Bahçeli, İmamı Yaka Paça Kovdu

bugün başbakan erdoğan ve abdullah gülden başka cuma namazına giden siyasi lider varmıdır
benim gözümde mazaret olmaksızın namaz kılmayan oruç tutmayan kuranı kerim okumayan herkes kafirlik mertebesine erişmiştir.
her ne kadar ben müslümanım desede boş
bugün hangi memur evinde yan gelip yatmışta maaş almış.
ne demiş üstad saidi nursi hazretleri
cennet bedava değil. cehennem lüzumsuz değil
elinizde bir badana gelene gecene kafir bu milleti islamdan sogutan siz degilmisiniz iki lafin bi basi saidi nursi die baslayanlar Allah bu milleti sizin serrinizden kurtarsin

bir sürü imam bozması ulema kesildi başımıza.herkes bol keseden ayet-hadis sallıyor.gıybet ederken bile ayet -hadis delil aramaya gidiyorlar.uydurma hadisle amel edilmez beyler.ama HUCURAT SURESİ 12.Ayet açıkca ortadadır.önce onu okuyun.

bir sürü imam bozması ulema kesildi başımıza.herkes bol keseden ayet-hadis sallıyor.gıybet ederken bile ayet -hadis delil aramaya gidiyorlar.uydurma hadisle amel edilmez beyler.ama HUCURAT SURESİ 12.Ayet açıkca ortadadır.önce onu okuyun.

Hem hoca bozması diyorsun hem sen hocalık yapıyorsun

Sen misin gerçek hoca?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama

Sen daha söylediğin ayeti yazamıyorsun(eminim orjinal metnini de okuyamazsın) neden bahsediyorsun Allah aşkına?

Bahçeli'nin ne olduğunu herkes biliyor.

MHP ye oy verenler eğer partizanlıkla değil,aklı selimle hareket etseydi ben inanıyorum ki asla Bahçeli yi seçmezlerdi.

Aksi halde davaya ihanet mevzu bahstir.

Merhum Serdengeçti.merhum Türkeş sizce şu Bahçeliye razı olurlar mıydı?

Zaten Türkeş Bahçeli için ajan demişti.

Demek ki MHP yi CHP ye benzetmekte Bahçeliye bir rol verilmiş.

O yüzden biri aynı ahtapotun sağ bacağı öbürü sol bacağı olmuş..

Bu imam kovma meselesi de bunun tipik göstergelerinden biri.

Dışı sizi,içi bizi yakar durumlarına gelmeden;
konuyu açan arkadaşın haber kaynağındaki veriler 15 gün sonra 2 yıllık bir tarihi anlattığını göstermektedir ki;
bu da kısaca ''meyve veren ağaç taşlanır'' yada ''çamur at izi kalsın'' sözlerinin doğruluğuna işaret etmektedir.

Böyle bir olay olmuşmudur?
-Evet ,olmuştur.Lakin işin tüm özet ve boyutu biraz daha farklı gelişmiş ve oradan hiç kimse yaka-paça kovulmamıştır ve hatta bu olay 2008 yılından çok önceleri gelişmiştir.Yani,Önkibar'ın birtakım sözde ülküocaklarının çığırtkanlığını yaptığı zamanlara rastlayan bir yazıdır.

Bir insanın inancının sorgulanamayacağını tüm arkadaşlar yazmış ve hemfikir olmuşlar kanaatindeyim.Kaldı ki,bu sorgulanan kişi bir grup yada zümrenin liderliğini yapıyorsa durum çok daha önemli bir hal almaktadır.
Yani,kısaca,

olmuş ama farklı lanse edilmiş bir durumda hiç birimiz Sn.Bahçeli'yi yargılama hakkına sahip değiliz.Dinime sahip çıkan ama şahsa münhasır ibadetlerini yapan yada yapmayan diye gruplandırmak bize düşmez.Şimdi,
5 vakit namaz kılıyor diye etiketi olsa idi,farklı çevrelerde yobaz (bu gerçektir kimse üzerine alınmasın) diye nitelendirilmeyecekmiydi?

