Bakir Olmayan Erkekle Evlenir misiniz ?

bakir olmayan erkekle evlenir miydiniz?

• evet

Kullanılan: 75 43.6%
  • hayır

Kullanılan: 53 30.8%
  • bilmiyorum

Kullanılan: 44 25.6%

• Kullanılan toplam oy
    172
Bence bu toplumsal yapı ile alakalı bir durum. Erkeklerin bakir olmaması yadırganan bir durum olmadığı gibi, evlendiğinde çapkınlık yapmaması için gerekli bir durum olarak görülmekte. Ne yazık ki bayanlar için aynı durum sözkonusu değil, en modern düşünceye sahip erkekler bile bakire olmayan bayanlarla evlilik konusunda çok bağnaz davranışlarda bulunabiliyor. Bayanlar için eşlerinin evlenmeden önce ne yaptığı pek de önemli değil..

werilen cewaplardan diğer konu da dahil olmak üzere apaçık saçmalandığını görüyorum ..

ilk olmak istiorum diosunuz sizin için ilk sadece cinsellikmidir ? neden ilk sewdiği ilk aşık olduğu kişi deil de ilk kez birlikte olduğu kişi olmak istiosunuz ??

kesinlikle haklisin..
bisiler daha ekleyeyim bari mantikli olsun..
konu bekaret bekaret = namus diyenlerdenmisiniz?

gelin kizlik zarini 500 dolara hindistanda diksinler,.. sonra neye kime inandirabilirsiniz?
namus dedigin iki bacak arasinda degildir bu lafi o kadar cok seviyorum ki..
bence insanin kalbine bakacaksiniz once.. bedenine degil..

ha bedeniyle ilgileniyorsaniz zaten.. hic evlenmeyeceksiniz..

Yorumları okurken % olaylarına kafam takıldı.

Erkeklerin %75 80 i bakir değil deniliyor. O zaman kadınlarında %75 80i bakire değil.
Yada her bakire kadın 2 bakir erkekle ilişkiye girerse o zaman %40 civarı bakir kadın kalıyor :biggrin

kesinlikle haklisin..

gelin kizlik zarini 500 dolara hindistanda diksinler,.. sonra neye kime inandirabilirsiniz?

hındıstanda 500 dolarmı olm pahalı lan : ))

burda bile bu kadar pahalı diil bosverin hindistanı memleketımızın doktorları varken :D

bence olaylara farklı bir yönden bakmak gerekir her insan kız yada erkek ergenlik çağına girdikten sonra fizyolojik değişimler yaşar. konumuzla ilgili olarak kızlar adet görmeye başladığında erkekler de de benzer hormonlar faaliyete geçer işte kızlar ve erkekler şu bağlamda ayrılır kızların ihtiyacı yumurtlamak ve gebeliğe hazırlanmak bunun başarısız neticesinde adet görmesi aynı şekilde erkekte de testislerin çalışması ve dölleyecek bir yumurta için sperm üretmesi. işte nasıl kızlar işe yaramayan yumurtalardan kurtuluyorsa erkeklerde işe yaramayan spermlerden kurtulmak zorundalar. işte kızlar da adet görmek için şehvet seks gibi şeylere ihityaç duymamaları fakat erkeklerin bunun için ya seks yada mastürbasyona ihtiyaç duymaları bunları yapmadıkları zaman nasıl ki kızlarda ki adet gecikmeleri yada menapoza girmeleri gibi durumlarda piskolojik ve fiziksel rahatsızlıklar meydana geliyorsa erkeklerde de aynısı olur. neyse sadete gelirsek erkeklik hormonları sağlılklı olan bir erkek sevişmeden de olsa bakir olamaz tabi bakirlkten kastedilen karşı cinsle olmaksa sadece mastürbasyonla uzun süre bakir kalmak hiçbir erkek için sağlıklı değildir.
sonuç olarak kızlar seks yapmak zorunda değillerdir bunu yapmadıkları zaman herhangi bir sorunla karşılaşmazlar eğer yapıyorlarsa ve bunu çocuk yapmak için yapmıyorlarsa kesinlikle bilinçli olarak isteyerek zevk için yapıyorlardır. buda %100 ahlaklarını bağlar ????? erkeklerde de ise bu dışarı çıkmkak isteyen spermlerin beyne gönderdikleri sinyallerden dolayı sürekli dölleyecek bir yumurta aramaları gibi bir durum meydana gelir bilinçaltlarında bu da onların abazalıklarını açıklar bu tamamen doğal bir işleyiştir. Kısaca kız erkek arasında ki fark erkekler daha çok doğa kanunlarına hizmet eder kızlarsa sadece kendi akıl mantık ve nefslerine :D bu konu çok daha uzun ben kısa tutmaya çalıştım bunların aksini iddia eden varsa tartışırız :D (bu arada şahsi fikrim herkes tek eşli olmalı ama şartlar namüsait :()

bir söz vardır.

