaz ordayımdır :D balıkesirin içinden toyqar danım bende :D

Sındırgıda işletme okudum.. Balıkesir güzel yerdir bilmeyenler ve gitmeyenler için söylüyorum tabi.
Ama Sındırgı bambaşka ;) ( Bu arada ben istanbulluyum )

bu resimlerden sonra gelmeyi düşünüyorum :D

Geri