HeaVenSiS
V.I.P
Ben olsam evlenmezdim şahsen ben hala bakirim
Nerden anlaşılır sölim mi Ayı gibi yatakta tepişmesinden anlaşılır :durdurun
Erkekte namus olmaz kız Namuslu olcak o kadar boşuna ugraşmayın ...
Ya seve seve Yada seve seve İtrazı olan
Ne yapalım kız olmasaydın
inş =) ama nerde bizde o şans :durdurun
hayır tabiki :hadiordan
zaten evlenmeyi de düşünmüom evlenmicem ben :hadiordan
eee kedis sende bi karar ver önce diyosun ben evlenmiycem sonrada nerde bizde o sans :durdurun
eee kedis sende bi karar ver önce diyosun ben evlenmiycem sonrada nerde bizde o sans :durdurun
Ya şimdi şöle bisi var bu konuda, Tamamen erkeğe kalmış bir şeydir. Kimi erkek derki ilk gün armut gibi kalmayalım deneyim olsun, yada ya cahillikten onun canını yakarsam incitirsem düsünceside olabiliyor, yada ben sadece evlenecegim kişiyle birlikte olmak istiyorum düşüncesi(benim düşüncem), ama bence işin içinde sevgi varsa gerçekten birbirini sevmişse insan en önemli nokta bu olmamalı, tabiki herkes ister bekaretini koruyan biriyle evlenmeyi
Ama Atıyorum simdi evlenmeyi düsündügünüz kadın yada erkek dedi ben bakir yada bakire degilim olmaz evlenmem mi diyiceksiniz o size herşeyi göze alıp dürüst davrandıktan sonra.
Bence saçma olurdu çünkü isterse yalanda söyleyebilirdi degilmi,
Sans isi degil be kediş araman lazım
unltd birde şöyle düşün karşına çıktı çok seviyosun inan kabul edersin, tabiki ben kendim bekaretimi o kadar korumuşsam erkek halimle karşımdakindende aynı şeyi beklerim o ayrı, başıma gelsin istemem ama gerçekten seviyosam evlenirim.
Bu arada konu bakire olmayan kızla evlenirmisiniz degildi dagittik pardon
:vur o zaman kızın bakire olmasını bekleme madem kendin baskasının kızının namusuyla oynadın seni kastetmiyorum ama herhangi biri sonra gidip de bakire olan kız aramasın ayıp denen bişey var