'Erkek evleneceği kızda iyi bir geçmiş ,
kız evleneceği erkekte iyi bir gelecek arar'

diye.bu söz toplumumuzdaki evliliklerde bir kural gibi yerinii koruyor sanki...

en 'geniş' gibi görünen erkekler bile evleneceği kızlarda bekaret arıyor.
zinanın kızı erkeği olmaz nefsin de kızı erkeği olmaz.

'erkekler için ihtiyaç , yapmak zorundalar.' bu da kılıflardan biridir.

bu konuda bir noktaya daha dikkat cekmek istiyorum.

'hiç evlenmemiş bir erkek önceden evlenmiş bir kadınla,
hiç evlenmemiş bir kızda önceden evlenmiş bir erkekle evlenemez'

diye bir kural dinimizde olmamasına rağmen toplumda bu konuda büyük bir baskı vardır.
herkes evlenmek istediğiyle evlenebilir.bu konuda kimseye baskı yapılmamalı bence.
böyle bir durumda topluma karşı iyilik bile yapmış sayılır kişi..

erkeklerin % bilmem kaçı bakir değildir sözü de kimin söylediğine bağlı olarak değişen bir rakamdır.
dolayısıyla güvenirliği yoktur. abarttıkları kadar da değil bence.
erkeklerden bazıları dalga konusu olmamak için bile yalan söyleyebiliyorlar....

Bana Hiç Bakmayın. Bâkir OLsa da EvLenmem Zâten. Sonuçta Bu İş Tek Başına YapıLmıyor. Erkek Yapıyor Desek KiminLe Yapıyor? -KadınLa. Kadın Yapıyor Desek KiminLe Yapıyor? -ErkekLe. Tâbi İstisnâi DurumLar Hâriç. Burada OLay Hangi KadınLa Ya da Hangi ErkekLe YapıLdığında Bitiyor. Doğru Seçimi Yaptıktan Sonra Geriye Tek Birşey KaLıyor. İmza.

burdaki herkezde türk kafatası ve beyni var... farzedelim ki hayatınızın erkeğiyle evleneceksiniz.... bir kadınsınız ve bu dünyada tek isteğiniz onunla evlenmek ...
yaf arkadaşım ... bakir olmuş olmamış , kaçınızın umrunda olur... herşey yatakodasımı ... herşey 2 dk lık zevk deilmi... ama ömür uzun ...daha çol çocuk sahibi olcaksınız...
neyin kavgasındasınız ...
belkide DÜNYADA HERŞEY SEX'E ENDEKSLİDİR ....belkide öyle .. belkide belki deil... zaten öyle ...
bidüşünü ver !!!!!

Erkelerin %90 Başkasıyla Ilişkiye Giriyor Bayanlar O Zaman Kimseyle Evlenmeyin

kesinlikle haklisin..

kesinlikle haklısın insanın bedeni bakire olabilir ruhu o.ospu olmasın

Tecrübe tecrübedir...

Aslında Sahranil teşekkür Ederim çok ii düşündürdün.Toplumda Bir erkek bakir Degilse eger Alaya alınır.Eger bir kadın bakirse alaya alınır.ßu dünyalık olan siz kadınların kışkırtıcı olma özelliğinizden gelior.Hala öle degil mi_?Etrafınıza bir bakın giyim tarzınız ws.Şık Görünmek mi Sexy Görünmek mi_? Birde Erkekleri kefeye koyun ne kadar kendini tutup belli etmesede içinde nükte kalıyor.Bu erkekleri bakir olmaya sevk ediyor ister istemez üzgünüm bunun sorumlusu yine sizler oluyorsunuz..

Soruyu yanlış anlamışım neysee...

