Bahçeli, İmamı Yaka Paça Kovdu

bugün başbakan erdoğan ve abdullah gülden başka cuma namazına giden siyasi lider varmıdır
benim gözümde mazaret olmaksızın namaz kılmayan oruç tutmayan kuranı kerim okumayan herkes kafirlik mertebesine erişmiştir.
her ne kadar ben müslümanım desede boş
bugün hangi memur evinde yan gelip yatmışta maaş almış.
ne demiş üstad saidi nursi hazretleri
cennet bedava değil. cehennem lüzumsuz değil

MHP nin başına ne zaman bi milliyetci geçerse o zaman iktidar olur...devlet bahçeliden de beklerim böyle bişey...daha önce de agızlardan duymustum bu olayı..

bugün başbakan erdoğan ve abdullah gülden başka cuma namazına giden siyasi lider varmıdır
benim gözümde mazaret olmaksızın namaz kılmayan oruç tutmayan kuranı kerim okumayan herkes kafirlik mertebesine erişmiştir.

Yanlış Düşünüyorsun Böyle Yaparak İnsanları Dinden Soğutuyorsun,
Söylediklerinin Hepsi Bir Müslüman İçin Farz'dır.
Bir İnsanın Kafir Olabilmesi İçin Bir Çok Sebeb Vardır,
Yalnız Bir Müslüman Namazını Kılmıyor,Orucunu Tutmuyor,Kuran-ı Kerim Okumuyor Diye Ona Kafir Diyemezsin,
Eğer Böyle Dersen Mazallah Sen Dinden Çıkarsın.

Kur'an da namazın farz kılındığından bahsedildiğinden haberin yok heralde??Kur'an ı örnek olarak göstermişşin sanki benim dediğimle çelişiyormuş gibi..

farzmışşşş ............kurana iftira atma, Allah Kuranın Farz değil öğüt olduğunu bildirmiştir akıl sahipleri bunu düşünürse hiçbir öğüdün mecburi olmadığını anlar.

Kuran Emir Komuta Kitabı değildir hiçbir şey mecburi değildir dinde zorlama yoktur Kuran Öğüt kitabıdır...

Farzmışşşşş(Mecburiymiş) yaaa bi gidin Allahın öğüdü ne zamandır mecburi oldu? islama iftira atmayın islamı yoz bir anlayışa sığdırmaya çalışmayın.....

Devlet Bahçeliye Helal Olsun, Milliyetçilerin içine sızmış ne kadar fitne fesat fetbaz varsa temizlenmeye devam edecektir....

Evet bazı kriterler vardır ama kafirlik baka.
İnanmayna eteist metaryaliste kafir denir.
Bahçeliyi bilemem eğer bu doğruysa tevbe eder belki etmiştir.Son nefeste ne olur bilemeyiz ve en doğrusunu Allah bilir.Lütfen daha dikkatli olabilir.
Biz kimseyi dinsilikle itham etmiyoruz sakın yanlış anlaşılmasın.Herkesin vardır bir mazereti.
Sonuçta dinde zorlama yoktur.Ama islam teslimiyettir.Kur'an da belirtilen herşey emirdir.Farzdır...Bunuda belirtelim yani.Herşeyin kıssası inceden inceye tüm cevaplarıyla dinimizde mevcuttur biraz araştıralım ve adımlarımıza dikkat edelim....

Önkibar beyefendi ne zamandan beri MHP deki dini atmosferden rahatsız olduki bugün bu yazıyı dert etmiş kendine... zamanında Türkiye gzetesinde yazarken patronunun cemmati Işıkçılık revaçtayken o ağızla yazdığı yazılar nerede şimdiki ergenekoncu sevdaları nerde?

bence MHP de cuma takibi yapmayan bir tek Bahçeli değilki, genel kadro ve tabandaki çizgi kayması CHP den bile laisist ve seküler pozisyona kaymış durumda.

ve imam kovmaya kadar giden bu durumdan parti çizgisine bakıldığında zaten MHP nin şu anki dini önderleri, daha önce milletvekili adayları olan türk-ortodoks cemaatinin önderi SEVGİ ERENEROL(şu günlerde ergenekondan yargılanıyor) olmuş durumda.