Mhp,Türk-İslam ülküsü derken dikkatinizi çekerim,sadece inancı tam olan insanlardan değil,toplumun her kesiminden oy toplamayı amaçlamaktadır.Kurgusu ve amacı bu topraklarda hüküm sürmüş,halifeliği Türklere emanet etmiş atalarına hizmet etmekle birlikte,ikiyüzlülük yapmadan her inanca mensup kişilerede hitap etmektedir.

Bir insana etiketi yapıştırırken dikkat etmek gerekir,mış yada muş larla değil,kanun ve hukuken ispatlanmış olaylarla hüküm vermek gerekir.

Şimdi Erbakan Hoca devletin parasını çalmaktan yargılandığı davada hüküm giymesine rağmen gavur mu olduda,bir köşe yazarının savurduğu yazıyla Bahçeli BİZden olmasın?

Amacı,boyutunu aşan bir yazı.Birde bir kardeşimin oruç tutan-tutmayanlarla ilgili iddialarına gelmek isterim.
Güzel kardeşim,
Mhp ve ülkü ocakları içindeki yapılanmayı Üniversitelerde okuyan kardeşlerim iyi bilir.Böyle dayak olaylarını gördüğünüz yada duyduğunuz vakit ilk ulaşacağınız yer en yakın Mhp il temsilciliği olmalıdır ve hatta kanunları uygulatıp,gereken cezaları almalarını sağlamalısınız.

Ayrıştırmayı red eden bir zihniyette bu tür eylemlere yer yoktur,yapan en yakın dostum olsa bile.Herkes inancında hürdür.Bu tür (bazen şehir efsanesi bile) olayların önüne gemek için bir çok Ülkü Ocağı dahi geçen sene kapanmıştı.Gelişim ve değişimin farkında olmak için biraz objektif bakınız.

Bir insanın,liderliği,hitabeti,kilosu,yemesi-içmesi belki sorgulanabilir ama
İNANCI ASLA...

sagol degazor35.beyni çalışmayan kuklalara laf anlatmak zor oluyor.eline-diline saglık.

Hem hoca bozması diyorsun hem sen hocalık yapıyorsun

Sen misin gerçek hoca?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama

Sen daha söylediğin ayeti yazamıyorsun(eminim orjinal metnini de okuyamazsın) neden bahsediyorsun Allah aşkına?

Bahçeli'nin ne olduğunu herkes biliyor.

MHP ye oy verenler eğer partizanlıkla değil,aklı selimle hareket etseydi ben inanıyorum ki asla Bahçeli yi seçmezlerdi.

Aksi halde davaya ihanet mevzu bahstir.

Merhum Serdengeçti.merhum Türkeş sizce şu Bahçeliye razı olurlar mıydı?

Zaten Türkeş Bahçeli için ajan demişti.

Demek ki MHP yi CHP ye benzetmekte Bahçeliye bir rol verilmiş.

O yüzden biri aynı ahtapotun sağ bacağı öbürü sol bacağı olmuş..

Bu imam kovma meselesi de bunun tipik göstergelerinden biri.

siz makamlı olarakl arapça okumaya devam edin.onu yorumlayıp anlayacak kabiliyet olmayınca hiçbirşey ifade etmez.saidi nursiyi okuyup abilerinizin işaretiyle oyunuzu verin.yiyip için keyfinize bakın.abileriniz sizin yerinize düşünür.güzel beyinlerinizi yormayın.güdülmeye devam edin.

miras yedi gibi yedi bitirdi türkeş in mirasını

her olan hikmetlidir...

sagol degazor35.beyni çalışmayan kuklalara laf anlatmak zor oluyor.eline-diline saglık.

yavaş geelll.. seninki çalışıyorsa kendininkinden sızma 2 paragraf koyda ordan burdan alıntı yapıp, başkasına teşekkür etme zahmetinden kurtul ... başkasının fikriyle ona buna sadece sallmakla olmuyor.. yavaş gel. o hakaretleri yutmak zorunda kalma.. beyinsiz kuklayı aynadan gördün galiba... bak işine.. kendinden çıksın 2 satır...