Erkeklerde Bakirelik bedenen değil ruhendir anlayıp anlamakta çok zordur çünkü bir erkek için nitelik değil nicelik önemlidir yani kadın olsunda çamurdan olsun gerekirse kafasına poşet geçiririm yada bir şişe rakı içerim anlayışı var desem abartmış sayılmam.

kadınların yerinde olsam kılıktan kılığa şekilden şekile giren imaj peşinde koşan gerzeklerden uzak dururum çünkü bu tipler her türlü imajı edinirler fakat karekter edinemezler .

enteresan bi soru yorumlar güzel ama sorun şuki erkeğin bakirliğini hiçbi şekilde anlayamazsınız bakir olan erkek bile ilk geceden profesyonel olabilir cünkü eğitim acısından bir sürü film var ve ogecenin hayaliyle her yapılanı ezberlemiş olur bende bir erkeğim böyle bi yorum yaptım bizde evlenmme ortalaması 28 yasında olsa bu yasıda göz önünde bulundurursak bizim doğamız istisnalar hariç hiçbir zaman bakirliği kaldıramaz....

ablacım ben soruyu bi fıkrayla cevapliim:melek

adamın teki ewlenio ama hiç bişeden haberi yok kız desen oda aynı sabaha kadar uğraşıyor adam göbek deliinde ama nafile adam kıza diyoki ''ben bizim demirci hüseyine gidim de senin bu deliği büyüttüreyim'' neyse adamın yanına gidiyor anlatıyor akşamki olayını ve ''sana zahmet şu işi bi hallediver'' dior. tabi çakal demirci gidiyor kızın yanına ve adama diyorki ''sen git kaveye ben işimi bitirince sana haber ederim'' dior adamda ok dior. neyse demirci kızı götürüyor. işini bitincede adamı çağırıyor işini bitirdiğini ve nasıl yapacaını anlatıor ve gidiyor. bizim safda giriyor kızın yanına işe başlıyolar o sırada adamın eline kızın göğüsleri geliyor ve kıza ''ne iyi adam bu hüseyin yav baksana rahat olsun die tutmak için bile yer yapmış'' diyor.

demem oki erkein tecrübeli olması şart :melek
:victory:victory

Erkek Yapınca Helal Olsun Derler Kız Yapınca ......... Derler bu Ülkemizde Böyledir Onun İçin Kızın Erkeğinki Pek Önem Arz Etmiyo Ama Kızın Şart Yada Ewlenceği Kişi Açmışta Olabilir...

bakir kelimesinin insanlar için kullanılmasının doğruluğunuda bir ara tartışmak gerek. bakir insan yoktur çünkü. bir erkek ergenlik çağına geldiğinde masturbasyonla yada rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini görerek orgazma ulaşacaktır. yani pratikte olmasa bile teoride bir cinsel ilişki yaşamış olacaktır ki bu kişiye ziyadesiyle tecrube kazandıracaktır. karl marx der ki '' masturbasyon bireyin yanlızlığa olan inancını arttırır, ve yanlız birey güçlü bireydir. '' bayanların bekaret fasilitesine girmiyorum hiç. oral sex yapmış bir bayanın bakir olduğunu düşünmekte neyse hadi banlanma hakkımı baska bir gün kullanayım

ya bırakın bu işleri hala bu insan lar bakirelitir bkirliktir takıyolarya kafaya anlam veremiyorum bu olaya takan insanlarda kesinlikle birbirini belden assagısıyla seviyodur valla ben bi erkek olarak kesinlikle takmam kafaya bakire deilse bi kız sorun niye olsunki kalplerimizle sevmek varken

ya bırakın bu işleri hala bu insan lar bakirelitir bkirliktir takıyolarya kafaya anlam veremiyorum bu olaya takan insanlarda kesinlikle birbirini belden assagısıyla seviyodur valla ben bi erkek olarak kesinlikle takmam kafaya bakire deilse bi kız sorun niye olsunki kalplerimizle sevmek varken

Katılıyorum aslında konu Bakireliğin ölçüsü olmalıydı? neye göre olmalıydı aşk mı ahlakmı kültürel sosyal ölçülermi yoksa şeriata göremi :)

Ben kendi fikrimi söyliim şööle bi mantıktan giderek şeriatın ölçüleri esas alınmalıdır hani derler ya şeriatın kesiği barmak acımaz o zaman şeriatın bozduğu bakirelikte kutsaldır en doğru olanıdır.

konu başka yönemi gidiyor acaba:)

Geri