80 öncesi nazım kıbrisi- erzurumlu naim hoca-fethullah gülen-ve ismini saymayacağım kadar bu milletin değerleri olan toplum kanaat önderleriyle kongrelere çıkar, seçimlere katılır ve sevilen sayılan isimleri yanında tutarlardı, şimdilerde önderleri, işte türk ortodoksları,500 .cü yıl vakfı(yahudi soykırım sevdalıları) falan,birazda şaman tütsücüleri partiyi ablukaya almışki ,anadoludaki nice eski mhp kalesi çökmüş durumdadır.. yozgat-sivas-erzurum-erzincan-elazığ-gümüşhane-tokat-çorum-çankırı bile düşmüş.. önkibar safmı değiştirmişki bu olayı büyütmüş.. zaten öyleydi durum. vahki vah...

imanın sartlarına iyice bak

şaman tütsücüsüde ne oluyor?:eek::saskin

farzmışşşş ............kurana iftira atma, Allah Kuranın Farz değil öğüt olduğunu bildirmiştir akıl sahipleri bunu düşünürse hiçbir öğüdün mecburi olmadığını anlar.

Kuran Emir Komuta Kitabı değildir hiçbir şey mecburi değildir dinde zorlama yoktur Kuran Öğüt kitabıdır...

Farzmışşşşş(Mecburiymiş) yaaa bi gidin Allahın öğüdü ne zamandır mecburi oldu? islama iftira atmayın islamı yoz bir anlayışa sığdırmaya çalışmayın.....

Devlet Bahçeliye Helal Olsun, Milliyetçilerin içine sızmış ne kadar fitne fesat fetbaz varsa temizlenmeye devam edecektir....

haha iyi güldüm bu kadarda cahillik olmaz.Sanırım sana islamı anlatabilmem için ''Allah birdir'' den başlamam gerekiyor.Neyse sana tavsiyem var ise aç Kur'an ı 2 dk bak düşün öyle yaz..Saçmalayıp kendini komik duruma düşürme böyle..

Aslında bunda şaşacak fazla birşey yok

Sanki Bahçelinin dini hassasiyeti geçmişte çok vardı da bu hareketle yerle yeksan olsun

O değil miydi Ecevit o ihtiyar haliyle Merve Kavakçıya höykürürken Ecevite şakşakçılık yapan?

O değil mi Mesut Yılmaz'ın Kuran kursları hakkındaki tutumu karşısında kılını kıpırtdatmayan?

O değil mi son başörtüsü meselesinde ne kadar da Müslümanların yanında(!) olduğunu gösteren?

Merhum Türkeş'in vefatı çok şey kaybettirdi.

En azından yaşasaydı Tayyip e daha düzeyli muhalefet eder ve çizgisinden asla sapmazdı.

Şimdiki MHP nin CHP den ne farkı var

ne kadar dinden habersiz var....
yorumlara bak..din konusunda cahil ,cühale ,ukela ve bi o kadarda aptal cesaretli...
yazık ..yorumlara bakılınca cehaletin ne ölçülerde olduğu gözler önünde...
ALLAHın emrimidir diyecek kadar bi haberdir...
ehil olmadığınız konularda eğitim alın,,sonra görüşelim..

ülen cahil doğru söyledi diye zoruna gitti kovdun hocayı,bre imanı zayıf öbür dünyada napcan sorgu meleklerinimi kovcan....

bakın arkadaşlar ben gazi üniversitesi mezunuyum ve mhp genel seçimlerindede bulundum ve mhp kişiliğinide iyi bilirim durum şundan ibarettir ülkücü zihniyet islama saygı duyar ve saygı duyulmasını bekler ama bu islamın getirilerini kendileri yapmaktan ne yazıkki uzak kalmışlardır. bizler teşkilattaki evlere gittiğimizde bir seccade bile bulamazdık öyleki uzaklar cumaları sayılıdır diğer yönden oruç tutmayanı kız erkek ayırt etmeden döverler ama kendileri yapmazlar bunu çokta iyi biliyorum bu yüzden islami kuralların uygulanmayışı muhsin yazıcıoğlunu eşkillendirmiş ve kendisini bi parti kurmaya sevk etmiştir BBP burdan doğmuştur MHP nin islami duruşunun eksikliğini gideren milliyetçi bi görüşü benimsediler. bu hususta daha 2 hafta önce Genel sekreterle konuştum "Partinin dini olmaz dedi sadece ülke görüşü vardır doğrudur BBP bu yüzden kurulmuştur fakat MHP dinsiz değildir." sözü ile başladık bayada tartıştık bu durum olasıdır çünki bahçeli kendisine atıfta ve zor durumda bırakacak durumları istemez.