isteyen kıLar istemeyen kıLmaz,namazsız oruçsuz müsLüman oLunur mu ona biz karar veremeyiz konunun dışına da çıkmayaLım..
ben çok mhpLiyim diye geçinip de ramazan günü karşımda afiyetLe yemek yiyen insan gördüm,BahçeLi de bu tarz biri.. KesinLikLe Mhp'ye(Türkiye'de önemLi bir nüfusa) LiderLik yapmayı haketmiyor..

ben çok mhpLiyim diye geçinip de ramazan günü karşımda afiyetLe yemek yiyen insan gördüm,BahçeLi de bu tarz biri.. KesinLikLe Mhp'ye(Türkiye'de önemLi bir nüfusa) LiderLik yapmayı haketmiyor..

bu yazının altına imza mı atarım :001_rolleyes:

isteyen kıLar istemeyen kıLmaz,namazsız oruçsuz müsLüman oLunur mu ona biz karar veremeyiz konunun dışına da çıkmayaLım..

21298518.jpg

:)

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok, haber dandik bence,
Çünkü yazının başında "Yeniçağ Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar'ın yazısındaki çarpıcı iddialar"
diye başlıyor ama en alttaki kaynakta
.::Tevhid Haber::. diye bir site var ne alaka
tamamen mhp yi karalamak ve inançlı insanları mhp den uzaklaştırmak amaçlı bir yazı

azına sağlık bilip bilmeden konuşuyo arkadaşımız ülkücü galiba yada kendi de gitmiyo cumaya.

yapar herşey beklenir bu adamdan, dağa çıkarım diyenden beklenmeyecek şey yoktur..

üstünüzü öretmmi uyuyan cahal güzellerim benim...hadisi Allah Emri sayan cuhelalarım..

senin üstünü örterler arkadaş...
senden ala cahil ,cühale adam ciddi anlamda görmedim...
bişeyi öğrende gel..bilmiyorsan diğer arkadaşların dediği gibi insan sansınlar...
ama avatarından belli ...ne sıkıntılı olduğun..ortalığı gerecek yorumlarda yapma...
git yunan adasındaki papazlara sana kutsal su içirsinler...

senin üstünü örterler arkadaş...
senden ala cahil ,cühale adam ciddi anlamda görmedim...
bişeyi öğrende gel..bilmiyorsan diğer arkadaşların dediği gibi insan sansınlar...
ama avatarından belli ...ne sıkıntılı olduğun..ortalığı gerecek yorumlarda yapma...
git yunan adasındaki papazlara sana kutsal su içirsinler...

sizin piriniz Arınç ın menemen olayından sonra kaçan dedeleri gibimi :) onu ancak siz ve benzerleriniz yapar. hadisi Allah emri sanan dingabak

dalay00 ,
avatar olarak kullandığın harita südü bozuk ABD yaygarasıdır.Demek ki sen de onlardansın.Atatürk ilke ve devrimlerini yol gösterici olarak kabullenenler ABD mandacılığını kabul eden ve mütareke dincilerini Akdeniz'e kısa zamanda dökeceklerdir.Cahil yobazlar 23 aralıkta Menemen'de Kubilay'ın başını kestiler.Bunların çakallar gibi çoğaldığını dinci iktidar sayesinde gördük.Dinini cahil hocalardan öğrenen bir kere olsun irdeleyerek kuranı okumayanlar bilgiçlik taslamasın.
Devlet Bahçeli anlatılanları yaptıysa tebrik ederim...

sizin piriniz Arınç ın menemen olayından sonra kaçan dedeleri gibimi :) onu ancak siz ve benzerleriniz yapar. hadisi Allah emri sanan dingabak

hadis ALLAHın emridir demiyoruz aklında sıkıntısı olan yaratık...
peygamberimizin sözüdür diyoruz anlamanda eksiklik var heralde..
gerçi sizin gibiler.bundan milyonlarca yıl önceki yaşayan mamudların,dinozarların ve bir toz kütlesinden oluşan dünyanın varlığına inanır ama peygamber efendimizden gelen sözlerin o zamandan bu zamana gelemeyeceğini,aslının değiştiğini iddia edersiniz...
siz öyle değişime uğramış yaratıklarsınızki ,ne olduğunuz belli değildir.
bi daha yorum yapma kabiliyetini kendinde bulursan lütfen boş konuşmadan yap..

Geri