bakın arkadaşlar ben gazi üniversitesi mezunuyum ve mhp genel seçimlerindede bulundum ve mhp kişiliğinide iyi bilirim durum şundan ibarettir ülkücü zihniyet islama saygı duyar ve saygı duyulmasını bekler ama bu islamın getirilerini kendileri yapmaktan ne yazıkki uzak kalmışlardır. bizler teşkilattaki evlere gittiğimizde bir seccade bile bulamazdık öyleki uzaklar cumaları sayılıdır diğer yönden oruç tutmayanı kız erkek ayırt etmeden döverler ama kendileri yapmazlar bunu çokta iyi biliyorum bu yüzden islami kuralların uygulanmayışı muhsin yazıcıoğlunu eşkillendirmiş ve kendisini bi parti kurmaya sevk etmiştir BBP burdan doğmuştur MHP nin islami duruşunun eksikliğini gideren milliyetçi bi görüşü benimsediler. bu hususta daha 2 hafta önce Genel sekreterle konuştum "Partinin dini olmaz dedi sadece ülke görüşü vardır doğrudur BBP bu yüzden kurulmuştur fakat MHP dinsiz değildir." sözü ile başladık bayada tartıştık bu durum olasıdır çünki bahçeli kendisine atıfta ve zor durumda bırakacak durumları istemez.

Haklı olabileceğini düşünüyorum ama birde şu var ülkücülerinde namaz kılanları dindar olanları var diye biliyorum..Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye saldırmıyoruz...
Yoksa ülkü ocağı okulumun yanında çok tanıdığım var.....

Haklı olabileceğini düşünüyorum ama birde şu var ülkücülerinde namaz kılanları dindar olanları var diye biliyorum..Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye saldırmıyoruz...
Yoksa ülkü ocağı okulumun yanında çok tanıdığım var.....

söylediğin doğru yani tamamine bunu söyleyemeyiz tabi işi doğru anlayanlarda tabiki var bide işin sahtekarlık yüzü var işten nemalananlar işte o islamı uygulayıp zorbalıkla ki bu islamda yoktur nede osmanlıda ama acıdırki bi kızı yolda kız olduğuna bakmaksızın oruç tutmuyor diye çok feci dövdüklerini biliyorum bu kız bnm sınıf arkadaşımdı dövenlerde diğer arkadaşlarımdı saygı kesinlikle duymuyorum müslümanlığın gereğini yaşayıp yaşatığımızı anca allah bilir ölçer bize bu düşmez ama ben gördüğümü bildiğimi söylerim

arkadaşlar mhp nin dinden biraz ayrıldığı doğru 12 eylül öncesi kendilerini türk islam fedaisi olarak anlatırlardı şimdi islam kelimesini kullamıyorlar artık, namaz devlet beyin şahsi konusu kılıp kılmaması, birde teşkilata bunca yıl hizmet etmiş birinin bu şekilde kovulması da uygun değil daha ılımlı şekilde yapılabilirdi ayrıca devlet beyin kendisinden yardım isteyen bir polis memuruna yaptıklarını tv den izlemiştik bu kadar agresif olmasına gerek yok, siyasetçiler siyaset adamı gibi davranmalı ve bir kişiye yapılanın bin oya mal olacağını unutmamalıdır diyorum

Cuma namazını manzeretsiz terketmenin doğru olmadığı belli .. Ve namaz sonuçta .. Ortada kat i bir şey var ki namaz terkedilemez .. Terketmek için ise evde yangın çıkması lazım , çocuğunuzun can tehlikesi olması lazım o an yada sizin , şart lar da belli .. Bunu tartışmanın bi anlamı varmı sizce .. Yok şöyle ayet varmı yok bu hadis mi , ne diye polemiğe girersinizki .. Artı konumuz devlet beyin o hocayı kovması .. Kimse devlet beyin imanını sorgulicak deildir .. O imam ı da atıp iyimi yapmış kötü mü yapmış , onun hesabını da Allah sorar .. daha ötesi varmı bunun

1-Bence doğru değil yaptığı en azından hoş değil eğer doğruysa.
2-Kur'an ve sahih hadisler yukarıda cevabı ordan al
3-Arkadaşımız ani bir şekilde yazmış olabilir.Belki hatırladığı kadarıyla ama ben düzelttim inşaAllah.(vesile oldum)
4-Kim olursa olsun hakkı anlatmak zorundadır.Allah'ın emridir...

neyi düzeltiyorsun molla...hadis ne zaman Allah'ın emri oldu...ama size göre normal saidi kürdi yi peygamberin mirasçısı yaparsanız onun sayıklamalarında bile kutsiyet bulursanız doğrudur tabii. Ha peygamberin sözleri ha Allah'ın Ha sait in. ne fark eder değilmi... yazık yazık, Rabbin katında bakalım o sait delisi tutacakmı elinizden.

Geri